0 oy
167 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (621 puan) tarafından
Kızım 22 aylık olacak, 6 aylık hamileyim o yüzden ikinci doğum olmadan bırakmam gerekiyordu. Kızım emzige son zamanlarda çok bağlanmıştı, köye gitmiştik köyde de uzun mesafeli bi akraba ziyaretine gittik dönünce emziğin orda kaldığını söyledim dedesinin gidince alacağını söyledim iki gün böyle geçti ikinci gün gecesi çok ağlayınca dedesinin getirdiğini söyledim ve verdim. Verdikten sonraki gün evimize döndük bu sefer de emziğin köyde kaldığını söyledim iki gündür vermiyorum ama hiç uyumak istemiyor sallayarak da uyutmadığım için uyutamıyorum. Ağlayınca da içli içli ağlıyor normalde ağlayan bir bebek olmadığı için her ağlama sonrası vicdan azabı çekiyorum. Bugün öğlen eski küçük emzik verdim uyuturken çok rahat uyudu ama gün aşırı öğlen uykusunda vermeyi düşünüyorum başka vermemeyi düşünüyorum. Psikolojik olarak çok zorlanıyorum memeyi bırakmak çok kolay olmuştu emzik olduğu için ama bu süreç çok zor geliyor, bana bi tavsiye akıl verin 

4 Cevaplar

0 oy
(6,221 puan) tarafından
Cnm sen  çocuğun dengesini bozuyorsun  yoksa yok.. iki gün vermemek sonra vermek alışkanlığından nasıl vazgeçecek yoksa

Acaba ucunu kesip versen eline nasıl olur 
(621 puan) tarafından
Alışkanlığı baya bi azaldı aslında sadece emziksiz uykuya gecmeyi bilmiyor onu yavaş yavaş öğrenmesi lazım, çok hırçınlaşıyor öyle olmaması için arada veriyorum
(6,221 puan) tarafından
Bnm oğlan doğdu doğalı kullandı 1 yaş sonrası kestim gündüz zaten yoktu gece uyurken sadece oda hemen çekerdim ağzından pispis der belini sivazlardim bir iki belki 5 gece oyleydi kendiliğinden bıraktı çok şükür
(621 puan) tarafından
Emzik olunca uyutmak çok kolay oluyordu ondan geciktirdikçe geciktirdim ama erken kesmek en doğrusu bence de
(6,221 puan) tarafından
Alışıyor garibim ;) kendinden bir oarca zannediyorlar
(1,400 puan) tarafından
bı dene canım emzik ucunu kesmeyi bıraktırmakta kararlıysan
-Reklam-
0 oy
(1,004 puan) tarafından
Yanlış yapıyorsun ya tam bırakacaksın yada öyle iki gün verip iki gün vermemezlik yapmayacaksın zor anliyorum üzülüyorsun da bu duruma ama karalı olman gerek 
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Doğru yapmıyorsun bir veriyorsun bir vermiyorsun canim bu da çocuğun dengesini bozuyor. En güzel yöntem ucunu kes ver kendi almaz 
0 oy
tarafından
bie gün ver, bir gün verme olmaz ki çocuk ağlayınca emziğin geleceğini bilir daha çok ağlar 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 246 göst.
6 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Cupcake (956 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 783 göst.
0 oy
14 cevap 307 göst.
+2 oy
13 cevap 442 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,039 puan) tarafından soruldu

Kategoriler