0 oy
421 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (934 puan) tarafından

image

image

Selam kızlar, nasilsiniz?

Sizce park beşik mi , hamak beşik mi yoksa büyüyen beşiklerden mi ? 

Fikrinize ihtiyacım var. Bir de cibinlik sadece görsel amaçlı mı yoksa ihtiyaç oluyor mu?

image

image

15 Cevaplar

+1 oy
(13,373 puan) tarafından
Ben park besik kullandım çok rahattı istediginyere sürü götür ama 16 ay ancak yattı içinde sonra hemen koltuga geçtim donemedikce uyaniyordu.

Uzun vadede bisi istiyorsan büyüyen mantıklı 
(934 puan) tarafından
Sağol canim tavsiyen için. Tabi yarınımız ne olur bilinmez ama yerim dar o yüzden yatağın çekmecesi falan olsa isime daha çok yarar diye düşünüyorum ama buradan da kullananlarin fikrini almak istedim.
(13,373 puan) tarafından
Kullanan birileri vardır canım mutlaka
-Reklam-
+1 oy
(443 puan) tarafından
3.ahşabı hiç tavsiye etmem bende vardı 
(934 puan) tarafından
Neyi kötüydü canim ?
(443 puan) tarafından
Bi kere çok gıcırdıyor tahta olduğu için ayrıca çok az sallanıyor çok hantal çok ağır bi yerden bi yere taşınmıyor biz odadan odaya taşıdık çatlaklar oldu. Kızım da hiç sevmedi yatmadı
+1 oy
tarafından
En son attığın beşik hariç hepsi uygun bence. Çünkü onun için de 6 aya kadar anca yatar fiyatına göre işlevsiz bir beşik. Ben bir büyüyen beşik kullandım 6 yaşına geldi hala yatıyor. Kendimiz yaptırmıştık malzemesi sağlam hiç bozulma olmadı.  Cibinlikte sinegin çok olduğu bir yerde yaşıyorsan çok faydalı. Biz köyde yaşıyoruz 2 tane cibinlik eskittik. 
(934 puan) tarafından
Evet , sadece görüntü çekiyor insanı. Bakınca bile güven vermiyor ama deneyimli annelere sormak istedim yine de. Benim yerim dar bu nedenle yanlarında çekmeceli olan büyüyen yataklardan düşünüyorum. 3 4 sene sonraya kadar inşallah başka eve geçeriz de çocuğuma,  cocuk odası yaparım.
+1 oy
tarafından
4.resimdeki beşiği sadece 3 4 ay kullanabilirsin ben doğduğunda heves edip kullanmıştım ama  dönmeye başladığında park besige geçmiştik 13 aylık şuan hala park besik kullanıyoruz park besik istedigin yere sürükleyip goturebilirsin ev disindada istediğin yere goturebilirsin açılır kapanır olduğu icin
(934 puan) tarafından
Evet , çoğu kişi hafif olduğunu falan söylüyor tavsiye ediyor. Sağol canim tavsiyen için.
+1 oy
(3,191 puan) tarafından
Benimki 3.resim mobilya olan bıraz bundan büyük kızımda kullandı oğlum 4.5 yaşında vala hâlâ onda uyuyor .. Ben memnunum ama dediğim gıbı benim ki büyük bıraz 
(934 puan) tarafından
Ölçün kaça kaç? Ben görsel olsun diye bunu çektim. Daha büyük ve farklı modeller var
(3,191 puan) tarafından
Canım 70*120 olması lazımdı 7 sene oldu çünkü alalı çok memnun kaldım ki hâlâ dahada oğlum yatıyor görümcem küçüğünü almıştı kullanamadı ıkı çocuk büyüttüm bu be Ligi'nde biri bile şükür hiç düşmedi
+1 oy
(3,191 puan) tarafından

Sadece içinin uyku setını değişmiş tim Bu benımki büyüyen beşik değil bu arada

image

+1 oy
(1,036 puan) tarafından
Büyüyen besikte 7-8 aydan sonra ayaklanmaya başladıkları icin düşme tehlikesi oluyor ondan alırsan eğer ilerde bir marangoza üstüne çit yaptırarak kullanabilirsin. 

Park besigin alt kademesine geçince düşme tehlikesi vs durumları yok bebeğim 15 aylik hala park besikte yatiyor ilk zamanlar dönerken uyaniyordu şimdi alisti dönüyor 

En alttakini en fazla 6 Ay kullanırsın 
(934 puan) tarafından
Sağol canim tavsiyen için.
+1 oy
(2,372 puan) tarafından
21 ay boyunca park yatak kullandım, istesek daha da yatardı. Hem kurması ve toplamasıda kolay
(934 puan) tarafından
Haklısın toplayınca yer de kaplamaz.
+1 oy
(9,908 puan) tarafından

Hiç biri :)

Park besik al rahat et benden sana tavsiye. Ilk kızm 2buçuk yaşına kadar kullandı simdi de oğlum kullanıyor

(934 puan) tarafından
Masallah canim Allah bağışlasın. Tavsiyen için teşekkür ederim
+1 oy
(2,295 puan) tarafından
Üçüncü olan canım 
(934 puan) tarafından
Bende ondan istiyorum ama çoğu kullanan da park beşikten memnun kalmış kullanım açısından.
+1 oy
(742 puan) tarafından

image

Biz 2.5 yıldır bunu kullanıyoruz canım montesorri yatak aldik buyuk kızım ona gecicek ikinci bebis dogunca oda beşiğe anne yani olmasi buyuk kolaylik bizimki ahsap bunun park beşik olanlarda var onada bakabilirsin
(934 puan) tarafından
Evet asansörlü olması kolaylık sağlıyordur. Sallanma mekanizması da var mi?
(742 puan) tarafından
Evet sallaniyorda
+1 oy
(1,479 puan) tarafından
2 çı olan çok kullanışlı 3 çocuk büyüttüm üçünde de çok rahat ettim istediğim odaya taşırdım
(934 puan) tarafından
O diğerlerine göre daha derin. Bu yüzden cocuk ayaklaninca bile düşme tehlikesi diğerlerine göre daha az. Evim 2+1 ve cok küçük oturma odasına götüremem bile belki.
+1 oy
(1,691 puan) tarafından
Tartışmasız park yatak
(934 puan) tarafından
Evet çok memnun kalan var.
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Benim ikinci gebeliğim ilki erken olduğu için alamadk emanet getirmiştik şimdi alırsam park beşik alacam ondan çok kişi memnun
(934 puan) tarafından
Evet çoğu kişi kullanım konusunda daha iyi diyor.
0 oy
(774 puan) tarafından
En alttaki beş para etmez ben bahçeye attım park beşik en iyisi mobilyada çok kullanışsız park yatakla işin bittiği zaman katla köy cantaya ötekiler yük resmen 

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 516 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Pelin_38 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 304 göst.
22 Ocak 2023 Aile kategorisinde Ruya123 (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 209 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Essera1 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 441 göst.