0 oy
1,142 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Uyanın artık Türkiye :( 

image

27 Cevaplar

0 oy
(626 puan) tarafından
Besle kargayı oysun gözünü gebersinler
-Reklam-
0 oy
(477 puan) tarafından
Şeref.sizler devolup gitmiyorlarda pislikler etrafımız Suriyelilerle dolu 
0 oy
(902 puan) tarafından
Daha dün 5yasinda çocuğa tecavüz edildi Kayseri'de bugün cumhurbaşkanı küçük gruplar provokasyon çıkarıyor diye milleti suçladı dicek çok şey var ama ağzını acani emniyete çağırıyorlar neyse mustehak bunlar daha iyi günlerimiz 
0 oy
tarafından
Ey mavi göklerin beyaz ve kızıl süsü... Kızkardeşimin gelinliği, şehidimin son örtüsü, Işık ışık, dalga dalga bayrağım, Senin destanının okudum, senin destanını yazacağım.

Sana benim gözümle bakmayanın, Mezarını kazacağım. Seni selamlamadan uçan kuşun, Yuvasını bozacağım.

Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver! Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar; Yurda ay-yıldızının ışığı yeter.

Savaş bizi karlı dağlara götürdüğü gün, Kızıllığında ısındık; Dağlardan çöllere düşürdüğü gün, Gölgene sığındık.

Ey şimdi süzgün, rüzgârlarda dalgalı; Barışın güvercini, savaşın kartalı... Yüksek yerlerde açan çiçeğim; Senin altında doğdum, Senin dibinde öleceğim.
0 oy
(5,566 puan) tarafından
Operasyon başladı. Cami duvarına işedi i.t soyları. 
tarafından
Ne operasyonu sırf şunları görmemek için ne instagtama giriyorum ne haberlere bakiyorum
(5,566 puan) tarafından
TSK özel güvenlik görevlilerini tanklar ile Suriye sınırına gönderdi.
0 oy
(745 puan) tarafından
O kadar merhametli olursak olacağı buydu...
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Türkiye halkının vergisini bunların pi çine yedirsin onlarda bayrak yırtsın azdır bu ülkeye kendi ülkesine faydası olmayanı vatandaş yaparsan olacağı bu ne beklenirdi ki 

Şöyle bir şey de var Kayseri olayını büyük başdakiler bile saklamış durumda hem küçük kız Suriyeli deyip hem yaşıyor yazmaları gerçekleri saklamaları herşeyi açıklıyor maalesef 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 199 göst.
23 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tugce12. (639 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 265 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hadiordan (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 529 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde 2oğlanannesi (3,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 344 göst.
14 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Miss.namaless (1,472 puan) tarafından soruldu

410,921 soru

12,365,710 cevap

41,991 kullanıcı

Kategoriler

...