Şimdi kızlar bi kaç post gördüm anaokuluyla ilgili bende sorayım dedim uzun zamandır düsünuyorum
Benim 3 yaşında özel durumu olan çocuğum var tanısı serebral palsi, yeni yeni yürüyo ama yürüme bozukliğu ve denge sorunu var çok sık düşüyo ve hiç konuşmuyp fakat anlıyo herşeyi akıllı bi çocuk , çok hareketli ve sürekli oyun istiyo sıkılıyo evde çok insan canlısı çocukları insanları çok sever
Iki anaokulu seçeneği var fikir almak istiyorum özellikle Eğitmen nikli kullanıcı postumu görürse çok iyi olur, onun bilgileri çok önemli benim için
Devletin özel çocuklar için olan okulda..her sınıfa 5 öğrenciye 2 òğretmen veriliyo artı servis kapıdan alıp kapıya bırakıyo ve 3 yaşından sonra alınıyo, işte oranında eksi yanı otizmli çocuklarla karıştırıliyo acaba diyorum daha kötü olmazmı çocuğum
Diğer normal anaokuluda seneye 4 buçuk yaşında olur alırlar dediler kaynaştırma olarak çocuğumu ama ondada acaba ezilirmi diyorum
Ćok kafam karışık istiyorum bi yere vermeyi çok sıkılıyo evde ve çocukları çok seviyo onun için çok iyi olur