0 oy
1,216 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Kizlar inanın bunaldim su 2 aydır ne çektiğimi ben biliyorum gece uyumuyor gündüz de herşeye ağla ağla valla artık sesini bile duymak sinirimi bozuyor resmen sinirlerim bozuldu ne olur bana akıl verin dua edin 3 yaş dönemi böyle mi bide 2ye geçen kızım var o da ayrı bor sorun mizir mizir ikisi de

21 Cevaplar

+6 oy
(15,538 puan) tarafından
Sana verilebilecek tek akıl profesyonel bir destek alman olacak. Tamam sanada yazık ama asıl yazık olan o çocuklar. Onlar istemedi sen istedin onları dünyaya getirmeyi. Azıcık mızmızligina katlanamayacaksan hiç anne olmayacaktın. 
(436 puan) tarafından
Ya Allah aşkına pedagog musun psikoloğ mu çok merak ettim
(15,538 puan) tarafından
Hiçbiri değilim. Bu yorumu yapabilmek için anne olmak yeterli değil mi ?
tarafından
Bence kesinlikle yeterlı anne olmak kolık ıkız bebek sahıbı birisi olarak diyorum destek alınmalı zor gelıyor tahamül edılemıyorsa ne demek fırlatasım gelıyor ya
tarafından
Bayanlar biraz abartmıyor musunuz böyle dedi diye gerçekten duvara firkatacak değil ya bazen sinirden bunalmisliktan ağızdan cikani kulağı duymuyor insanın bu tarz bisey dilindedir sadece elinde olduğunu sanmıyorum Haa ama şuna katılıyorum kesinlikle profesyonel destek alması gerekiyor belliko cocugunun derdini anlamiyor
(15,538 puan) tarafından
Abartma degilde canım bence bu anne gerçekten bunalmiş ve bir insan yapmak geliyor içimden diyorsa gerçekten bunu içinden geçiriyordur. Doktorlarda demiyor mu bir insan ben intihar edecegim eiyorsa bunu ciddiye alın. Sizi tehdit etmek için değil sizden yardım istediği için bunu söylüyordur ve ciddiye alinmazsa mutlaka bir gün intihara teşebbüs eder diye. Ben bunuda aynı şekilde görüyorum. Anne sabreder sürekli ama yardım almazsa bir gün elinden dayakta çıkar daha fazlasına çikar. Benimde iki çocugum var ve burnumdan getiriyorlar. Ne zaman sabrım bitse onların dünyaya gelmesini ben istedim ve sabretmek zorundayım diyorum. Benimde desteğe ihtiyacım var ve destek almaktan utanmiyorum. Bedenimiz gibi ruhumuzda hasta oluyor. Sorunumuzu kabullenirsek daha kolay çözüm bulabiliriz bence.
-Reklam-
+3 oy
(1,509 puan) tarafından
Gece uyumuyor neden uyumuyor? Bir sebebi mutlaka vardır

Gündüz sürekli ağlıyor demişsin konuşması nasıl? Yada ne sepeble agliyor birsey istedigi icin mi kendini ofade edemedigi icin mi simarikligindan mi?
+1 oy
(4,477 puan) tarafından
2 hafta sonra 3 yaş olacak oğlum. Gece uykuları aşırı derecede bozulmuş durumda, en sevdiği kelime hayır, sürekli bir inat halinde.. Hepimiz yoruluyoruz ama bu şekilde ifade etmen durumu pek sağlıklı değil. 2 tane arka arkaya çocuk büyütmek kolay değil, keşke 2. için acele etmeyip çok iyi korunsaydınız. Çocukların açısından da bak duruma, normal olan şeyleri yapıyor olsalar da senin sabrın yok ama bu onların kabahati değil. Sana yardımcı olacak birileri yok mu?
tarafından
2 ye geçen derken ben sınıf olarak anlamıştım yaş mı o
(4,477 puan) tarafından
Ben yaş olarak değerlendirdim ama her halükarda 2 çocuk zor, psikoloji el vermiyorsa tek olmalıydı.
+1 oy
(548 puan) tarafından
Konuşamıyor sa kendini ifade edemediği için ağlar canım gece uyumuyosa bir sıkıntısı vardır 
+1 oy
tarafından
Öncelikle sakinlesmen gerekiyor canım bunalmissin belli fakat önce sorunun kaynağını bulman lazım neden uyumuyor neden ağlıyor belki Bi sıkıntısı ağrısı sizisi vardır kendini ifade edemediği için anlasilmadigindan dolayı öfke patlaması yaşıyordur
+1 oy
(11,302 puan) tarafından
Sorunun kaynağını bulmalısın bide iki çocuk üst üste olunca tahammül seviyen düşmüştür. Mecburuz bakıcaz dünyaya gelmelerini biz istedik annelikten istifa yok maalesef ama bu günler geçiçek 
(4,937 puan) tarafından
Üst üste değilmiski bırı 3 yasnda bırı 2 ye gidiyormuş
(11,302 puan) tarafından
He bende 2 ye gidiyo deyince 2 yalıma gidiyo sandım :)
+1 oy
(409 puan) tarafından
Sen önce al kendini fırlat sen ne biçim annesin be insanlar çocukları olsun diye yıllarca uğraşıyor anne baba olmak için sense çok bunaldım alıp firlatcam diyorsun sen annemisin şimdi utanman olsa buraya yazmasın 
(46 puan) tarafından
İşte burda okuma yazma bilmeyen daha doğrusu okuduğunun mecazi olduğunu anlamayan kitleyle mücadele ediyoruz bide maalesef böyleleri olduğu sürece.ben çocuğumu alıp firlatsam yaptım.diye burda yazmam o şahıslar gibi eminim evde neler yapıyorlardı cocuklarina
(409 puan) tarafından
Gerçekten çok egtimlisin maşallah herkes anne bunalmış olabiliyor cnm aynı cümleyi eşin sana kunlansa nasıl olursun acaba eğitimli insan
(46 puan) tarafından
Sizin egitimsizliginden iyiyimdir çok şükür çocuğuma sabretmisim ki burda konuşarak atmaya çalışıyorum senin gibi etrafa nefret tohumu saçarak değil eşime konuşmadım ayrıca bunu bilmem anlatabildim mi
(409 puan) tarafından
Tmm cnm sen bir meleksin tmm oldumu
(46 puan) tarafından
Yok cnm olmadı sen de mükemmel bir annesin maşallah
+1 oy
(19,279 puan) tarafından
Fırlat kız ☺️ bazen çok sinir olsak da tırnaklarına zarar gelmesini istemeyiz asla. Seni çok iyi anlıyorum. Çocuklar zaman zaman aşırı yoruyorlar. Gündüz biraz daha fiziksel temas ve sakin takılmaya çalışsan. Belki bı nebze düzelir huysuzlugu. Biz agresif oldukça çocuk daha agresif oluyor. Uyku sorunu bizde de var. Gece geç yatıyor. Bir ara gece 1 2 de ystiyorlardi. Kafayı yemek uzereydim
+1 oy
(13,655 puan) tarafından
Şenol anlıyorum ama sakin ol bi sorunu olmazsa niye uyumasın 

Kızım iki yaş sendromu dibine kadar yaşıyor oğlum iki aydır erken diş sancıları yaşıyor uydusu yok denecek kadar az 

Elhamdulillah çekıp devam ediyorum çok istedim nasip etti şükür ediyorum 
0 oy
(225 puan) tarafından
Bütün gün ağzına Kia sürmeyip oto bo.ka herşeye ağlayan kızım bu artık bir kaç saat uyudu kafami dinledim sinirden oturup bende ağlayacaktm.  Benim ki 18 aylık  uyandıktan sonra eşim gelmişti parka gönderdim bgekdi hala aynı eve adım atıp ağlıyor 
(2,945 puan) tarafından
Onlarda bu dünyadan skldi uzaya çıkmamız lazım ::)
0 oy
tarafından
Benim ikiside küçük ne yapalım şimdi sabır DİYORUM birde biri özel biraz lütfen dua edelim ettahuyati oku sakinlesirsiniz 
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Canım benim beni yanlış anlama ama sen bu durumu daha iyi yönetebilmek eşine herhangi bir çaba gösterdin mi? Yani belki benim yaklaşımım yanlıştır diyip bu 2 ayda bir destek almaya yeltenmek ya da bu durumla ilgili kitap okumak gibi  
0 oy
(14,491 puan) tarafından

Kuzum biliyorum çok zor. İnan anliyorum.

Ama ya sabır de.. 
Aynı şekilde çok zor bı kızım var. Dışardan görene aaaa ne sessiz dedirtiyo ama evde bambaşka..
Sürekli ağlayan sürekli bağıran sürekli ama sürekli mizmizlanan ..
Seni çok iyi anlıyorum ben ya sabır ya selamet..
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Kreşe göndermeyi  düşündün  mü?
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Burda herkes 4/4lük anne herkes..

Yada çocukları bizimkiler gibi olmadığı için knusmak kolay geliyor.

Herkes bı duyar kasma peşindedir özellikle bu konuda..

Kkimse durup demez yani kuzum sakin ol..

Onlar en çok anne..
0 oy
(270 puan) tarafından
Zaman zaman bunalıma girebiliriz sizi anlıyorum. Gündüz ağlaması kendini ifade edemediği için olabilir gece ise sıcaktan olabilir ya da sabah gec uyaniyorsa veya gündüz uyuyorsa gece uykusu gelmiyordur. Ya da bir sıkıntısı ağrısı vs. vardir. Ama şu da var ağlamasının ve uyumamasının hicbir nedeni olmaya da bilir geçici bir durum da olabilir sabırlı olmak sürekli anlayışla konuşup anlatmak gerekir sevdigi seyleri yapin oyun oynayin boyama yapin saklambaç yakalamac akliniza ne gelirse oynayin  akşamüstü parka cikarin enerjisini atamiyordur bu sekilde enerjisini atar yorulur uykusu da gelir. Geceleri sirtini okşayarak masal anlatin kitap okuyun mayışır rahatlar zamanla uykuya gecer. Sıcaktan uyumuyorsa klima şart. 2.sinifa giden evladiniz ise sizi daha iyi anlayacaktir konusarak anlatmayı anlamayi deneyin.cok zor durumdaysaniz da psikolog destegi alın.Allah yardimciniz olsun.
(46 puan) tarafından
Yorumun için teşekkür ederim tatlım bazen zorluk olabiliyor tabiki mesela şu anda daha sakinlestim
0 oy
(308 puan) tarafından
Diş çıkarıyor olabilirmi benim oğlum 31aylık geçen ay aynılarını yaşadık sonra baktım azı dişleri şişmiş uçları çıkınca anca düzeldi çocuk bide üstüne ikimizde grip olduk uykusuzluk yorgunluktan 20 günde kendime gelemedim bi derdi vardır durduk yere olmaz bide çok hızlı büyüyorlar boy uzarken kemik ağrıları olurmuş vardır yani bi sebebi sakın olun ve ona iyi davranın onlarında işi zor ve bizden başka kimse biz gibi merhametle bakamaz
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Ağrıyan bir yeri mi var acaba canım belki banyo da kulağına su kaçmıştır o ağrı yapıyordur. Ben sana hak veriyorum insan bazen tahammül edemez hale geliyo
0 oy
(493 puan) tarafından
sanirim bu post
(5,418 puan) tarafından
Kız 2 ay önceki postu niye üste aliyon
(46 puan) tarafından
Çok şükür üstünden 2 ay geçti çocuğum da sakin ben de şimdi firlatacagim ile firlatasim geliyor kelimeleri arasında fark var anlayabilene.hani bazen eşlere de sinir oluyoruz da öldüresim geliyor diyenler oluyor öldürmüş mu oluyor ama bizim ülkede klavye anneleri meşhur kim bilir evde çocuklara nasıl kızıyorlardir bunları yazanlar
(493 puan) tarafından
neyi yazanlar ben bisey dedigimi hatirlamiyorum bi post ariyordu kadinin biri bu mu diye yazdim ben kimseyi yargilamam banane
0 oy
(14,763 puan) tarafından
bana da dogru firlat ben bakayim biraz sende kafani dinle. ahh annelik 
tarafından
Sen git kendi mis kokulu bebeğine bak :)))
(3,013 puan) tarafından
Yigiti firlatayim al işin mi yok yuruuu
(14,763 puan) tarafından
yazik kiz bunalmis kadin belli ki :)
onu firlatma ben gelir alirim teyzesi kurban ❤

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 161 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy