0 oy
151 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (10 puan) tarafından
Merhaba hanımlar normalde çok fazla sigara kullanan biri değilim hamileliğim boyunca da hiç içmedim tabiri caizse yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim 39+6'dayim. Son 2 haftadır çok fazla canım çekiyor sigaranın risklerini biliyorum vicdanım çok rahatsız elim gidip gidip geliyor içmedim. Eşim 1 tane dene zaten tiksineceksin içemezsin diyo. Çok çelişkideyim bu isteğim nasıl geçecek.....

6 Cevaplar

0 oy
(14,482 puan) tarafından
Sona gelmişsin zaten bence içme yavrum

Sağlıkla al kucağına inşallah 
(10 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şuan süt uretimin başlamıştır hamilelikte evet riskli ama plesenta sayesinde bebeğe gitmiyo nikotin ama anne sütünden direk geciyo o şekilde daha zararlı nerdeyse kırk haftadasin belki sütun gelmistir bile hadi gelmedi diyelim içtin ya tiksinmedin bu sefer geri kendini tutabilecek mısın içmeden durabilecek mısın emzirirken içersen vicdanın rahat etmez 
(10 puan) tarafından
Evet bende çok ikilemdeyim nefsime hakim olmaya çalışıyorum evladım için 2 3 haftadır mücadele içindeyim :))
tarafından
Esin iciyosa ondan etkileniyo olabilirsin
(10 puan) tarafından
Eşim de çok içmez aslında çoğunlukla denk gelmem bile içtiğine sabah kahvaltıdan sonra 1 tane içer
tarafından
İşte içtiği zaman sana kokusu hoş geliyo olabilir bende normalde çok içmem ama annemlerdeyim burda herkes iciyo bende kaptırdım kendimi doymuyorum onlar içtikçe canım cekiyo
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Sakın deneme. Herkes tiksinecek diye birşey yok. Ben hiçbir zaman tiksinmedim. Ayrıca bir başlarsan bebeğini emziremezsin. Nikotin ve diğer tüm zehirleri site, Plesantaya geçtiğinden 2-3 kat daha fazla geçiyor. Sakın yapma
0 oy
(458 puan) tarafından
Sen boşver eşine uyma ne güzel son noktays gelmişin rabbim bir havada doğum nasip etsin inşallah bende 37 haftalık oldum benimde cnm çok cekiyo ama olmuyor 
(10 puan) tarafından
Amin inşallah rabbim hepimize sağlıkla evlatlarimiza kavuşmayı nasip etsin
(458 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(745 puan) tarafından
Sona gelmişsin içme artık Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤️ 
(10 puan) tarafından
Hiç içmedim bu güne kadar çok şükür. Çok teşekkür ederim amin inşallah
0 oy
tarafından
Şimdi 1 tane denersen bunun devamı gelir sigara hamilelikte olduğu gibi emzirme döneminde de zarar bebege geçiyor bilginiz olsun 
(10 puan) tarafından
Evet biliyorum o yüzden bu kadar gel git yaşadım zaten sanırım. Teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 183 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 938 göst.
9 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Mucizemi Bekliyorum (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 190 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde kaavimsi (2,832 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 92 göst.
9 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde glsm.ordu.12 (6 puan) tarafından soruldu

408,992 soru

12,292,548 cevap

38,249 kullanıcı

Kategoriler

...