0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (205 puan) tarafından
İyi geceler kızlar cok affedersiniz neredeyse 10 gündür devam eden kabızlığım var nasıl geciricem bilmiyorum hiç bu kadar uzun süreli yaşamamıştım bir sey yapmadan kendi kendine düzeliyordu bu sefer düzelmedi artık karin ağrısından duramıyorum nasıl geçiricem yardımcı olur musunuz 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Karnini usut ve bol yağlı ye 
-Reklam-
0 oy
(807 puan) tarafından
Akşamdan suya 4 5kuru incir koy sabah ye bide kuru kayısı ye 4 5tane hemen geçer kabızlığın 
0 oy
(276 puan) tarafından
Aç karnına sıcak süt, sıcak su ilikda olabilir. Kayısı ye canım olmadı suyunu tüket. Gün içinde sürekli sıvı tüket. Kuru kayısı da çok fayda ediyor, günde bir avuç ye
0 oy
tarafından
Açlık otu diye bir bitki var, aktaran bulabilirsin. Hamile veya emzikli değilsen bir sıkıntısı yok içmekte.

Kişiye göre metabolizma hızına bağlı olarak yani tuvalete çıkarma süresi uzar. Misal bende içtikten 9 saat sonra mutlaka çıkarım o yüzden dışarıda işim varken içmem. Kardeşimde 12 saattir. İlk içmede anlaşılmaz ama 24 saat süren de var.

Ben de çok fena kabızlık geçirdim en bitkisel yöntemlerden biri buydu. Sinameki falan hiç etki etmiyordu. Lavman yapıcam dedim en son ama Allah karşıma bu bitkiyi çıkardı. 10 yaprağı bir bardak sıcak suya karıştır, süz, İç.
0 oy
(102 puan) tarafından
Acı cehre otu varmış karabiber gibi taneliymis ondan iki tane çiğneyince bağırsakları calistiriyormus bugun kuzenim anlatıyordu inanamadim ise yaramasina dedi deneyin isterseniz
0 oy
(145 puan) tarafından
İhmal etme canım doktora git bende sırf o yüzden makat çatlağı oldu feci bir acı inşallah seninki o seviyeye gelmez.

Bir toz veriyo doktor akşam suya katıp içince sabaha rahatliyorsun
0 oy
(927 puan) tarafından
Yillar önce  belki senden daha kotu kabız olmuştum ama öyle böyle değil karnım şiş oluyorum ablamlardaydim köyde. Ne denediysek olmadı en son kahvaltıda yağlı yumurta kırdım yedim baya sonrada ılık süt ve unlu kurabiye yedim o çözdü anca yani bende ise yaradı sende dene zararsız zaten 
0 oy
(405 puan) tarafından
Acil çözüm arıyorsan en hızlı etkiyi lavman yapar canım. Günde 1 yemek kaşığı aç karna zeytinyağı da bağırsakları yumuşatır, bitkisel çözüm bulamazsan ben emzirme dönemimde magnesie calcinee diye bi toz kullandım dozunu kendin ayarlıyorsun 1 su bardağına karıştırıp gece yatmadan içiyorsun sabah tuvalete çıkarıyor seni. Geçmiş olsun 
0 oy
(1,374 puan) tarafından
Duphaloc diye bir şurup var çok iyi geliyor 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 134 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
15 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu

407,122 soru

12,219,235 cevap

36,812 kullanıcı

...