Kızlar olaydan kısaca bahsedeyim kayınvalidem beni istememiş zamanında ve hiç bir özel anımda zor anımda koşmadi ne hamilelikte ne doğumdan sonra ne de şimdi kızım 4 buçuk yaşında ben 2 yıldır çalışıyorum kızımı kendi annem bakıyor bı kez olsun gelip bakmadı bakaym demedi.
Geçen ay kızım enfeksiyondan hastanede yattı 5 gün çocuk ateşler içinde gözünü açmadı annem gündüz gelip baktı o bı kere gelmedi çıktığı gün gelip 15 dk gördü el gibi o kadar aradığı da toplasan 5 kere ancak . Şimdi kendisi oldu enfeskiyon 3 gündür hastanede koşuyor dün gündüz uzaktan amcası geldi eşimin onları karşıladım bı yandan da onu baktım ilaçladm yedirdim akşam da hastanede götürdük acile saat 12 ye kadar bekledim başında tuvalete vs ben tek götürdüm hep ne kızı geldi ne diğer eltim kızı gezmeye gitmis adamın tarafına diğer gelin de aa ben gidiyorum dedi kaçtı gitti evine.
Kızımın başında bekledim günlerce anamdan eşimden başka kimsem yoktu onun taraftan akşam öyle pişman oldu ki anladı kimin yanında olduğunu gözümün içine baktı Allah razı olsun kızım dedi ben anladım şimdi torunum ne çekti niye gelmedim dedi Etme bulma dünyası insan başına gelmeden anlamıyor
Bir musibet bin nasihattan iyidir ..