+1 oy
1,049 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (586 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Her sabah ekmeğe beni gönderiyor oğlum 2 buçuk yaşında onunla beraber sabah 8.. 8 buçukta hergun gidiyorum cocugada bakmıyor beraber gidin diyor sen git diyorum hayır sen benden 6 yaş küçüksün sen git diyor ben bu eziyeti her sabah yaşıyorum fırında hep erkekler var sırada bile erkekler var diyorum boş ver git  diyor gidiş geliş 25.. 30 dk sürüyor ne yapmalıyım gitmelimiyim bıktım artık her sabah 

43 Cevaplar

+6 oy
(833 puan) tarafından
Bu ne biçim deyyusluktur ya .Bugünkü postlar şakamı
(586 puan) tarafından
Ailesi de beni gönderiyor geçen kaynaman kayın babam bile gönderdi onların oraya yakın fırını tarif etti mecbur yine gittim gidemem dedim ama bunlara boş sanki
(833 puan) tarafından
sadece fırın mı yoksa başka işlerinidemi yaptırıyorlar
(586 puan) tarafından
2...3  ayda bir giderim kaynanama bişe yaptırmaz ama gittiğimde illa markete gönderir  geçen gün gittim oda fırına gönderdi şasirdim
(6,084 puan) tarafından
cicugu birak gt geze geze. don geze geze sana da yuruyus olur. cckla ne eziyet cekcen. ben  8 buuckta evimin karsisindaki okula kursa goturcem kizi sabah karsidan karsiya geccez bi  sadece caddeden. derdim ne cocugu takayim pesime eziyet iki dk birakip babasina kizi okula brakip donuyorum.  adam olsun da kendi gtsin. yada sen gelene kadar kahvaltiyi hazirliyorsa yine neyse denir de malak gibi yatiosa dedigi gini deyisluk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben gitmem sabah sabah eşin gitsin 
(586 puan) tarafından
Gitmiyor cnm zorla gönderiyor
tarafından
E ne yapalım bacım çocuğa da bakmıyor diyorsun zorla gönderiyor diyorsun git madem yapacak bir şey yok
0 oy
(2,361 puan) tarafından
Bn gitmezdim cnm mecbur gidecek ac mi kalcak o neymis öyle 
(586 puan) tarafından
Zorla gönderiyor aç kalmaz illaki gidiyorum
(286 puan) tarafından
Zorla deken ne yapiyor kapıdan mi cikariyor iterek falan? At kendini yere halsizim ayaklarim agriyor gidemiyorum de yaygara yap biraz oyun çevir.
0 oy
(8,731 puan) tarafından
Ekmek alacaksam cocugu bakacak yada kendi alıp gelecek
(586 puan) tarafından
Bakmıyor gitmiyorda zorla gönderiyor
(8,731 puan) tarafından
Gitmem ozaman net bide 2 tane var  ben gidersem o çocuklara bakıyo iş dönusu alıyo bazen kardesim alıyo aynı fırından alıyoz ekmek
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bana fırın beş dk her sabah gitmiyorum .iki günde bir alıyorum ekmeği .sabahın köründe hiçbir kuvvet beni çıkaramaz uykulu uykulu.
0 oy
tarafından
Zıkkımın kökünü ye gitmiyorum de benim eşimde ben yokken çıkma diye fazla fazla alıp buzluğa koyuyor ki bakkal karşı binada 10 merte yok evimle bakkal arası 
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Hayatta gitmem esimde gondermez dibimde firin var bi kere suriyedeylen  konusurken firina gidecem sicak alcam dedim agzima sicti bakkaldan gidip aldim gitme sabah ben erkeklerin oldugu yere gitmiycem de
0 oy
(2,823 puan) tarafından
O nasıl kelimedir sen onun küçük kardeşimsin de sana ,sen benden küçüksün sen gideceksin diyor kocana kardeşi değilde karısı olduğunu hatırlat bence sizi fırına yollayıp biraz daha uyumak istiyor bence
0 oy
(7,733 puan) tarafından
Gerekirse aç kalırım gunlerce aylarca ekmek yemem yine de almam
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Gitme evde ekmek olmayinca illaki alacak
0 oy
(4,996 puan) tarafından
Çöp dökmeye sallayan bir kocam var maalesef bırak ekmek almaya yollayacak
0 oy
(5,108 puan) tarafından
Yuh sabah sabah gıtsın alsın yani pes
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Gitmezdim ben getirden filan sipariş verirdim yani her sabah o kadar yolu neden gidiyorsun bi kaç gün alma aklı başına gelsin 
0 oy
(442 puan) tarafından
Babasına anasına söyle rezil et bi azarlasınlar onu bak nasıl gidiyor. Çok sinir oldum ekmek almaya da gitmiceksen ne işe yarıcan de ona bu kadarcık kocalık da yapıversin 
(586 puan) tarafından
Kimi kime şikayet edecemki geçen gün kaynanam kayın babam guldeydik onların oraya yakın fırını bana tarif ettiler onlara bile fırına gittim ekmek almaya
(442 puan) tarafından
Yok artık saçmalığa bak e tam yeri gelmişken demedin mi bana mı düşer kadın başıma kocam niye gitmiyor diye
0 oy
tarafından
Ne rahat erkekmiş eşin 
(586 puan) tarafından
Onlar ailece öyle geçen gün kaynanam kayın babamda fırına gönderdiler bilmiyorum dedim tarif etti mecbur gittim yine
0 oy
(2,347 puan) tarafından
Ay Allah'ım ya. Ben her sabah çocukla fırına ekmek almaya gideceksen nerde kalıyo senin adamlığın de. 
0 oy
(10,060 puan) tarafından
Senin suçun diyeceksin sen adam değil misin gitmiyorum yemek yemeyelim. Çocuk mu o öyle 6 yaş küçüksün ne demek. Hade maden gidiyirsun 10 tane al buzluğa at her sabah çıkar kahvaltı hazırlamadan 1 saat önce çözülür yada gece uyurken çıkar sabaha kadar yumuşacık olur 
0 oy
(9,617 puan) tarafından
Bunu eşine deyip tepki mi koysan git deyince sende gitme tepki ver bişey yap ağaç dehilsin  çocuğa da yazık o kadar erkek olmasın a rağmen susması da ayrı mesele ortam müsait değil 
0 oy
(2,461 puan) tarafından
Kusura bakmayın ama böyle hayvanları ne diye yanınız da tutuyorsunuz 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Ne biçim değişik insanlar var ya gitme bakayım napacakmis

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 412 göst.
6 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 168 göst.
18 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Kizilaslan (1,774 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,716 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Esragzr (7 puan) tarafından soruldu

409,533 soru

12,309,842 cevap

38,667 kullanıcı

Kategoriler

...