+1 oy
1,040 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (587 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Her sabah ekmeğe beni gönderiyor oğlum 2 buçuk yaşında onunla beraber sabah 8.. 8 buçukta hergun gidiyorum cocugada bakmıyor beraber gidin diyor sen git diyorum hayır sen benden 6 yaş küçüksün sen git diyor ben bu eziyeti her sabah yaşıyorum fırında hep erkekler var sırada bile erkekler var diyorum boş ver git  diyor gidiş geliş 25.. 30 dk sürüyor ne yapmalıyım gitmelimiyim bıktım artık her sabah 

43 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok basit gitmeyip 2 katı fiyatına trendyol getirden sipariş ver aklı başına gelsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim eşimde asla gitmez , 6 kilo verdikten sonra söyledi . Akşama kadar evde oturuyorsun biraz hareket et diye gönderiyordum dedi. Ama eşim arada kıza bakar öyle giderim veya gün içinde çocukla çıkar giderim 
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Ne münasebet gidiyorsun Allah aşkına, ağzını açıp 2 kelime söyle bence. 6 yaş küçüksün diye çocuk muamelesi yapıyorsa, akşam yanına geldiğinde de utanmıyor musun çocuklara yav.şamaya diyeceksin mesela. He muhtemelen bu dağ ayısından çekindiğin için bir şey diyemiyorsun ve belli ki demeyeceksin de, o zaman alternatif bir gün gittiğinde al 3 4 günlük ekmek buzluğa at dilimleyip sonra tost makinesinde ısıtıp ısıtıp yedir ya da netten pahalıya sipariş ver.
0 oy
(5,492 puan) tarafından
Bayat ekmek yesin. Fazladan al bayat ekmek yesin. Bayat ekmeği kızart onu yesin.
0 oy
(482 puan) tarafından
Ben olsam gitmezdim. "Gidersen ekmeği yersin, gitmezsen kahvaltıda ekmek yemezsin" derim. Ama yok sorun çıkaran bi eşse, dünden sabah ekmeğini alırım. Ama illa sıcak, taze ekmek istediği içinse asla gitmem. Gerekirse kavga çıkarırım. 
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Bir zahmet akşam işten gelirken alsın buzluğa atarsın sabah taze taze yersiniz ben olsam asla gidip almazdım kalsın o zaman ekmeksiz bak nasıl mecbur kalıp alıyor 
0 oy
(308 puan) tarafından
Yok ya sabah sabah çocukla yarım saat ne biçim vicdan varmış kocanda ben akşamdan fazla aldıriyorum eşim işten gelirken alır sabaha onu yiyoruz ama olmasada beni çocukla hayatta göndermez bende gitmem zaten sende gün içinde fazla al yada işten gelirken aldır 
0 oy
(2 puan) tarafından
Ağzının ortasına  fırıncı kuregiyle gecircen bir tane bak nap biliyonmu fazla al ertesi gün dünden kalan ekmegi yesin  kendin almıyorsan.mecbur yiyeceksin de 
0 oy
(611 puan) tarafından
Böyle bir saçmalık olamaz yaa kendi rahatı için insan nasıl kendi namusunu helalini onca erkeğin içine yollaya bilir yaa bide çocukla birlikte, gitme bacım bırak o gitsin, adam değil yaa dediğin 
0 oy
(280 puan) tarafından
Cocuguna birkac gün yetecek kadaar ekmek ayır, en az 3 sabah gitme napacak bi bak. Sen de yemezsin ekmeksiz kahvalti yaparsiniz. Zorunda degilsin adami yola getir. Calisiyor mu bu üşengeç herif? İşe nasıl gidiyor çalışmaya da eriniyor mu?
0 oy
(1,102 puan) tarafından
Akşam işten gelirken alsın ekmeğinizi 2 de fazla aldık kahvaltida ve gündüz yensin ne alaka her sabah taze ekmek olacak bende bunu anlamıyorum biz hiç sabah cikmayiz ekmeğe sıcak olsa ne olur ekmek olmasa  ne olur .eşinin yaptigina da erkeklik denmez ayrıca hala o adama kocam diye gezdirme yanında
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Zıkkım yeşim ya gitme bosvrr inam ki gün gelir bise yapmadı olursun
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Çözümü yoksa bunun gidince 3 günlük ekmek al buzluğa at. Kahvaltı öncesi 1 saatte tazecik  olur
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Gitmem ekmeksiz kahvaltı yaparım birkaç gün ekmeksiz kalsın bak bakalım gidiyor mu gitmiyor mu çocuğu da bırak çık evden ya da fırına gitmek için mecbur kalsın baksın
0 oy
tarafından
Yâ hû ben seve seve gidiyorum ekmek almaya sabah hava alayım mis gibi diye markete geçiyorum ordan kahvaltılik eksik bir şey var ise kaymak biber salata domates vs alıyorum oğlum şıp şıp terliklerini giyiyor elinden tutuyorum ekmeği oğlum taşıyor erkekler varsa da var yani oraya da millet ekmek almaya geliyor sanki aldığım ekmekten ben yemiyor muyum yiyorum adam da parasını veriyor elhamdülillâh ekmek almaya gidecek paramız var ki gidiyoruz kocam bizim için deli gibi çalışıyor ekmek almaya ben gidiyorum n'olmuş ki oh bir de gelip sıcak ekmeği ballayip ağzına veriyorum :D gececi olduğunda sabah işten gelirken de o alıyor ye bak sıcak çok güzel n'olur ye diyor.
0 oy
(4,250 puan) tarafından
Cocuga bakmiyo mu birakip cocugu git almaya. Almiyosan bakicaksin de emin ol o yataktan kalkip seve seve bakicak he dersin bakmiyomusun o zaman gidip alicaksin. 6 yas kucuksun mubabbeti ne ya kardesmisiniz siz ne s.alak adamlar var ya.
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Yok artık ya sabahın köründe küçük çocukla senin ne işin var gitiginde 4 beş ekmek al bayat bayat yesin bir kaç gün 
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Defol taze ekmek yiyecek olan gidip alacak kendisi de kovala evden neden gidip aliyorsunki al dedi diye 4 yıllık evliyiz zaten dışarı çıkacaktım hadi banada çikolata al dedi diye tepem attı git sipariş ver yada kendin al dedim sen beni hep gönderiyorsun dedi böyle yapacaksan sende gitme dedim direk ters yapmazsan alışkanlık yapar 
0 oy
(51,324 puan) tarafından
bebekle gitmem ki tekte her sabah gitmem aksam gelirken alsin sabaha bayatlamaz
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Fazladan al buzluğa koy hergun ne gidiyorsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 403 göst.
6 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selo De Bana (25,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 164 göst.
18 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Miniktirtil (1,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,713 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Esragzr (7 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,598 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...