0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (1,119 puan) tarafından
Eşim kur'an-ı Kerim'i biliyor bana da öğretmeyi teklif etti kendisi inanılmaz bir şekilde kısa bir sürede öğrenmiş sana da öğreteyim diyor çünkü ben namazı bıraktım içimde hep bir şeytanın dürtüsü var o şimdi diyor ki Allah'ın kelamını öğrendikten  sonra namazı dahil bir şekilde başlayabilirsin ihtiraslı bir şekilde kılarsın kendisi de namazı bırakmıştır bunda sen belki bana da öğretirken kendisine de vesile olur ve kendisi de yeniden namaza başlar ne kadar sürede öğrenebilirim çok zorlar mı beni küçükken camilerin verdiği Kur'an kursuna gidiyordum ama orada bir kişiye değil bir sürü kişi öğrettikleri için zorluyordu insanı 

6 Cevaplar

0 oy
(3,944 puan) tarafından

İçinde ki hevese bağlı gülüm gerçekten çok istiyorsan eğer bir ayda öğrenebilirsiniz ben tam bir ay sonra kur ana geçmiştim darısı başınıza inşallah ve bide eşinin sana öğretmesi çok güzel bişey güzel bir nimet inşallah namazada başlar bı daha bırakmazsiniz<3

-Reklam-
0 oy
tarafından
En az 4 gün en fazla 2ay
0 oy
(789 puan) tarafından
Çocukken 1 ayda öğrenmistim
0 oy
tarafından
Mesele Kuran'ı Arap harfleriyle okumayı öğrenmekse çok uzun sürmez, ama Kuran'ı gerçekten öğrenmek istiyosan hani arapça okuyup anlamak, üstüne yorumlayabilmek gibi, ha işte o koca bi ömür alır
0 oy
(3,890 puan) tarafından
Çocuklar 1-2 ayda öğreniyor. Eğer istiyorsan 1 ayda çok rahat öğrenirsin
0 oy
tarafından
İyi bir çalışmayla 1 ayını bile almaz. Yengem 35inde öğrendi 2 hafta sürdü. Şimdi sıra tecvitli yani harfleri doğru yerlerden çıkarmayı öğreniyor. Bu süre zarfında da namazlarını aksatmıyor çünkü her şey birden öğrenilmez. İbadetini yaparken öğrenmeyi de bu süreçle birleştiriyor. Hem çalışan bir kadın hem de 2 çocuğu var, boş zamanı olmamasına rağmen çok iyi ilerledi. Tecvit öğrenmek de 1 ay alır. Kuranı kerim Türkçe seslerle okunmaz çünkü.

Okunan surelerde bir harfin hakkını vermezsek mana bozulur, mana bozulursa namaz da bozulur. Ancak bu sizi korkutmasın, kimse mükemmel şekilde öğrenip ibadete başlamaz. Asıl ibadeti mükemmel olmak için yaparız. Çünkü namazda okudukça harfler, dualar, surelerin ezberleri kuvvetlenir. Rabbim zihin açıklığı versin. Her sabah 21 kuru üzüm yiyin, 1 ayda öğrenecekseniz bu 2 haftaya düşer. Kesindir.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
0 oy
5 cevap 224 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 211 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Huzunlu_poncik (243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,095 soru

24,380,831 cevap