0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (331 puan) tarafından
Mecburi biraz benim özele sanırım gücüm yetmez acaba oluyor mu bilgisi olan varsa çok mutlu olurum

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben oldum ama şikayetlerim vardı cnm rahîm sarkması idrar torbası sarkması onlarin yanında daraltma yapildi
tarafından
Malesef cnm aslında kalmamam gerekliydi ama kaldım sezeryan oldum mecburi
(4,305 puan) tarafından
Anladım bende 2 yıl önce sarkma ameliyati oldum şuan hamileyim doğumum nasıl olacak bilmiyorum oyuzden sordum kaçıncı haftada sezeryan oldu
tarafından
Canım devlet sezryan yapmam dedi bana normal olsaydı yeniden sarkma olacaktı ben üni Hastanesi'nde oldum sezryan 37 . Haftada ağrı ve açılma ile acil alindim sezeryana bekleseydi ilk sezryanim olduğu için 40 a kadar beklenilecekti
(4,305 puan) tarafından
Anladım canım hayırlısı bakalım soracak kimseyide bulamıyordum cevabın için teşekkür ederim ❤️
tarafından
Rica ederim cnm benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Estetiğe giren sorunlari devlet yapmıyor da karşılamıyor da . Bende malesef özel de oldum . Sorsan keyfi bir estetik derler ama benim için mecburi bir sağlık problemiydi.
(331 puan) tarafından
Benimde mecburi özel de ücret ne kadar acaba
tarafından
Ben oldum kuzum karisladi devlet ama tabi bundan 6 yıl önceydi şimdi nedir ne değildir bilemiycm
tarafından
Bir sene önce 15 bin vermiştim. Büyük ihtimalle şu an iki katıdir.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 165 göst.
8 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,391 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 493 göst.
0 oy
2 cevap 178 göst.
11 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aylinmn (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 338 göst.
8 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Tugce315 (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,931 soru

24,393,517 cevap

349,474 kullanıcı

...