0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (78 puan) tarafından
Anneler oğlum sabah gözünü açıyor oturma odasına geliyor hemen çizgi film açtırmak istiyor bugün patladım artık. Oyuncakları var arabaları oynamıyor oynamış gibi yapıyor tamam oynadım diyor küçükken de çok izlemedi ama ben artık çok sıkıldım kalbini de kırdım şuan ne yapmam lazım ne önerirsiniz ingilizce öğretiyorum dua öğretiyorum akşamları parka götürüyorum bunlar olmadığı zaman oturayım TV izleyim istiyor 

5 Cevaplar

0 oy
(2,947 puan) tarafından
Aynı kızım. Sabah 6da uyanıyor mecbur aciyorum. O saatte gözüm bile açilmiyor. TV olmasa evi yıkar onu göze alamiyorum. Oyuncaklarının yüzüne bile bakmiyor. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Süreli tv açacaksın canım 3 yaş olduğu için günde 2 3 saat hakkı olcak ister sabah ister akşam kullansın ama parça parça kullandir tv süresi bittiğinde sırf ağlamasın sussun diye istirarini bozmazsan artik her saat tv izleyecemeyeceginj bilecek
0 oy
(4,133 puan) tarafından
Butun cocuklar boyle ne yazik ki. Benim oglumda 2.5 yasina kdr izlemedi. Suan 6 yasinda 2 saat ekran hakki var ki o bile fazla onda bile elli kere sorar arkadaslari eline tlfn alinca. Ogretmenine sormustum cok yasakladigin icinde aklina dusuyo olabilir demisti. Sadece net olmalisin 1 saat hakkin var diyip o kdr izleteceksin. Aglasa da vermeyeceksin alamayacagini bilicek. Bi de kafasini dagiticaksin. Ben suyla oynatiyorum 
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Alıştığı için istiyor. Ağlasa da açmayacaksın
0 oy
(9,261 puan) tarafından
Bizde tv sürekli açık ama ben resmen yalvarıyorum 5 dakika başında otursun diye 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 357 göst.
9 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.
18 Kasım 2024 Aile kategorisinde Ecenin annesiii (1,082 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 234 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,612 puan) tarafından soruldu

407,121 soru

12,219,218 cevap

36,812 kullanıcı

...