0 oy
81 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (9,609 puan) tarafından
Kızlar selam sarıbelende villa tatili yapacagız nasipse ilk kez böyle bir deneyim yaşayacağız. Aramızda gidip te şu olmalı suralara gidin diyebilecegınız yerler varmı 

4 Cevaplar

0 oy
(2,416 puan) tarafından
Biz kalkan üzümlü de villa kiralamıştık. Özellikle patara plajı çok çok güzel ama akşam üstü gidin gün batımını tepede izlemek çok güzel :) biz kaşa gitmedik yani içinden geçtik ama kalkanda gezdik. Limanı, kaputaj plajı, biraz uzak ama Saklıkent kanyonu buralar güzel.
-Reklam-
0 oy
(5,346 puan) tarafından

Kalkandan geçen hafta geldim. Çok harika bir kasaba ben bayıldım. Kalkanda villa tuttuk biz çok ferah bir yerdi. Zaten havuz kendinize ait olunca evden çıkmak istemiyor insan. Patara plajına gidin :) kaş da çok güzel

(9,609 puan) tarafından
Evet bunları yazdım bende kenara patarada gün batırmak istiyorum acıkcası :)
(5,346 puan) tarafından
Kalkanda karides ve kalamar mutlaka yenmeli bence çok lezzetliydi :)
(9,609 puan) tarafından
Deniz mahsulleri sevmem canım. Onlarda mekruh sanıyorum zaten yiyemem :)
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Patara ya gidin kesin iki yıl önce gitmiştik biz bu yıl ayvaligi tercih ettik oralarda güzel aklında olsun
(9,609 puan) tarafından
Gidecegız insallah canım zaten gunduz evde takılırız aksam gezeriz
0 oy
(18,873 puan) tarafından
Kaputas plajına gidebilirsiniz. Antik tiyatro falan vardı. Yıllar önce oraya gitmiştim. Balayında kasa gittik biz. O zaman Saklıkent kanyonu gitmiştik. Kaleköy de tekne gezintisi yaptık. Merkezde çarşıyı gezersiniz sahile inersiniz. Zaten bunların her biri birer gününüzü alır. 
(18,873 puan) tarafından
Orda hangi villada kalacaksınız. Arkadaşımın villası vardı orda
(9,609 puan) tarafından
Villa sailoor da kalacagız canım
(18,873 puan) tarafından
Arkadasinki değilmiş ☺️

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 197 göst.
3 Temmuz 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Gamzelim (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
21 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Hasret23243 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
9 Ağustos 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Maviş annesi (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
9 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu

405,721 soru

12,157,974 cevap

36,597 kullanıcı

...