+1 oy
262 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebegimde enfeksiyon var yüksek baya erken doğduğu için akciğer hastalığı varmış yeni öğrendik solunum sıkıntısı var

5 Cevaplar

0 oy
(393 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah. 
tarafından
Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
(4,260 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun derdi veren Rabbim dermanınıda versin inşallah 
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(1,166 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun kardeşim Rabb'im evladını sana bağışlasın inşallah kaç haftalık iken doğdu 
tarafından
Allah razı olsun canım 28 haftalık doğdu
(1,166 puan) tarafından
Amin ecmain kardeşim benim cidden baya erken doğmuş ama Allah'ın izniyle toparlar dualarımız sizinle, kaç kilo doğdu peki
tarafından
900 doğmuştu canım 800e düşmüştü
(1,166 puan) tarafından
Allah büyüktür burada çok kişiden erken doğan sonradan toparlayan bebekleri duydum rabbim senin bebeğini de hayırlısı ile toparlayanlardan eylesin amin
tarafından
Bu ikinci yoğun bakım şuan 8 aylık kızım
0 oy
(209 puan) tarafından
Rabbim sifalar versin hic uzulme yogun bakimda cok guzel bakiyolar hemsireler doktorlar yeni dogum yapan anneden daha guzel bakiyolar o yüzden sezeryandan sonra hemen bir iki gece aliyolar annenin sütü gelene kadar toparlanana kadar mamasini ilacini veriyolar kilo vermesin diye sarilik olmasin diye. Ordan biliyorum ben de gözün arkada kalmasin o konuda en azindan. Ve kendi moralini yüksek tut eger ilk bebegin degilse biliyosundur ilkse de ogrenceksin anneyle bebek arasinda cok kuvvetli bir bag var o daha senin bir organin gibi sana bagli :) sen iyi ol ki o da Allah'ın izniyle iyi olsun
tarafından
İlk bebeğim doğduğunda zaten 65 gün kaldı yoğun bakımda yine ayrildik
(209 puan) tarafından
Allahim yardimciniz olsun en yakin zamanda kavus bebisine insAllah sonra buraya post ac biz kavustuk diye :) <3
tarafından
Amin canım az önce yoğun bakıma aldılar kızımı benide belki yanına alırlar bekliyorum
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Allah yâr ve yardımcınız olsun. Sağlıkla evine dönsün inşallah prenses. 
tarafından
Amin canım

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 103 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (582 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 82 göst.
+1 oy
9 cevap 320 göst.
27 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,841 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,051 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde bir_melek_aannesii (73 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,018 soru

23,658,674 cevap

308,868 kullanıcı

...