0 oy
413 göst.
Diğer kategorisinde (1,312 puan) tarafından
Resim silin…

Benim kızımın doğduktan hemen sonra saçları döküldü dökülen saçları siyahtı.Sonra az az uzadı sarı saçlar çıktı saçları çok seyrek ki ben kendim bayağı gür saçlıyım herkes kazıt diyor ama kıyamıyorum ben kazıtmakla alakalı olduğunu düşünmüyorum saç günlüğünün.

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kazıttığında saç kökleri güçlenir ve çıkan saçlar gürleşir o yüzden kazıtmanı söylerler
(1,518 puan) tarafından
Bı doktorun videosunda izlemiştim öyle birşeyin olmadığını
tarafından
Saçları bilmem ama kıllar kesildikçe kalınlaşıp gürleşiyo tecrübeyle sabit
(1,312 puan) tarafından
Zaten kazımayla tek gürleşen münasip yerlerimizdeki kıllar
tarafından
Bacak kıllarından bahsediyodum :) bir iki hafta arayla bikaç kez kazınsa saçta da aynı şey yaşanabilir belki
-Reklam-
0 oy
(209 puan) tarafından
Vitaminlerine baktirdin mi. Takviye yapsin dr gerek gorurse gurlesir
(1,312 puan) tarafından
Henüz kan vermedik yani 2 aydır doktora söyleyeyim ben bunu
(209 puan) tarafından
Yani en mantiklisi bu verecegi takviyeyle bir haftada bile farkeder canlanir
0 oy
(3,996 puan) tarafından
kazitma bence , cok guzeller 
(1,312 puan) tarafından
Teşekkür ederim elim varmaz zaten ya
(1,458 puan) tarafından
Benim oğlumu kazittik pişman oldum yumuşacik saçlar koyun yünü gibi çıkmaya başladı:(
Sakın kazitma
0 oy
(342 puan) tarafından
Ben bebeğimi 7. Ayında kazıttım kızımı da oğlumu da aslında kazıtmaya bakmıyor genelleme oluyor mesela kızımın saçı gür oğlumun çok seyrek kazıtmama rağmen ve oğlumun saçını keserim 3 ayda bir yine de seyrek benimkiler bir buçuk yaşında ikizler
(1,312 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ya
(342 puan) tarafından
Bence kıyma bu saça papatya gibi saçları var minik kelebeğim rabbim tüm evlatlarımızı bağışlasın onlara uzun ömürler versin benimkine de ❤️
0 oy
(4,958 puan) tarafından
Şehir efsanesi öyle birşey yok araştır doktora sor kesinlikle yalan yanlış bir bilgi bu
(1,312 puan) tarafından
Haklısın canım doktorada bi sorayım gürlük için ne yapılabilir diye
0 oy
(13,462 puan) tarafından
Değil zaten ben kazıtmadım gayet gür kızımın saçı
(1,312 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Benim iki kızımda saçları inceydi seyrekti kazıttım şimdi ikisinin saçları da çok gür ve simsiyah çok güzel saçları var 
(1,312 puan) tarafından
Maşallah canım belki kazımasan yinede gür olurdu
(1,716 puan) tarafından
Benim kızlar dogum saçlarını dökmedi hiç seyrek zayıf saçlar uzadı üstüne ufaklardı ozamn kazımada çare buldum hem taramada canları acımadı biraz büyüyene kadar hemde saçları toparlandı güzelleşti
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Kazıtma ile gürleşmenin asla alakası yok. Youtube'da dünya kadar Doktor'un videosu var, alakası olmadığını söylüyorlar zaten. Kel kabak bırakma çocuğu boşu boşuna
(1,312 puan) tarafından
Teşekkür ederim kabak gibi psikolojiside bozulur gördükçe ya
0 oy
tarafından

İki kızımın da saçları ilk iki yıl hiç uzamadi. Yeni doğmuş bebek gibiydi. Saç rengi bozulur diye kazitmadim. Çünkü ikiside sarışın. Şu an büyük 6 yaşında prenses gibi ve upuzun :) Diğeri de hemen hemen aynı görünüyor.

(1,312 puan) tarafından
Ayy çok sevindim benimkininde uzar o zaman
0 oy
(2,305 puan) tarafından
Öyle bir şey yok canım kazitma. Ben ortaokula giderken belime kadar saçlarım vardı ve çok zayıf bir çocuktum. Herkes yediği saçına gidiyor vücudu vitaminsiz kalıyor ondan zayıf saçlarını kestir kilo alır dediler. Annem de kestirdi. Kilo filan da almadım ama ben çok üzülmüştüm. 38 yaşındayım hala zayıfım ve hâlâ saçım belime kadar. Dinleme kimseyi hurafe hepsi.
(1,312 puan) tarafından
Ah canım ya travma yaratmıştır o sende
0 oy
tarafından
Kazitmakla gurlesmenin alakası yok saç kökü disarda değil ki vücudun içinde. Hülya Kayhan var instagram sayfasi vs var bir karışımı vardı bunun için eltim kızına kullanmisti ise yaramisti.
(1,312 puan) tarafından
Bende bakayım canım
0 oy
(4,472 puan) tarafından
Bence yapı neyse o kazıyınca birşey değişmiyor 
(1,312 puan) tarafından
Haklısınız galiba
0 oy
(149 puan) tarafından
Benim kızın saçları da çok  sarı doğunca hic yoktu çıkınca 1 yaşta kazittik ama zaten çok azdı 

Gür olsun istiyorsanız makasla uclardan aldırın 1cm oda çok guzel kalinlastir bide banyodan 15 dk önce zeytin yağı ile masaj yapin öyle yikayin çok guzel besler 

7 yaşında kızım sizin kizdan daha sarı diyebilirim zengin sarışını derler ya öyle şimdi gür brline kadar uzattım 1 cm aldırırım 1 kere ana okulunda küt kestik pişman oldum 2 oğlum var biri bebek ogeasmak zor kestir diyorlar valla kıyamam bende
(1,312 puan) tarafından
Güzel tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim söyledikleriniz çok mantıklı geldi bende uygulayacağım
(149 puan) tarafından
Saçlar uclardan besin alır  yani köküne kadar kazitmanin daha fazla etkisi yok
Rica ederim
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Görmedım fptografı ama kaç aylık ya da yasında

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 149 göst.
+1 oy
2 cevap 73 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,088 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 80 göst.
+1 oy
5 cevap 105 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Katibe Anne (125 puan) tarafından soruldu

412,840 soru

12,429,743 cevap

45,631 kullanıcı

Kategoriler

...