0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından
Ankara da oturup Etlik şehir Hastanesi'nde doğum yapan var mi acaba dogumunuz nasıldı yani eşiniz felan yanınızdamiydi doğum anına kadar yada aynı oda da mı doğum yaptınız 

7 Cevaplar

0 oy
(14,894 puan) tarafından
ben varim ama dogum yapmadim daha sanci odalari tek kisilikmis dogum aninda yanindaki kisi artik kim varsa disari aliyorlarmis ayni odada dogum yapiliyormus sonra normal odaya aliyorlar sanirim odalar 2 kisilikmis isterseniz ozel oda da tutabilirmissiniz gidenler cok memnun az bi sure kaldi umarim bende memnun kalirim 
-Reklam-
0 oy
(4,887 puan) tarafından
Ankara'da yım ama hiç bilmiyorum yakınlarımda da orda doğum yapan yok maalesef 
0 oy
(28 puan) tarafından
Ben dogum yapmadim ama esim cocuk bölümünde çalışıyor, ben 2 sene once bilkentte yaptım  cok menmunnum arkadaşım  3 qy once bilkentte yapti cok menmun ben kontrollerime zubeyde hanima gittim yakin diye doguma  bilkente gittim
0 oy
(5,193 puan) tarafından
Ben yaptım gecen sene. Doğumhanede doğurana kadar hep annem vardı. Erkek almıyorlar bıldıgım kadarıyla.muayeneyengeldıkçe annemi odadan cıkardılar. Yatakta yat devamlı demedıler baya çömel kalk yaptım yürüdüm kablolar yetıstıgınce. Eşim de gece calısıyodu zaten doğum yapar yapmaz yanıma gırdı beraber cıktık odaya. 
0 oy
(609 puan) tarafından
Ben yaptım 10 gün önce canım eşini eğer refakatçi istersen tek kişilik oda veriyorlar genel olarak doktorlar iyiydi benim kendim sezeryan olduğum için biraz sıkıntılı oldu onun harici iyiydi  ben sezeryan olduğum için dogumhaneye alınana kadar eşim ve kayınvalidem yanımdaydı hatta sancım vardı sedyeye yatana kadar eşim yanımda oturdu ameliyathaneye almadılar sadece bir saat gözlem odasında kaldım sonra odaya çıkardılar bebekle birlikte kayınvalidem ordaydi umarım normaldir senin canım ben sezeryandan dolayı çok acı çektim bir haftada ancak anesteziyi atabildim 
0 oy
tarafından
Ben a life da yaptım da etlikte doğum yapan tanıdıklar da var oneriliyo yani iyi diyolar 
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Ben yaptım canım. Eşimle beraber sancı odasında durduk. Gece ikide yatışım yapılmıştı. Akşam 18.39 da doğum gerçekleşti. Temzilik hijyen bakım konusunda güzel bir hastane. Birkaç doktor var önerebilecrğim diğerlerini ben pek beğenmedim. Odanda plates topu duş oluyor. Normal soğum siye gittim ama açılmam olmadı ameliyata girmeden önce temizlenmeme hem eşim hem hemşireler yardım ettiler. Ben girene kadar benim suyum gelmeye devam etti. Sağlıkla al kuxağına inşallah 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 257 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Dilek06 (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 147 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 219 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kkesma (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.