0 oy
227 göst.
Diğer kategorisinde (1,119 puan) tarafından
Telefonumun modeli çok yüksek bir model değil ikinci el almıştım zaten redmi 8 kamerası içinde orta diyebilirim bu telefonla bir fotoğraf çektiğim zaman hangi uygulama üzerinden daha kaliteli bir hale getirebilirim aile albümü yapacağım gelinlikle falan hiç fotoğrafım yok eşim bana sürpriz olarak gelinlik almış içimde kalmasın diye onunla falan fotoğraf çektiğim zaman bir abime koyulabilecek gibi bir kalitede nasıl elde edebilirim tavsiye edebileceğiniz bir uygulama var mı

3 Cevaplar

0 oy
(674 puan) tarafından
Al photo enhancer diye bi uygulama kullanıyorum hem netleştiriyor hemde güzelleştiriyor işine yararmı bilmem ama dene istersen bide remini var oda netleştirme uygulaması ama AL PHOTO daha güzel bana göre
(1,119 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Gelinlik giymişken bence fotocu da fotoğraf çekil canım öyle daha güzel anı kalır 
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Forografcida dis cekim falan yaptirsan daha guzel olir bence
(1,119 puan) tarafından
9000 TL istiyorlar saçım makyajımı da evde kendim yapacağım ama bu sefer de evde yaptığım makyaj fotoğraf çekimi için pek profesyonel olmayacak e kuaföre gitsem kuaföre ben fiyat bilgisi istedim 5.000 lira diyor saç makyaja para birikim yapmaya çalıştığım bu dönemdeyim birkaç ay sonra bulunduğum evden çıkmak istiyorum başka bir yere taşınmak istiyorum o yüzden telefondan yapıp daha karlı olsun dedim zaten evleneli kaç yıl olmuş öyle profesyonel bir şey olmasına gerek yok benim istediğim sadece ana kalsın Bir de içimde ukte kalmasın

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 226 göst.
25 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Sonsuzlugum.33 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 401 göst.
2 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Minikkelebek4 (14 puan) tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 682 göst.
5 Mart 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,888 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 305 göst.