0 oy
1,855 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından

image

Ya bunları görünce şok oldum nedir bunlar niye araştırmış ya 

17 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Kocan ustune kuma getirme derdinde nettt!!  Sen hâlâ neden bu adamın koynunda yatıyorsun ve bu adamı çocukla ödüllendiriyorsun anlamış değilim 
(832 puan) tarafından
sen söyleyince baktımda Allah yardımcısı olsun çok üzüldüm ya böyle bir insanla çok zor ömür geçmez
tarafından
Aynen öyle bak bu arastirmalari 18 Haziran'da yapmış bu hanımefendi de bu soruları tam o tarihlerde sormuş. yani adam zaten ciddi ciddi ikinci evlilik planları yapıyormus. e hali hazırda aldatmista belki ikisini bir idare ederim diye düşündü, belki karısı zaten hamile olduğu için mecbur kabul eder ben metresi kuma getireyim diye düşündü, belki belki belki yani adamın savunulacak tek bir yönü yok
(832 puan) tarafından
Daha resmiyette kaç evlilik yapılır onu bilmez evliliğe dair bilgi Sıfır kalkmış kuma getirme derdine düşmüş ne insanlar var ya ıslak sopayla dövecen
tarafından
Posttlarina baktım da hala niye duruyorsunuz anlamadım neyse sana bişey diyecem eşinin telefonu Turkcell mis sanırım gir Turkcell uygulamasına kullanım dk sms internet yazan yerde detay diye bı yazı var o yazıya tıkla onay kodu gelecek onay kodunu giriniz ve hoppp herşey dahil dökülecek ortaya kimi aramış ne yazmış hangi saate konuşmuş
(585 puan) tarafından
Ewet gece saat 11 de bakmiş sen nerdeydin peki  çok tuhaf biraz cahil galiba eşin
-Reklam-
+2 oy
(832 puan) tarafından
o değilde senin bu kocan resmiyettte kaç kez evlenilir bunu nasıl bilmez hey Allahım ya bide araştırmış git deki bu kadar mi cahilsin
(122 puan) tarafından
Bilmiyorum ya görünce şok oldum
+2 oy
(20,453 puan) tarafından
Ohaaa ikinci evlilik planı yapıyor bence ohaa yeminle
tarafından
Haklısın hicbisey yok bu adam seni aldatmış gözünün içine baka baka durmadan yalanlar söylemiş seni başından atmaya çalışıyor ve gerçekten hicbisey yok bravo sana kocanı savunmaya devam et mustehak sana yaşadıkların
tarafından
Bacım bu adam seni aylar önce aldatmış sen affetmissin üstüne bir de hamile kalmak için çaba göstermişsin. Adama resmen aman beni çok güzel aldattın al bu da ödülün demişsin. Adam seni hamile halinle tekrat aldatmış ya da aldatmaya yeltenmis yetmemiş 2 çocuklu kariyi üstüne kuma getirmek için araştırmalar yapmaya başlamış sen hâlâ bunu savunuyorsun beklediğin cevap gelmeyince de atar yapıyorsun
(5,464 puan) tarafından
Aylar önce snapchatten aldatmış affetmiş, üzerine oturdukları yerde biriyle adı çıkmış taşınmış, üzerine hamile kalmı. Yani bacılar siz kime ne anlatıyorsunuz Allah'ın aşkına.
(6,663 puan) tarafından
Kadının kocasına neden iftira atıyorsunuz hanımlar daha bişey belli değil belki arkadaşı arattı aaaaaaa...
(20,453 puan) tarafından
Ben pes ediyorum kızlar :D kemalim yapmaz diyo başka bişey demiyor
+2 oy
(1,207 puan) tarafından
Esin ev işlerinde yardımcı arıyor sana.
(122 puan) tarafından
Derken
(1,207 puan) tarafından
Kardeş geliyor sana.
(5,462 puan) tarafından
Allah affetsin kahkaha attım resmen hahahhah
(1,207 puan) tarafından
Dalga geçer gibi sormuş cevap verenlerede nerden biliyorsun demiş jgsfhb
(574 puan) tarafından
Tövbestağfurullah -,-
+1 oy
(5,748 puan) tarafından
Kocana sorsan canım biz onun zihniyetini nerden bilelim.
0 oy
(17,743 puan) tarafından
Eşine sor canjm mantıklı açıklaması da vardır belki merak etmiştir ne bilim internette görmüştür faln 
(122 puan) tarafından
Soracam ama uyuyor delirecem yaa
(2,728 puan) tarafından
Uyandır söyle sen merak edip araştırmışsın bende merak ediyorum neler öğrendin de
0 oy
(3,843 puan) tarafından
Tövbeler olsun kara cahil mi bu adam bide ciddi ciddi araştırmış bide . Gözün aydın canım sanki derdi kuma getirmek başka ne zihniyetle araştıirir ki bı erkek bunu ..bence sor hemen illa açıklaması vardır 
(122 puan) tarafından
Bilmiyorum ya gerçekten şuan ben şok
(3,843 puan) tarafından
İnşaallah sadece meraktan araştırmıştır
0 oy
(482 puan) tarafından
Akşamın geç saatinde böyle bir araştırma yapma gereği neden duymuş. Uyandır ve ağzına s*ç onun. 
(122 puan) tarafından
Şimdi arastirmamis 18 haziranda araştırmış canım
(482 puan) tarafından
Biliyorum canım şimdi araştırmadığını. Altta araştırdığı saat de yazıyor.18 Haziran, saat 23:03 de araştırmış. Neden o saatte bunu araştırma gereği duymuş?
0 oy
(3,137 puan) tarafından
Eşinle konuşsan daha iyi bence zaten önceden başka kadın olayları vardı eşinin ve sen afetmiştin şimdi bizler ne desek boş
0 oy
(29,051 puan) tarafından

Yani anlamsız geldi bilemiyorum sorsaydn

0 oy
(8,348 puan) tarafından
Eşin kaç yaşında acaba kaça kadar okumuş 
(2,439 puan) tarafından
Eşin 20 yaşında mıııı... Sen kaç yaşındasın
(122 puan) tarafından
Aynıyız
(2,439 puan) tarafından
Ee şimdi evcilik yaşında  gerçek evliliği araştırıyor öğrensin bari
(122 puan) tarafından
Ay inşallah dediğin gibidir ya başka bisi çıkmazsın da
(2,439 puan) tarafından
Başkasıyla öğrenirse napcan :) çok umut veremiycem maalesef
0 oy
(5,168 puan) tarafından
seni boşayıp  biriyle evlenecek  galiba ya da  nafaka  verilir mi ona bakıyor 
(122 puan) tarafından
Nafaka nedir
(1,137 puan) tarafından
Sizin yaşlar kaç. Eşin resmiyette kaç kez evlenilir bilmiyor. Siz nafakayı bilmiyorsunuz tövbe yarabbim :)
(5,168 puan) tarafından
diyelim boşandın   çocukların var onlara  bakmak  için  eşinden  nafaka alabilirsin  yani para
(122 puan) tarafından
Anladım tşk ederim çocuğum yok ama hamileyim 6 aylık
(5,168 puan) tarafından
Rica  ederim cnm Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin  cnm
0 oy
(1,116 puan) tarafından
Belki yanında arkadaşları vs bu konuyla alakalı konuşmuştur o da merak edip araştırmış olabilir . Herşeyi anında kötüye yormamak lazım şayet kocanız kötü biri değilse . Bende bazen burda boşanmayla alakalı sorular olduğunda internette bakabiliyorum boşanacağımdan değil ama belki birine yardımım olur düşüncesiyle .. 
(122 puan) tarafından
Ay umarım öyledir canım gerçekten hem kafamda deli sorular var gerçekten bilmiyorum artık
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Gidip kocanıza direkt sormayıp da ekran görüntüsü alıp buraya sormak nedir onu anlayamadım ben insan bunu görünce şaşırır sinirlenir direk gider bu nedir hayırdır diye sorguya çeker normal olarak 
(122 puan) tarafından
Uyuyor ondan buraya sordum
(2,390 puan) tarafından
Kaldırabilirsin canım sonuçta normal bişey değil bu sen sanki günde 100 kere görüyormuşsun gibi rahatsın biraz galiba :))
0 oy
(58 puan) tarafından
Ya belki bir yazı denk gelmiştir bununla ilgili merak edip bakmıştır. Herkes felaket tellalı resmen. Şüphelendiğin bir şey varsa zaten bu zamana kadar farketmişsindir. Ama hiç bir şey yokken ne bileyim yanında belki bir arkadaşı konuşmuştur öyle bakmıştır. Yarın güzelce sor böyle aramaların var ama neden bu aramaları yaptın neden gerek duydun merak ediyorum diye 
(122 puan) tarafından
Bilmiyorum ya yazan herkes böyle yazınca kuşku düştü işime inşallah öyle bisi yoktur ya umarım dediğin gibidir canım
(58 puan) tarafından
Öyledir ya bende bazen bir şey görüyorum araştırıyorum aklıma da geliyo benim bunları araştırdığımı görse ne düşünür diye. Hamileymişsin lütfen kendini sıkma rahatlat ve uyu kimseyide dinleme en iyi cevabı yarın kocan verir sana merak etme kesin bir arkadaşı falan konuştu yanında bakalım dediler falan falan kalbini ferah tut dua ederek uyu inşallah Rabbim kalbini ferahlatsın
(122 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canom yarın öğrenirim bakalım nolacak neymiş bunların sebebi
0 oy
tarafından
Posttlarina baktım da hala niye duruyorsunuz anlamadım neyse sana bişey diyecem eşinin telefonu Turkcell mis sanırım gir Turkcell uygulamasına kullanım dk sms internet yazan yerde detay diye bı yazı var o detay yazısına tıkla sonra eşine bı şifre  gelecek onu onayla hopp herşey oraya dökülmüş olacaktır kimle konuşmuş mesajlasmis falan hepsi çıkacak hadi kolay gelsin 
(122 puan) tarafından
Detay diye bir yer yazmıyor ki bide ekran resmi atsanız ve turkcell ama faturalı değil
tarafından
Faturalı olmasına gerek yok canım zaten benim de faturaki degi ama yazıyor küçük bı yazı detay yazıyor ona tıkla
(122 puan) tarafından
Baktım canım sadece kimle normal konuştuğunu gösteriyor bide SMS le kimle konuştuğunu gösteriyor baktım konuştuğu numaralar tanıdık yabancı yok SMS le de kimseyle konuşmamış
0 oy
(673 puan) tarafından
Günah almak istemem sanki tekrar bir evlilik düşünüyor gibi, şimdi biraz postlarına göz attım da postların sadece eşinle alakalı, evliliğin hiç sağlıklı görünmüyor eşin baya sıkıntılıdır neden bu adamın kahrını çekiyorsun.?

İlgili sorular

0 oy
59 cevap 1,859 göst.
19 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
0 oy
8 cevap 630 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 459 göst.
5 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,304 puan) tarafından soruldu

408,432 soru

12,271,527 cevap

37,604 kullanıcı

Kategoriler

...