0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde (5,867 puan) tarafından
Ablam geçen aylarda almıştı Kızılay'ın şubesi yeri var oraya bugün gttik hepsi etiketli LC vakiki urunler kaliteli 300 400 lerde fiyatalri kışlık iki üç tane çok güzel kazak aldım tunik çocuğum için sweatshirt işte pijama falan bide bize kıyma verdi bir salça kutisu kadar dedim ihtiyaci olan varsa gitsin yeni doğan bebek kıyafetleri falan kolilerde hepsi sıfır etiketli

4 Cevaplar

+1 oy
(9,333 puan) tarafından
Eşimin dayısı Kızılaydq çalışıyor adam aşırı titiz davranıyor. Gerçekten ihtiyacı yoksa asla vermiyo emin olmadan katiyen vermez kul hakina giremem der ama birinin ihtiyacı varsa fazladan yardım eder yani bilmiyorum herkes onun gibi ama her çalışan onun gibiyse çok zor verilir 
tarafından
Allah böyle insanların sayısını arttırsın inşallah
(9,333 puan) tarafından
Amin
Eskiden görümceme kıyafetler verirdi gel al yegenlerine derdi ama eşim düzgün bir işe girince artık asla vermiyo düzgün iş dedigimde aylık 17 bin ile 25 bin arası maaşı genede vermiyo..kiradayimda   bu çok fazla ihtiyaçi olmazsa vermiyor
tarafından
Ne güzel valla benim dayım da Cumhurbaşkanının sekreteriydi , oda 5 vakit namazlı hacı biriydi. Asla kimseye torpil yapmazdı şimdi Aksaray valisi oldu hâlâ daha aynı kimseye yüz vermiyor Allah'a nasıl hesap veririm diye
(9,333 puan) tarafından
Keşke herkes böyle olsa maalesef şimdi herkes kendi akrabasına sevdiğine veriyo ihtiyacı olsada olmasada
(5,867 puan) tarafından
Valah halamim gelini de dyordu bna et vermiş çocuğuna mont falan vermişti ama orada başkan kıza son 6 aydan önce de snrada gelen herkese ver kalmasin dedi ben hiç almadım kiradayim hamileyim bide ablam boşanmış onada bnada kıyma ve kıyafet verir ihtiyacini olana yaridmci oliyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Nerde oturuyodun
(5,867 puan) tarafından
Tekirdağ kapaklı
0 oy
(2,158 puan) tarafından
Her önüne giden alamaz diye tahmin ediyorum çok çok ihtiyaç sahiplerine verirler 
tarafından
Valla benim bi görüöcemin 2 katlı evi arabası ve engeli maaşı olmasına rağmen gidip alıyordu bi kaç defa uyardım bu aldıkların haram kul hakkına giriyorsun ihtiyacın yok diye ama dinlemedi bile
(5,867 puan) tarafından
Bizim durumumuz yok kira bide hamileyim bnada ablam boşanmış onada verdi ama bı ara gelmişti gelirse öyle veryoriz herkese vermiyoruz dedi ama yardımcı oluyorlar hiç evden arabadan bahsedmiyor valahi
0 oy
(231 puan) tarafından
Alabilmek için şart nedir
(5,867 puan) tarafından
Hicbisey yaaa drek kayıt yaptrmisti ablam gttik odaya gttik koliler vardı kıyafetleri verdi kendim seçtim hepsi etiketli ürünler

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 281 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 231 göst.
18 Temmuz 2021 Aile kategorisinde sarammmmm (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 967 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,867 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 457 göst.