0 oy
847 göst.
Diğer kategorisinde (1,586 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kusura bakmayın kızlar yeterli cevabı aldığım zaman silmeyi düşünüyorum 

Kimse linçlemesin araştırdım ama bir yerde bulamadım yada ben bilemedim ne yazacağımı 

10 Cevaplar

+2 oy
tarafından

"İhtilam olmuş veya cinsel ilişkiye girmiş olan kimse, idrarını yapmadan veya çokça yürümeden ya da yatıp uyumadan guslettikten sonra kendisinden meni gelecek olursa tekrar gusletmesi gerekir.

Fakat idrarını yaptıktan veya epeyce yürüdükten ya da uyuduktan sonra şehvetsiz olarak gelecek meni GUSLÜ GEREKTİRMEZ.

Çünkü bu durumda meni, yerinden şehvetsiz olarak gelmiştir. Yine guslettikten sonra kocasının menisi kendisinden çıkacak olan kadının tekrar gusletmesi gerekmez."

Hüküm; şehvetsiz çıkan meni kadının olsun erkeğin olsun farketmeksizin Gusül gerektirmez. Şehvetle çıkan menide Gusül gerekir. Ancak abdest gerektirir.

(1,586 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim cevap için
-Reklam-
+1 oy
(158 puan) tarafından
Bnde merak ediyorum bekleyeyim şurada 
(5,789 puan) tarafından
zannetmiyorum. ertesi sabah vc de cikio bendede ayaga kalkinca yada. fazlasi.:) ama tazelemiyorum gusul bence kadin akintisi gibi her akintimizda gaul almiyoruz o da icerden gelen akinti bnce mantiken hoyle dusunuyorum yani . ama varsa bi hukum bilen bende beklim burda
0 oy
(5,698 puan) tarafından
Gusülü bozmaz namaz abdestini bozar canım.
(1,586 puan) tarafından
Evet bende her geldiğinde normal abdestimi yenilerim zaten namaz için çok teşekkür ederim
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Yani bu konuda çok bilgili değilim ama bende araştırmıştım bunu. Öğrendiğim de şuydu tekrardan gusül gerektirmediği. Yanlışsa bende öğrenmiş olurum hem bekliyeyim burada. 
(1,586 puan) tarafından
Evet bende öyle düşünüyorum ama içimde de bir şüphe olmuyor değil
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Gusülü bozmaz , normal abdesti bozar. Yani her namazda yeniden abdest alman yeterli olacaktır .

Bu durumu bende çok yaşıyordum . Artık hemen oturuyorum veya kalkıyorum yani çok derinlere gitmeden dışarı akmış oluyor afedersin. O şekilde yatınca gün içersinde mesela öğlene kadar bi iki sefer topluca geliyor . Ama akşama kadar devam etmiyor
(1,586 puan) tarafından
Biz bebek düşündüğümüz için mecburen bekliyorum o da 1 gün boyunca beni rahatsız ediyor gerçekten neyse tek değilmişim:)
(1,586 puan) tarafından
Teşekkür ederim ayrıca yorumunuz için :)
0 oy
(58 puan) tarafından
Bozmaz normal abdesti bozar diye biliyorum. Tüpler için brokoli kürü ve süt buharı deneyebilirsin ikisi de saraçoğlunun tarifi ben bu yöntemleri aynı ay uyguladım 2 yola yakın çocuk istiyoduk kullandığım ay hamile kaldım. Tabi önce nasip Allahım nasip etti çok şükür. İnternetten bakıp araştırabilirsin
(1,586 puan) tarafından
Süt buharını denedim 2 kere ama brokoliyi hiç duymamıştım araştıracağım teşekkür ederim:)
(1,586 puan) tarafından
Siz nasıl kullandınız anlatır mısınız biraz
(58 puan) tarafından
Geçmiş gün hatırlamıyorum da tarifte biraz brokoliyi haşlayıp ılıtıp gün içinde 2 defa falan içiyordum 2 aya yakın yaptım heralde onu. Sonra yumurtlama dönemimi takip ettim hatta ovülasyon testleri var yumurta çatlayacağı günler de süt buharı yapıp hemen ilişki oldu. Brokoli kürü tüpleri genişletiyormuş, süt buharı da tıkanıklık varsa o yolları açıyormuş
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Sadece namaz abdestini bozar diye biliyorum canım 
(1,586 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(4,589 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(918 puan) tarafından
Meninin geri gelişi guslü bozar ve guslün yenilenmesi gerekir. Ama şöyle bişey var ki, takribi yarım saat bir saatten sonra gelen şey meni değil, senin kendi akıntındır. Onun da namaz abdestini dahi bozmadığı şeklinde fetva vardı hatırladığım kadarıyla. Bi on dakika kadar çıkışa bi peçete vs koyup otur, sonrasında idrarını yap. Şayet için rahat etmeyecekse gusül almadan ikinci idrarını yapmayı bekle. Meni dediğin şeyin toplamı bi çorba kaşığı kadar bişey zaten aşağı yukarı. Gusül için verilen süre sıradaki namaz vaktinin çıkmasına yakın biter. Hani namazını kazasız kılabilecek kadar vakit kalıncaya kadar gusül alabilirsin
(1,586 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yorumun için
(918 puan) tarafından
Umarım faydalı olmuştur
(1,586 puan) tarafından
Evet canım ama aklıma hala takılıyor demişsin meni gekirse bozulur yarım saat sonra dahi gelse kokusu yapısından dolayı o olduğunu görüyorum ki öncesinden bekkiyorum lavobya gidip uzun süre yürümeye çalışıyorum
(918 puan) tarafından
Bebek yapmaya çalışmıyosan ilişki sonrası hemen ayağa kalkıp fazla derinlere inmesine izin verme o zaman daha hızlı atılır vücuttan
0 oy
(439 puan) tarafından
Bunda linçlenecek bi şey yok ki canım. Ben de araştırmıştım bunu. Öğrendiğim kadarıyla gusül abdesti almadan önce 40 adım atılmışsa ve tuvalete gidilmişse gusül abdesti alınabilir. Bunları yapıp gusül abdesti aldıktan sonra meni yine de geldiyse tekrar gusül gerektirmez. Çünkü sen gusül almadan önce meninin vücuttan çıkması için elinden geleni yapmış oluyorsun. 
(1,586 puan) tarafından
Evet lavobya gidip 40 adımdan fazla adım atmaya çalışıyorum teşekkür ederim:)
(439 puan) tarafından
Rica ederim. :)
0 oy
(360 puan) tarafından
Ben de de kısmen oluyor diyebilirim. İlişki sonrasi ayağa kalkarım abdest alırım bakarım yine gelmiş ama akıntıda  olabilir. Tekrar abdest almıyorum ben :/
(1,586 puan) tarafından
Benim akıntı değil bildiğin o ama dediğin gibi öncesinde elimden geleni yapıyorum belli bir süre geçiyor yine geliyor

İlgili bir soru bulunamadı

405,526 soru

12,150,322 cevap

36,567 kullanıcı

...