0 oy
454 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (670 puan) tarafından
Kizlar saolsun cocuguma bir tanıdık bakıyor.1 ay sonra o bakmayacak başka bi çözüm bulduk..çalışıyorum çalışmak zorundayım...neyse fikrinizi almak istediğim durum 

Biz kalacak yere para vermeyip tatil planımız var tabi allah nasip ederse.bugun bakicinin işi çıktı bende geleceğim dedim erken.bu ara sık sık isim olabilir dedi çocuklarından ötürü. Tmm abla idare ederiz seni yollarız dediğim halde.surekli tatil izninden niye kullanmıyorsun demeye başladı.tatil iznini niye bolmuyorsun dedi.sevdigim birisi olduğu için çok ısrarlı sürekli tekrar ettiği için tatilde allah nasip ederse çocuklarımla zaman geçirmek istediğimi söyledim.oda tatil de zaman geçireceğine hastayken yanında olmak daha önemli ye getirdi( çocuğum hasta degil) olsa ztn ayarlarım bi şekilde yanında olurum.

Hatta dedimki geçen senede heves ettik çocuk rahatsızlandı gozemi geldik ,nasip olacak mı abla bakalım fln dedim.

Israrla Bnm tatil olayıyla ilgilendiği için seni ilgilendirmez. Sende taktın kafa ni bnm tatilime dedim.

Ewe geldiğimde bana diyorki gozemi geldik diyorsun kim neyapsin senin tatilini herkes gidiyor tatile dedi. Bi bozuldum...bisey demedim ama Bn tatilim göze geldi demedimki yeni bebeğim olmuştu genel anlamda göze mi geldik lafın gelişi dedim...

Sizce bu konuda bakıcı ablanın derdi ne yorum lutfen 

7 Cevaplar

+3 oy
(1,067 puan) tarafından
Havanın sıcak olması

Menopoza girmiş olması

Ruh halinin değişkenlik göstermesi çift karakter olması

Yada içsekçl mutsuz biri olması 

Diyip susuyorum canım :))) 
(670 puan) tarafından
Bu tavır normal degil degilmi.
Çok anormal degilmi
Yani bnm tatilim ona dert olmuş gbi??
(1,067 puan) tarafından
Yani birebir dert etmiş gibi değilde hani bazen şey deriz ya problemleri var sanırım taktı bana diye kısmen de öyle gibi ama tabi sen daha iyi bilirsin yüz yüze söylemesi seni bu düşünceye soktuysa demekki dert olmuş
-Reklam-
+3 oy
(4,669 puan) tarafından
Kendi mutsuz kendi gitmiyor gezmiyor gezdireni yok belli ki seni kıskanıyor . Aynı model benim görümcem ve kaynanam onlarda gezmeye gitcek olduk mu delirirler bı sürü laf giren çıkan var sanki onlara. Ben de çalışıyorum istediğim gibi de tatili vs değerlendiriyorum kimse de karışamaz açıkçası 
(670 puan) tarafından
Kendi gitti son bir iki yıldır gidiyor..ama keyif almiyormus bi haftada sıkılıyor mus. Ben ona sormadım ki .bide ben bi haftada sıkılıyorum ne var ki tatilinde bölmek istemiyorsun iznini diyor..Ben de kıskançlık olduğunu düşünüyorum.
(4,669 puan) tarafından
Benim görümce de gider ama gözü benimkinde olur hep
(670 puan) tarafından
Keyif alıyorum heves ediyorum diye olabilir bu gidiyor bu kadar mutlu oluyorda .Bn neden olamıyorum keyif alamıyorum diye haklisin
+3 oy
(4,896 puan) tarafından
Çocuk dışında başka birşey konuşmayın tanıdık bile olsa çocuğunuza baktığı için ücret ödüyorsunuz ve belirli kurallar dahilinde sizinle konuşabilir siz işverensiniz sonuçta sizden yüz bulduvu için de böyle konuşmayı kendine hak bilmiş 
(670 puan) tarafından
Evetcok haklısınız.sevdigim bildiğim birisiydi bugün okadar üzüldüm ki.bn onla tatil planımız paylaştım diye bana onu kullandı resmen
+2 oy
tarafından
Herseyden bi art niyet aramak yerine su bakış açınız değiştirmeyi neden düşünmüyorsunuz bazı iş yerleri cocuklu kadınların izinlerini sıkıntı edebiliyor kadında böyle düşünmüş olabilir hemen altında bisey mi aramak lazim
(670 puan) tarafından
Siz doğru mu okudunuz anlamadim Bn izin alıp gelmiyorum sürekli yani onun işi görülüyor ailemin diğer fertleride devreye girip.
tarafından
Evet doğru okudum bence sen postuna bi bak  ne yazmışım nasıl yazmisim diye
(670 puan) tarafından
. Tmm abla idare ederiz seni yollarız dediğim halde.

Ne yazmışım. Gayet ortada
+1 oy
(20,236 puan) tarafından
Sen göze geldik deyince ona da öyle demek düşer . Senin izin işine karismasini ben de anlayamadım. Ama diğer cevabı haklı olmuş. Nazar ettiniz der gibi söylenmez öyle. O da öyle bı cevap vermiş 
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Gotuu cok kalkmis senin bakicinin
0 oy
(13,394 puan) tarafından
Göze geldiğe cevabı doğru bana göre :).diğer kısımlar için eğer ücret dahilinde bakıyorsa onu ilgilendirmez. O işini yaptığı sürece parasını alıyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 210 göst.
4 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Fundisss (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 370 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 335 göst.