25haftalik hamileyim altlı üstlü oturuyoruz malasef bilenler bilir daha öncede anlatmıştım kurban bayramında ailem yardıma geldi diye ailemi kovdu kocası kesecekmis kurbanı ,annem görme engelli su damlatti diye balkonuna anneme bağırdı,sonra annem evime geliyor diye eşimi arayıp hesap sordu neden annesi geliyor diye,doğmamış bebeğime beddua etti ,4-5ay hasta yattım hamileyken geçmiş olsun,hayırlı olsun bir tas çorba vs hicbirsey yapmadı .Hatta eşim evde yokken kebap yaptı aşağıda annemle ben vardık evde bize vermedi sormadı dahi yer mısınız diye böyle bir kadın yani.Bugunde eşimin teyzesi gelmiş aşağıya eşim aşağıya inim bir dedi bende tamam dedim sonra eşim bebeğimin ulturosan videosunu resimlerini istedi .Niye sordun dedim anneme göstereceğim dedi .Çok zoruma gitti bana hayırlı olsun dahi demedi bebeğime zamanında beddua etmişti kurban olayı yüzünden.Sonra cinsiyetini dahi çok uzun zaman sonra öğrendi onu da eşim söyledi de öğrendi sormaz bir kere bebek nasıl diye beklemiyorum artık ama bir çöp almisligi da yok.Ama sinir oldum ulturosan resmini dahı atmak istemedim .Ben mi çok fesatim artık kendimden şüphe eder oldum.