0 oy
140 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1 puan) tarafından
Saçımı kuaför de ilk defa boyatmıştım kadın saçımı yaktı ondan sonra inceldi ve yıprandı ve hiç uzamıyo kestirdim saçımı yıpranmıış saçlarım gitsin diye ama aynı sizce napmalıyım ne kullanmalıyım

2 Cevaplar

0 oy
(988 puan) tarafından
ben küt saçımı restorex şampuanla uzatmıştım grstiste var, bi anda uzstmıyo düzenli devaklı kullanman lazım.Benim saçımds küsmüştü uzamıyodu rn azından normal uzamaya başladı yavaş yavaş öyle öyle uzattım o şampuanla. bi de at kılı şampuan var ama onu denemedim daha etkili diyolar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kizima hani şu dilan polatin rs shine ürünleri varya ondan kolay tarama spreyi almıştım bikez aldim baktim kizima cok guzel etki etti saçları uzadi besledi 2 ci kez şampuan ve sprey ikilisini aldim benimde cok guzel saclarimi uzattı tavsiye ederim tekrar alcam
(1 puan) tarafından
Nerden aldın peki linkini falan ata bilirmisin rica etsem şampuanın
tarafından
https://ty.gl/gsms6ww9wb

Canim bu şuan stokta yok stok bi açılıyo herkes alıp bitiriyo ben faydasını gördüm  kullanici yorumlarida memnun bakabilirsin alip almamak sana kalmis denemeden bilemezsin
(1 puan) tarafından
Evet canım denemeden bilemem teşekürler attığın için linki

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 226 göst.
15 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
15 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 320 göst.
16 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde OmerYagizveAnnesi (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 121 göst.
26 Ekim 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hayalerva (92 puan) tarafından soruldu

405,639 soru

12,154,343 cevap

36,585 kullanıcı

...