+1 oy
611 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (124 puan) tarafından
Spora gitmek istiyor sadece erkekler varmış yani bende biliyorum kadın erkek ayrı içimden girmesini istemiyorum 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Adam eve geldi de spora gitmesi kaldı gitmez ama istersede kendi bilir gitmeye zamani da yok haftada bir ancak geliyor eve onda da ya bizim işimiz oluyor ya köyde annesigilin işi oluyor dinlenmeye bile zamanı yok 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha 2 gün önce yüzme ve fitness üyeliği oluşturdum haftaici 2 gün akşam kız sana emanet spora yazıldım dedim iyi yapmışsın dedi. Hatta aile üyeliğinde indirim vardı sen de üye ol hafta sonları gidersin dedim istemedi. Yani bunun izni olabilir mi ya ha aşırı pahalıdır aile bütçesini aşıyordur elbette ortak karar verilir ama yok kız var erkek var bilmem ne bu kadar güvensiz olmayın evlilik böyle bir şey değil 
0 oy
(5,530 puan) tarafından
kiz ben yalvariyorum kocama gt biraz enlen kaliplan spor yap diye . kadin erkek ayri olmasa da olur zaten sadece erkeklerin oldugu yer varmi bilmiyorum kadinlara ozel

oluyorda digerleri karma degilmi.  aman nolcak millet spor yapio gotunden ter akio pancar gbi oluo surati kici basi kocan onlara bakacaksa zaten spor salonu harici de bakar kari kiza. millet senin kicani agzi avik gelsede yavşasak diye de beklemiyordur kadinlar. yani gtsin ne olacak ccklari brakacagin yer varsa beraber gdin neguzel 
0 oy
(211 puan) tarafından
Hahha izin vermek mi :)) canım bunun izin konusu olması bile çok saçma değil mi? Elbette istediğini yapabilir. 
0 oy
(323 puan) tarafından
Eşim kaçtır bana soruyor gideyimmi diye git diyorum.
0 oy
(6,711 puan) tarafından
Benlik sıkıntı yok ama eşim benim gitmemi istemiyo kendin evde yap diyo :D 
0 oy
(12,904 puan) tarafından
Spora gitcem dese bugün seve seve kabul ederim adam çöp gibi biraz kilo alması lazım 
0 oy
tarafından
Ben eşimin velisi miyim ne demek izin almak oldu olcak izin kağıdi imzalayim 
0 oy
(2,045 puan) tarafından
Herkes ben gönderirim ederim VS yazmış herkesin görünüşü kendine ama erkek erkeğe olmadı daha iyi mesela eşimde erkekler var sadece dese bende spora gönderirim ama kadınlar da varsa göndermem bu bir kesin yani. 
0 oy
(694 puan) tarafından
Biz asla izin istemeyız haber verırız. Çocuk mu izin alacak. Spora gitmek ne gibi sorun yaratır onu da anlamadım 
0 oy
(668 puan) tarafından
Spor salonu değil ama bi cihaz var günlük 15 dakikada yürüyüş etkisi yapıyor göbeği vs inceltiyor dün ona gittim eşime anlattım oda istedi ve bende mutlu oldum aksine keşke gitse  fizik vs çok iyi ama yinede gitmesini isterim spor salonuna da sağlığı için 

İlgili sorular

0 oy
54 cevap 639 göst.
30 Mart 2023 Aile kategorisinde Kartanesi1 (142 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 506 göst.
16 Mart 2023 Aile kategorisinde Nisan KC (4,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 411 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 378 göst.