0 oy
318 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,149 puan) tarafından
Az da uyusam çokta uyusam hep yorgun olarak kalkıyorum. Ayy bugün dinlendim ohh çok şükür diyemiyorum bi.. 1 yaşında oğlum 3 4 kere uyanıyor onu uyutup tekrar yatıyorım yine aynı mutsuz bir şekilde uyanıyorum 

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dün gündüz 3 saat yattım akşam 11 buçukta uyudum az önce kalktım ama sanki beynim ağrıyor vücudum yorgun
(3,149 puan) tarafından
Ay nn ya çok uyusamda yorgunum . Enerjik dinç kalkanlara hayranım
-Reklam-
+1 oy
(7,155 puan) tarafından
Sorma bende öyleyim gece 1 sen aşağı yatamıyorum büyük olan yatmıyor küçük de gece 7 8 kez uyanıyor ona bakıylrum uyutuyorum sıcaktan uyuyamıyorum o ayrı dert zaten. Sabah da 8 de uyanıyo ikisi de beni de uyutmuyolar ölü gibiyim hala kendime gelemedim bu veletler yüzünden 
(3,149 puan) tarafından
Uyku bölünmesi çok kötü ya . deliksiz uykuyu özledim. Eşime o yönden hayranım akşam yatar Sabah uyanır ohh miss
+1 oy
(5,435 puan) tarafından
Gec yatip erken kalkiyorum bu ara 2 de yatip 7.30 kalkinca saf saf dolaniyorum ortalıkta 
+1 oy
(6,909 puan) tarafından
Aynı benimde öyle sabaha kadar kesintisiz uyusam da aynı 
+1 oy
tarafından
3 aylık bebem var bnde gece uyanıyorum bazen utanmasam da yine Serdem oluyorum yeni uyandım basım kazan gibi bazen az yattım diye oldu diyorum ama bazen de çok yatsam da öyke oluyor 
(3,149 puan) tarafından
Ayy tek bende yok demekki.bide bütün vücudum halsiz oluyor sanki günlercee yol yürümüşüm
+1 oy
(678 puan) tarafından
bende öyleyim canım ferritinim çok düşük sanırım ondan kaynaklanıyor
+1 oy
(851 puan) tarafından

Gece temizlik yaptım kızımı uyuttum derken saat 2de uyudum sabah 6da uyandim işe geldim şuan çalışıyorum 4de evde olucam inşallah yemek yapıcam klasik ev işleri ve yine aynı döngü :'(

+1 oy
tarafından
Bu resmen benim tatilde oldugumdan mıdır nedir sürekli yorgunum ne kadar uyursam uyuyayim bi türlü dinlenmiş olarak kalkamiyorum
+1 oy
tarafından
Bu ben galiba hep yorgunum ya gece kalkan bı çocuğumda uok ama sürekli gece uyaniyorum gün içinde 2 3 saat yatıyorum ama yok kendimde deilim..
+1 oy
(1,125 puan) tarafından
Vitamin değerlerinize baktırın. Muhtemelen eksik vitamin olduğundan böyle hissediyorsunuz. 
(3,149 puan) tarafından
Bi ara ferritin çok düşüktü 2 kere serumla ilaç verildi 2 sene önce felan tekrar baktırmak lazım belkide
(1,125 puan) tarafından
Sağlık ocağına gidip testlerinizi yaptırın. İhmal etmeyin...
+1 oy
(3,789 puan) tarafından
Demekki bı ben değilmisim 
+1 oy
(19,911 puan) tarafından
Ben her zaman öyleyim. Hayatım.boyunca da öyleydim. Ama anne olduktan sonra rahat uykuya elveda dedik yani. Bulunduğun sehirin havadincok etkiliyor. Buna eminim ama tek neden bu değil tabi ki. İstediğimiz saatte yatıp kalkamıyoruz en büyük neden bu.  Bı de ben sabah insanı değilim. Hep ikindiden sonra daha iyi hissediyorum kendimi. Gece daha dinamik oluyorum . Sabah ruh gibiyim
(3,149 puan) tarafından
Ayy evet erken kalkınca mutlu olan insanlar var bende onlardan değilim . Bide alarmla uyanmayı hiç sevmiyorum. Çocuklar okul zamanı alarm şimdide yaz kursuna bşladılar yine alarm onada sinir oluyorum. İkindinden sonra iş yapmaya başlıyorum
(19,911 puan) tarafından
Sen de ben gibisin işte ikindin ancak kendimize geliyoruz
(3,149 puan) tarafından
Ayy ozamnda işler yetişmiyor eşim erken gelir yemek yetişmiyor. Ne yapcam bilmem. Bi soğuk Nescafe iyi geliyor canlandırıyor baya. Buzlu buzlu
(19,911 puan) tarafından
O zamana ben de bekleyemem. İşler zaten yetişmiyor o ayrı mesele de. Sabah kahvaltıdan sonra yemeğimi hemen yaparım. İşlerimi bitirmeye çalışırım. Bana kalsa ikindin daha rahat yaparım da olmuyo işte
+1 oy
(986 puan) tarafından
Gece yatağa girince enerjim gayet yerinde oluyor ama sabah kalkınca gece boyu iş yapmışım gibi 
+1 oy
(2,943 puan) tarafından
D ve B12 vitamini başladığımdan beri kendime geldim. Perişan kalkıyordum. 
(3,149 puan) tarafından
Ayy bende bi unutmasam kaç kere aldım d vitamini hep unutuyorum kullanmayı
(2,943 puan) tarafından
Ben tel hatirlatici ile anca hatirliyorum yoksa unuturum.
+1 oy
(260 puan) tarafından
Dayak yemiş gibi uyanıyorum öyle bir vucud ağrısı:))
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Bende öyleyim çokta uyusam az da uyusam hep yorgunum gece dayak yemiş gibi uyandığımda belim ağrıyor bacaklarımda güç olmuyor çok yorgun oluyorum 
(3,149 puan) tarafından
Aynen beni tarif etmişin canım kolum kalkmıyor sabah
0 oy
(14,674 puan) tarafından

2 yaşında oğlum sabaha kadar emmek için uyanıyor + 4 yaşındaki kızım da 2 kere su içmek için uyanıyor ;) gözümü açamıyorum sabahları yorgunluktan uykusuzluktan 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 206 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
16 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 124 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 392 göst.