0 oy
619 göst.
Diğer kategorisinde (1,311 puan) tarafından
Bunu esım kendi agziyla söyledi benim icin öncelik annem.babam sonra da cocuklar daha sonra da ben gelirmisim evet insanın annesi babası ama benim.öyle bi onceligim olmadı esimi en önceligim.yaptım yani bu düsuncesi de bana garip geldi acıkcası sizce hangisi dogru 

24 Cevaplar

0 oy
(409 puan) tarafından
Çok yanlış bir düşünce, annesini babasını sevmeyen eşini de sevemez, aynı şekilde eşine saygı sevgi vermeyen anne babasinada vermez bnm eşim hayatta bizi kıyaslamaz hep bir  tutar bnde bugüne kadar öyle bir şey sormadım ama konu geçerse de sevginin küçüğü büyüğü yok hepinizi bir seviyorum der .
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sözde biziz önceliği ama arada kalsın ciddi bi durum olsun onari secer ben kocamı tanıyorum 
0 oy
(1,578 puan) tarafından
Benim esiminn önceliği ablası hakkidirda o büyütmüş ama mesafeyi ayarlar ablasına benim canımdır annelik ablalık sırdaşım herseyim Allah razı olsun beni çok.sever kardeşimden öncesinde der herkesin icinde
0 oy
(20,974 puan) tarafından
Eşime bir tarihte bununla ilgili uyarı yaptığımı hatırlıyorum o zaman hamileydim biz çok kardeşiz eşimler iki kardeş dedim sen beni ailenden sonraya koyarsan ben dördüncü sırada oluyorum ben seni ailemden sonraya koysam ilk ona zor girersin ama o zaman değil oğlum doğup biraz büyüdükten kim onun için daha verici daha fedakar gördükçe önceliği biz olduk şimdi yüzde yüz eminim oğlum ben ailesi seklindedir zira bende de öyle sıralama 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 272 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde oylede.guzel1 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 385 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
+1 oy
49 cevap 1,329 göst.
24 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 841 göst.
22 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde 12345678 (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,398 soru

23,775,665 cevap