0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde (1,328 puan) tarafından
Kızlar dün bir post açmıştım detaylı olarak yazmıstım ama kendimi toparlayamıyorum dayanamıyorum çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim çıktı lütfen git hamile tarafına sorun demeyin orda etkilenen hamileler oluyor çok kimseyi etkilemek istemem kürtajdan sonra ne kadar süre sonra hamile kaldınız hamile kalanını var mı

13 Cevaplar

0 oy
(2,629 puan) tarafından
Kuzum, sakin ol bi ilk önce. Rabbim yâr ve yardımcın olsun. Ilk önce kendini toparlaman gerek. Rahminde kendisini toparlaması gerek. Bu uzun da sürebilir, kısa da. O yüzden bi rahatla. Rabbim ol der ver oldurur unutma. Dua et senin en büyük ilacın bu. Evet çok zor ama nasibi yokmuş kuzumun. Rabbim inşallah hamile kalmanı ve hamile kaldıktan sonra rahat bir gebelik geçirmeni nasip etsin.
(1,328 puan) tarafından
Çok tesekür ederim cnm İnş toparlncm
-Reklam-
0 oy
tarafından
1 ay once arkadaşım kurtaj oldu psikolojisi gercekten kotüydu ama suan braz daha iyi. Lutfen sen de moralini bozma evet bizim icin soylemesi kolay ama umarim Alah en kisa surede sana tekrar hayirli bir evlat verecektir. Dualarini bu yönde et canim
0 oy
tarafından
Canım bu kadr kendını yıpratma rabbım bır dsha nasıp eder ben nisanda kürtaj oldum haziran adetımden sonra tekrar kalmışım sadece çoçuk dıye tutturma o zman oluo bende ılk ogrenınce bıde kurtaj gunu çok agladım sonra kendımı toparladım bebek düşünmek istemedım kaldım çok şükür 
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Böyle bisi başıma gelmedi ama allah yardmcn olsn cnm psikolojini düzeltmeye çalış yıpratma kendini hayırlısıyla en kısa zamanda rabbim kucağını doldursun 
0 oy
(370 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. İnşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın. Benim arkadaşım kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldı 
0 oy
tarafından

Kendini böyle strese koyarsan olmaz, 

Ben kürtajdan 4 ay sonra hamile kaldım ,

Önce stres yapmayı bırak stres yaparak hamile kalmanı geciktireceksin ...

Güzel şeyler düşünmeye calis , sen ne kadar stres yaparsan o kadar geç olur , Allah büyük rabbim sana verecek hayırlı evlat

0 oy
(12,269 puan) tarafından
Canım hiç üzme kendini   öncelikle  dinlen kafanı topla sakın çökme  ALLAH  yardımcın olacaktır  
0 oy
tarafından
Rabbim yardimcin olsun cnm benm amca kizi 8 ay sora mi ne hamile kaldi kurtajdan sonra
0 oy
tarafından
Canim hayırlısı buymus kendini toplamaya calis. Ben 3 ay sonra hamile kaldim kendi istegimle.
0 oy
(2,596 puan) tarafından
bir önceki postunu okudum şimdi canım öncelikle sakin olmaya çalış 7 ay önce aynı durumu bende yaşadım normalde 9 haftalık olması gerekirken 5 6 haftalarda kalmış kalp atışı yoktu 3 tane doktora gittim detaylı bir şekilde bakıldı kesem bozulmaya başlamıştı ve kalp atımı yoktu mecburen kürtaj olmak zorunda kaldım genel anestezi istedim o şekilde de oldum fiziksel olarak ağrın 2 saate geçiyor zaten ağrı kesici ve antibiyotik veriyorlar dinlendikten sonra taburcu oluyorsun benim 10 gün sürdü kanamam 5 hafta sonra da ilk adetimi oldum doktor 3 hafta ilişkiyi yasaklamıştı daha sonra da 3 ay korunun dedi 3 ay korunduk daha sonra folik aside başladım ve 1 buçuk 2 ay içinde tekrardan hamile kaldım seni şuan çok iyi anlayabiliyorum ilk kürtajdan çıktığımda çok ağladım hatta şuan doğmuş olacaktı tahmini doğum tarihi 20 aralık gösteriyordu rabbim nasip etmedi veren de o alan da o cennet kuşu oldu şefaatçi olacaklar bizlere ilk önce sen kendini toparlamalısın ben hep güçlü durmaya çalıştım eşim ailem eşimin ailesi herkes gözümün içine bakıyordu iyi olucam dedim oldum Allahın izniyle unutulmuyor elbet ama sen iyi olmazsan yıpratırsan hamileliğinde gecikir rabbim yardımcın olsun inşallah tez zamanda sağlıklı hamilelik geçirirsin 
0 oy
(497 puan) tarafından
Lütfen endişe etmeyin.

Madem şu an 9 değil de 6 gözüküyor normalde 7-8 olana kadar bekleyin. Belki geç dollenmedir ve duyulur. 
0 oy
tarafından
8bhaftalik hamileyken kanamam oldu.Yawrumun kalbi durmus.Hemde esim askerdeydi tek basinaydım.Isyerimde psikolojik baskı vardı ayrıca.Kurtaj oldgmun ertesi gunu ise cagrildim.Kanamam o kadar varken srfsz kadın bana aksama kadar is verdi.Birdaha aksiyon istemiorm dedi.Ew kredisi odedigim icin ayrilamadim o an.(Tabi sonrasında yuklu bi tazminatla ayrildim ordan o uzun mesele)Yani bunlari bu hayatta tek basina sen yaşamıosun canm.Rabbime sukret ve dua et.Simdi 26.haftamdayim.Ben psikolojik olarak hazir deildim oyuzden 1 yil ara verdim.Lakin 3 4 ay sonra hamile kalanlarda var.

Rabbim cocugu istedigine ilimi çalışana verirmiş bu sözü unutma...
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Aplamın bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj olmak Zorunda kaldı oda çok üzülmüştü. Çok yıpranmıştı.

Kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldı şimdi karnı burnunda bebekten zor hareket ediyor doğuracak çok şükür. Hamdolsun. 

Sende kendini üzme kürtajdan sonra hamile kalabilirsin merak etme. Dua et bol bol Allaha sığın 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 169 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (750 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 676 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Smyra01 (1,775 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 285 göst.
20 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ...... (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.
21 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nerosahmet (694 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,724 soru

23,596,173 cevap

305,805 kullanıcı

...