0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (3,455 puan) tarafından
Kızım 2 yasinda doğumdan sonra saçımın yüzde ellisi gitti neredeyse 

Hala daha dökülme oluyor biberiye suyu kullanıyorum evde çeşitli maskeler ve yağlar  kullanıyorum şampuanim hemd end schoulders 

Bildiginiz etkili bir şey varsa paylaşır mısınız 

7 Cevaplar

0 oy
(3,455 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

image

şu ikisini  buldum hangisi acaba 
(696 puan) tarafından
Ben qratisten almıştım hala bulunuyor mu orada bilmiyorum bir kaç ay önce almıştım çünkü
(1,065 puan) tarafından
Ben Trendyoldan almıştım 150 liraydı ama Kasım ayında mı ne almıştım şimdi bilmiyorum
(3,455 puan) tarafından
Baya uygunmus ben kargoyla 15€ alicam 520tl ediyor sanırım
(1,065 puan) tarafından
Tamam canım inşallah sende de işe yarar
(3,455 puan) tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim ince telli ve cansız saclarim vardı ve dokulmem cok fazlaydı bioblas sampuan kullanmaya basladım sulfatsız duştan oncede hindistan cevizi yağı ile masaj yapip bekletiyotum 30 dk dökülmem bitti 
(3,455 puan) tarafından
Tamam bakarım teşekkürler
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Urban care'in kafeinli bir toniği var, 4-5 ayda bebek saçlarımı çıkarttığı için bıraktım. Yarısına yakını da duruyordu daha. 
(3,455 puan) tarafından
Neden ki çıkmasını istemiyor muydun
(3,455 puan) tarafından
Başa resim ekliyorum 2 tane buldum ben hangisi olduğunu yazar mısın
(1,065 puan) tarafından
Yani bebek saçı çıkacağını tahmin etmiyordum, onlara şekil de veremiyorsun. Yeter bana bu kadar diyip bıraktım
0 oy
(209 puan) tarafından
Dışarıdan sürülen seylerin pek etkisi olmaz iceriden tedavi lazim dr gidip kan değerlerine ve vitaminlerine baktirdin mi
(3,455 puan) tarafından
Evet her şey normal sadece demir sınırda dedi
0 oy
(29 puan) tarafından
Ben hamilelik ten önce öyleydim artık son olarak bioxin forte şampuanı denedim düzenli kullanımda işe yaradı hala devam ediyorum saçlarımı gürleştirdi yani herkes öle söylüyor ama dökülme bitti
(3,455 puan) tarafından
Aman bende şaşırdım artık
0 oy
tarafından
Önce vitaminlerini düzeltmen lazım 
(3,455 puan) tarafından
Yakınlarda tahlil verdim hersey normal sadece demir sınırda dedi
0 oy
(1,534 puan) tarafından
Bende perişanım canım o kadar açıldı ki anlatamam benimde doğumdan sonra oldu kızım iki ay sonra 3 yaşına girecek vichy şampuan aldım buradan bi arkadaş tavsiye etti yeni başladım kullanmaya
(3,455 puan) tarafından
Evet ya bide herkes yüzüme vuruyor ya en çok ona kızıyorum e napiyim yani dökülüyor durdurmaya çalışıyorum
(1,534 puan) tarafından
Canım valla gidip kısacık kestirecemm taramaya korkuyorum
(3,455 puan) tarafından
Ben kesiyorum sık sık  hemde çok daha hızlı uzamaya başladı ama işte seyrek kaldı bu maskeler falan sayesinde canlandı yalan yok parlak duruyor eskiye göre

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 181 göst.
21 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 14 göst.
+1 oy
2 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 98 göst.
29 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miniminnaķ (3,455 puan) tarafından soruldu

413,159 soru

12,439,104 cevap

45,916 kullanıcı

Kategoriler

...