+1 oy
1,282 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (44 puan) tarafından

Oturma grubu beğendim alcam gibi sizce nasıl o Krem olanida yeşil yapcam yastıkları çok kadın yastıkları iki tane büyük yapabilirim dedi nasıl olsun kararsızım sizde akıl verin kizceler 

image

30 Cevaplar

+4 oy
(10,258 puan) tarafından
Krem olanı yesil yapma bence, boyle cok guzel görunyyor
(44 puan) tarafından
İki çocuğum var nasıl yapcam kirletirler yoksa açık renk seviyorum bende
(10,258 puan) tarafından
Diğer türlu de boğar canım ya, hiç bozma derim rengini. En olmadı örtü örtersin krem olana. Misafir fln gelince kaldırırsn
tarafından
Belki sinir bozucu olucak ama açık renkli örtü kullanabilirsin üstlerine
(700 puan) tarafından
Bencede örtü kullan üzerlerine boyle çok güzel görünüyorlar
-Reklam-
+1 oy
(5,577 puan) tarafından
Yastiklarda ki gold deseni hos durmamis. Ayaklarida mi gold. Onun disinda model ve renk guzel.
+1 oy
(6,909 puan) tarafından
Bence yastıklar hariç birşeyi bozma yastıklar da çok iki yastık yaparlarsa iyi olur 
(44 puan) tarafından
İki büyük yastık ama
(6,909 puan) tarafından
Evet canım tabi kendin bilirsin
+1 oy
(1,888 puan) tarafından
Evin aydınlıksa model ve renk güzel evet fazla yastık zor oluyor azalırsa daha iyi yastıklar 
+1 oy
tarafından
Siz bilirsiniz ama krem olanı yeşil yapmayın Çünkü çok boğar yastıkları da 2 tane büyük yaparsa daha iyi olur En azından gereksiz kalabalık olmaz ama yastıklarda Gold şerit olmak yerine çizgiler olsa daha hoş durur yastıktaki Gold şeritler kötü Durmuş
(44 puan) tarafından
Berjerleri mi Krem yapsam yada
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Papatya model aşırı kaba ve çok yer kaplıyor.  Bilgin olsun 
0 oy
(242 puan) tarafından
Odanın genişliği nasıl canım bunları yan yana koyunca odanın daralmadıgına emin ol. Birde koltuk rengini beğenmedim ben dısarıdan gördüm yeşil türbe içine girdim estağfurullah tövbe deme de sonra :)) 

Ben tüm evi beyaz döşedim böyle konuştuğuma bakma o da ayrı dert ama bu renk de aşırı boğar bence. Grinin açık tonları ya da krem renklerini beğeniyorum ben
0 oy
(417 puan) tarafından
Rengi çok hoş kremi kalsın bence böyle daha güzel . Yastıklar böyle çok fazla gibi iki büyük yapsan daha güzel durur bence.
0 oy
(11,497 puan) tarafından

İkisi yeşil boğar canım krem güzel güzel bi örtü örtersin :D

0 oy
tarafından
Bence iki büyük yeşil berjerler krem olmalı 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Açık renk daha temizlemesi kolay benimde krem füme 
0 oy
(1,166 puan) tarafından
Hepsi yeşil olursa boğar. İki büyük yastıkta bu modelde hiç güzel olmaz. Sen bu kadar yastık koymak zorunda değilsin. Ama yastık bu modellerden olsun bence. 
(2,055 puan) tarafından
Bende size katılıyorum
0 oy
tarafından
Eltiminkinden hiç memnun değil 
(44 puan) tarafından
Neden acaba
tarafından
Çok kaba dedi 3luler de yine o kadar sorun olmuyodu da berjerler çukur giydi bi kere oturdum arkaya düşüyorum sandım öyle kocaman bişey bi de ayakları zamanla soyulmustu çok kullanmadı 5 ay falan
0 oy
tarafından
Güzel ama berjerler çok kaba
0 oy
(6,010 puan) tarafından
Benimkide yeşil ve bordo bnce krem de uyuyor onu yeşil yaparsan aşırı kapanır boğar evi
0 oy
(747 puan) tarafından
Yastıklardaki o gold desenler kötü . Eger yastıkları iki büyük yaparsa komple sırt bölgesi kaplayacak. Eski model gbii görünür bence. Arkadaşımım öyleydi onları atıp yeni yastık yaptırmıştı byle küçük
0 oy
(10,395 puan) tarafından
Rengi çok kötü bana göre sen beğendiysen hayırlı olsun sağlıkla kullan 
0 oy
(247 puan) tarafından
Krem kalsın aynı renkte örtü kullanırsın ona o gold lar çok varos durmuş uzun kirlentler olabilir beyaz 
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Bence bu haliyle çok güzel hayırlı olsun 
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Renkleri güzel, güle güle oturun... 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,502 göst.
17 Eylül 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 766 göst.