+1 oy
1,295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (45 puan) tarafından

Oturma grubu beğendim alcam gibi sizce nasıl o Krem olanida yeşil yapcam yastıkları çok kadın yastıkları iki tane büyük yapabilirim dedi nasıl olsun kararsızım sizde akıl verin kizceler 

image

30 Cevaplar

0 oy
(1,532 puan) tarafından
Canım krem kalsın karanlık olur oda heryer koyu insanın ruhu daralır model güzel yastık azalırsa iyi olur
-Reklam-
0 oy
(192 puan) tarafından
Bence iki büyük koltuklar yeşil berjerler krem daha iyi olur yastık olarak da büyük yastık değil de sadece bu yastiklardan her koltuğa 2 tane olursa daha iyi olur
0 oy
(1,716 puan) tarafından
İki tekli koltukları krem yapabilirsin büyükleri de yeşil olsun model olarak çok şık duruyor yastıklar da senin tercihin nasıl hoşuna giderse öyle ya hayırlı olsun şimdiden
0 oy
tarafından
Oda nasıl küçük ise tikis pikis olur bence 

Odan büyükse bişey diyemem canım ama bu renk güzel ama.koyu renkler daha çabuk kirleniyor ben olsam büyükleri krem küçükler yeşil.olurdu 

Hani 

Ama yok dersen böyle kalsın bide o küçükler çok kaba duruyor başka kibar model ve yerden yüksek ayaklı alırsan altını silmesi çok kolay olur bunların ayakları soyuluyor ama 
0 oy
(600 puan) tarafından
Hep yeşil odayı boğar . Şuan açık geniş alanda bakıyorsun onlara ama evin 1 odasına sokulduğunda boğucu olabilir . Tip güzel renk çok koyu . Ben krem 3lü yeşil berjer olsun derim 
0 oy
(18,612 puan) tarafından
Gri belki ama yeşil olmaz bence 
0 oy
(709 puan) tarafından
Krem olani yesil yerine bordo veya hardal sarisi yapabilirsin canim cocuk demissin ama valla yapacak bisey yok mecbur aliscaklar herseyi cocuklara gore almaktan canimiz cikiyor resmen
0 oy
(333 puan) tarafından

Vallah çok şik güle güle kullan inşhallah bir gün bizimde evimiz olur yeterki ev olsun boş ver mobilyayı :D

0 oy
(911 puan) tarafından
Çok koyu yeşil ben navi aldım hep toz kep rl izi supurekten öldüm açık ren toz göstermemek secebilirsin
0 oy
(9,644 puan) tarafından
Çok güzel bu şekilde beğendim 
(1,532 puan) tarafından
Canım merhaba sana özelden yazmak istedim ama özel kabul etmedi bi mesajında gördüm sende benim gibi baş ağrısı çekenlerdensin herhalde sana da çok geçmiş olsun canım peki senin hergün ağrıyor mu ağrı nerelerde oluyor gerilim tipi baş ağrısı demişsin merak ettim canım

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,521 göst.
17 Eylül 2022 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 781 göst.
7 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde ♡Gizemlilolitop♡ (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 314 göst.
0 oy
37 cevap 2,256 göst.

411,620 soru