+1 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,072 puan) tarafından
İkinci doğumum olacak kızlar 36 haftalık gebeyim ilk doğumum özelde olmuştu sezeryan 2020 de bu dogumumu maddi sıkıntılardan dolayı devlette yapacam ama sürec nasıl ilerler bilmiyorum sezeryan mi yaparlar acaba ben normalden çok korkuyorum çünkü birde devlet te kaç gün hastanede kaliyorsuz doğum sonrasbilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi 

7 Cevaplar

+1 oy
(16,551 puan) tarafından
İlk doğum sezaryen ise ikincide öyle oluyor canm 2 gün kalınıyor hastanede 
(1,072 puan) tarafından
Sağol canım özelde bir gece kalmıştık devllette bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sezeryan olmussan devlette senı hıcbır doktor normale zorlamaz merak etme 

Devlette öcü degıl kendını korkutma her devlette bır değil şehir hastanelerını öneririm tam donanımlı ve temiz mıs gıbı odalar ben memnın kalmıstım

Sezeryan da 48 saat normalde 24 saat tutuyorlar bır aksilik olmazsa 
(1,072 puan) tarafından
Anladım canım özelde bir gece kalmıştım bende şehir Hastanesi'nde yapacam inşallah refakatçi kaç kişi alıyorlar biliyor musun
0 oy
tarafından
Sezaryen sonrası vajinal doğum yapmak, özel hastenede sezaryen olmaktan çok daha pahalı. Devlet Hastanesi'ndeki hiç bir doktor o riski almaz , merak etmeyin. 

Özelde spinal mi olmuştunuz yoksa genel anestezi mi ? 
tarafından
Eee hiç korkma madem. Devlet hastanesi'de öyle yapar.  :)
tarafından
Bu arada özelde doğum ücretleri ne olmuş ?
(1,072 puan) tarafından
15 bin sezeryan
tarafından
Benim doğum yapalı neredeyse bir sene olacak. Ama verdiğim ücret bu fiyatın üstündeydi. Semt semt değişiyordur mutlaka.
(1,072 puan) tarafından
Osmaniye bu fiyat marasta 22 binden başlıyor
0 oy
(10,687 puan) tarafından
valla canım ilk doğumum devlette oldum preeklemsi yüzünden direkt sezaryena aldılar. şehir hastanesiydi. ben çok memnundum o sıkıntılı durumuma rağmen. senin zaten ilk doğum sezaryenmış ikinci de öyle olacak zaten. ayrıca devlet hastanesi demek kötü, herkesi koyun gibi sıraya koyup kesen bir yer değil. 
0 oy
(109 puan) tarafından
İki gece kalınıyor devlette. Bir kadın refakatçi alıyorlar. Ben devlette oldum ve aşırı memnun kaldım çok ilgilendiler. Arkadaşım yaşadığım şehirde özelde oldu o kadar kötü bir deneyimdi ki onun için ilgi alâka sıfırdı
(1,072 puan) tarafından
Eşim almazlar yani demi
(109 puan) tarafından
Almıyorlar diye biliyorum. Bende almadılar.
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Bende ilk doğumunu özelde yapmıştım ikinciyide özelde yapacaktım doğuma son iki ay mecburen şehir hastanesine yönlendirdi doktorum iyiki şehirde doğum yapmışsım çok memnun kaldım ben iki gün yattım çıktım 
0 oy
(1,717 puan) tarafından
İlk doğum sezeryan buda sezeryan olur doktor risk almaz normal için korkma bu konuda vede doktorlar hepsi aynı sadece ilgi alakada bağlı bazı özeller güzel ama bazıları berbat benim yengem özele gitti bin pişman bende devlete doğurdum bir ebe hemşireler iyi değildi onun harici guzeldi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 588 göst.
1 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 78 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Feridem (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 163 göst.
28 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 276 göst.