+1 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Bundan 10  yıl filan sevdiğim biri kısa bir sevgili çocukluk döneminde işte ayrıldık  bir daha asla bir araya gelemeyiz sanıyordum uzaktaydık yakın komşumuz öldü bugün duasına gittik uzaktan akrabasiymis baktım oda geldi. Nedense dünde öyle aklımdan geçirmiştim o kişiyi hiç beklemezdim şok oldum o bana baktı ben ona bir garip oldum bu yaşadığım his dün aklıma gelmesi neydi öyle 

5 Cevaplar

+1 oy
(20,107 puan) tarafından
Tevafuk. Başka bir anlami yok
(1,347 puan) tarafından
anlamı ne acaba tevafuk nedir yani
(20,107 puan) tarafından
Tesadüfün dindeki adı diyeyim ☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maneviyatla ilgili bi durum kalp gözüyle alakalı boye şeyler yasaya bilir insanlar anlattıkça azalır anlatmadikca çoğalır 
0 oy
(15,828 puan) tarafından
Bende durup dururken aklıma gelen yada hiç aklımda yokken rüyamda gördüğüm kişilerle 1 2 gün içinde mutlaka karşilaşiyorum. 
0 oy
tarafından
Bendede şöyle bisey olur hep mesela ben tam aklımdan bisey geçiriyorum esimde aynı şeyi hemen soyluyor yada canım gerçekten bisey ister bi bakmışım eşim getirmiş örnek verim eşim yıllar önce bülbül yuvası denen tatlıyı almıştı çok beğenmiştim aradan uzun bir zaman geçti birgun aklıma aniden o tatlı geldi bi baktım akşamına eşim almış getirmiş yada bi olay konuşuruz ben en önemli noktayı kafamda tartışırım bi bakıyorum eşimde aynı şeyi söylüyor  hatta bununla ilgili post atacaktım bi ara 
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Bu durumlar değilde aklıma gelen başıma gelir diyim :)))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 143 göst.
11 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nazli566 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 332 göst.
10 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 736 göst.
8 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 985 göst.