+1 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından
kızlar bebeğim yastıkla daha rahat uyuyor diye yastıkla yatırıyorum ama omurgasında sıkıntı olur diye de biliyorum napsam bilemedim.bi de kafasının düz olmaması için sapa sola yatırıyorum gene düzlüyor kendini napıyım 

3 Cevaplar

0 oy
(2,730 puan) tarafından
Sırtına yastık daya canım. Ya da çarşafı kalın yap sırtına doğru yatır. Yastık tavsiye etmiyorlar 2 yaşına kadar. Omurga gelişimi açısından büyüdüğünde sorun olabilir diye. Kızım 2 yaşında hala daha yastık kullanmıyor.
(988 puan) tarafından
mesela yatağına yatırırken kafası boşluğa düşüyor ya uyanıyor o yüzden yastık koymaya başlamıştım ama bundan sonrs koymayım bari
(2,730 puan) tarafından
Kafası düz olmaması için her uyuttuğunda yön değiştir. Mesela ilk uykuda sağ tarafa yattıysa bir dahakine sola yatır. Ben hep öyle yaptım. Ama birazda doğum sırasındaki kafa şekli de önemli.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim oğlum 2 yaşında daha yeni kullanmaya başladım 
(988 puan) tarafından
kafası düz olmasın diye nasıl yaıtırıyordnuz
tarafından
Bunun için kafa şekli önemli yenidogan bebeklerde kafa şekli çok farklı farklı olabiliyo benim oğlumun kafası geriye doğru çok uzundu arka kafası yani dik yatirinca nefesi kesiliyodu düşün ben ilk zamanlar hep yan yatırdım reflü yatağında kusar musar Allah korusun diye 1 2 aylık olduktan sonra dik yatirmaya başladım uyutup koyuyordum dik yatiriyodum 2 dk dik kaliyo yan donuyodu çünkü boğazı dugumleniyodu ben her uyutmada o şekilde bi kaç dk dik yatırdım sonra orası duzelinde bi sağ bi sol yatırmaya başladım sonra zaten kendisi döndü şuan oğlumun kafa şekli çok güzel
0 oy
(7,892 puan) tarafından
Belide yastığa gelecek şekilde ben yatırıyordum 
(988 puan) tarafından
ben de öyle yatırıyorum ama sağlıksızmış işte

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 114 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 415 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Dilaray1404 (309 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 331 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ipekipek (1,992 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 580 göst.
28 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu

411,786 soru

12,396,215 cevap

44,174 kullanıcı

Kategoriler

...