+1 oy
492 göst.
Diğer kategorisinde (489 puan) tarafından

yumos boykottaymis mavisini kullaniyordum elimdeki bittikten sonra peros yumusatici almayi düşünüyorum kırmızıyı çok övüyorlardı kullandım hiç güzel degildi camasirlar güzel kokmadi tabi bana göre digerlerini deneyen varmi aranizda hangisi daha güzel kokutuyor çamasirlari

image

24 Cevaplar

+1 oy
(2,935 puan) tarafından
Mavi sarı kırmızisini kullandım eğer çok yumuşatıcı koksun istersen kesinlikle kırmızisini al tarım kredide diğer marketlere göre uygun canım aklında olsun 
(489 puan) tarafından
sorumdada yazdım ya cnm kırmızısını çok övüyorlardi aldim kullandim yıkandimtan sonra çamasirlar güzel kokmadi degisik bisey koktu
-Reklam-
+1 oy
(7,138 puan) tarafından

Peros aldığım zaman sarı olanı alırım ama bunu çok beğendim aşırı kalıcı ve güzel 

image

(489 puan) tarafından
bu bimdeki degilmi bimden aldin bime hep ugrarim da ordan göruyorum bakalim belkide bunu denerim öyle dediyseniz
(3,143 puan) tarafından
Bu çok iyi
(7,138 puan) tarafından
Evet bimden
(7,155 puan) tarafından
Bende yorumda bundan bahsediyordum parfüm gibi kokusu aynı. Ve çok kalıcı yumoşa bin basar
(7,138 puan) tarafından
Bunu tesadüf eseri aldım bende kurutmadan çıkarınca buram buram kokuyor hemen hassas olanları dışarı astım 2 komşum sordu onlarada attım hatta ☺☺
(489 puan) tarafından
sweatmom gercekten resime koydugun güzel kokuyormu benim için önemli olan yıkandıktan sonra güzel kokmasi bugün bime ugradim aynısını alicaktim elim çok doluydu yarın ilk işim alıcam mutlaka
(7,138 puan) tarafından
Canım koku beğenimi zevklere göre değişir ben çok çok beğeniyorum
(489 puan) tarafından
sweatmom bende bugün kokladım güzel kokuyor ama önemli olan çamasirlar yıkandiktan sonra güzel kokması sen yıkadiktan sonra güzel koktumu
(7,138 puan) tarafından
Aynı o kokladığın koku kalıyor
(489 puan) tarafından
yarın ilk işim alıcam sen òyle dediysen kullandıktan sonra buraya da yazıcam :)))
(489 puan) tarafından
aldım denedim güzel kokutuyor bi süre devam edelim bakalım :))
0 oy
(988 puan) tarafından
çok güzel kokuyor ve byağı da etkili kokusu ben kırmızı ve sarıyı kullandım ikiside çok güzel kokuyordu, sarısını kullanıyorum şu anda da 
0 oy
(1,750 puan) tarafından
Bende kırmızıyı almıştım pişman oldum bunlar konsantre olmadığı için fazla koku vermiyor tekrar almam diğer renkleri dahil almam. Şuan  bingo soft bebeksi yumuşaklık üstüne tanımam artık 
(489 puan) tarafından
bunlar konsantre olani cnm büyükleri konsantre degil
(2,360 puan) tarafından
Bende bingo baby aalıyoeum güzel bencede
0 oy
(1,542 puan) tarafından
ABC de çok güzel mor olanı baya kalici
(489 puan) tarafından
ben bi kere moru kullandım yıkandiktan sonra çamasirlar bi garip kokmustu
0 oy
(10,476 puan) tarafından
Beyazı ve moru da güzel kalıcı 
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Hiç beğenmiyorum bu kokulari,abcnin kokuları güzel ve kalıcı,bide bimin ki harika 
(489 puan) tarafından
abc nin hangisi güzel
(3,143 puan) tarafından
Mor sanki
0 oy
(442 puan) tarafından
Ben sarı kullanıyorum canım hatta ailecek kullanıyoruz desem annem ablam görümcem falan dene derim
0 oy
(1,532 puan) tarafından
Sarı olan muhteşem canım
0 oy
(1,084 puan) tarafından
Canım mavisini kullandım çok güzel kokuyordu 
0 oy
(2,409 puan) tarafından
Yumos benim midemi bulandırıyor peros aşığı ben sarı çok güzel deneyin
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Makinenin yumuşatıcı bölümünde max yazan yeri hep dolduruyorsan güzel koksun diye tabiki hiç güzel kokmaz değişik bi koku olur yumuşatıcıyı az koy 
(489 puan) tarafından
az koyuyorum cnm max yazısinin altinda yeni aldik makineyide boschtan 6 ay oluyor
(1,071 puan) tarafından
Allah Allah peros güzel kokar ya bilemedim o zaman canim
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ben sadece sarıyı kullandım oda kolonya gibi kokuyordu hiç hoşuma gitmedi o yüzden diğerlerini denemeye de gerek duymadım . Favorim bingo ve BİM'in kendi markasının konsantre yumuşatıcıları tavsiye ederim sanada
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Şuan kırmızısını kullanıyorum çok güzel kokuyor 
0 oy
tarafından
Sarısını kullanıyorum aşırı memnunum 
0 oy
(349 puan) tarafından
Mavisini kullanıyordum sonra sarıya döndüm fazla güzel kokuları ama kalıcı değil kalıcı istiyorsan kokusunu ekstra olanını alacaksın o zaman hemen gitmiyor kokusu 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Sarıdan başka kullanmıyorum.bak yumuşatıcı değilde bingo sıvı deterjan keratinli olan var çok güzel kokuyor ve çok güzel yıkıyor bimde indirimdeydi hatta stok yaptım üç litresi 120 falandı 
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Peros hiç denemedim.. ABC kullanıyorum kırmızı . Bazen bingo alıyorum. Bide bingo sıvı deterjan var kırmızı olan onu kullandığım zaman hiç yumuşatıcı dökmüyorum kendi kokusu miss gibi evi sarıyor.
0 oy
(17,426 puan) tarafından
Peros kırmızı pembe ve mavi kullandım. En güzel kırmızı olanıdır ama şimdi eşim bimden almış bulut şişesi siyah müthiş bişey 
0 oy
tarafından
Kesinlikle sarısı çok güzel kokusu hiç çıkmıyor bende kırmızıdan memnun kalmadım döktüğüm halde hiç kokmuyordu ama sarısı müthiş

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 398 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 176 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Bsrdrk (1,554 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 403 göst.
18 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 252 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (489 puan) tarafından soruldu

411,207 soru

12,377,445 cevap

42,951 kullanıcı

Kategoriler

...