0 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (1,449 puan) tarafından
Rabbım kimsenin kucağını bos bırakmasın 

4 Cevaplar

+2 oy
(394 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ve şu duayı o kadar çok ettim ki belki milyonlarca kez. Çokça amin .
(1,449 puan) tarafından
Amin canmmm aminn
-Reklam-
+1 oy
(2,403 puan) tarafından
Allah hayırlısıyla en yakın günde sevindirsin canım 
(1,449 puan) tarafından
Amin canm nasip yumurtlama gununi hesapladım oda yalan Rabbım bildiği vardır nasip
(2,403 puan) tarafından
Evet tabi ki öyle her şey nasiple. Ben de mesela hamilelik istediğim dönemlerde önemli olan her günü değerlendirirdim ama 5.ayda oldu. Vakit biçiliyor
(1,449 puan) tarafından
Diyorum ya Rabbım bilir o testler şu bu yalan hayit otu içtim oda yalan
(2,403 puan) tarafından
Klasik ama biraz da gerçekten çabalamayı düşünmeyi bırakınca kendisi geliyor bebiş
+1 oy
(1,041 puan) tarafından
İnşallah en kısa zamanda bir mucize olur benim 12 sene olmadı seni çok iyi anlıyorum zamanı gelince olur inşallah şimdi çok şükür 1 oğlum 1 kızım oldu Allah'ım isteyen herkese tattirsin annelik duygusunu sana tek tavsiyem stres yapma çok etkiliyor 
(1,449 puan) tarafından
Amin canm.ins dua et banada
(1,449 puan) tarafından
Rabbım.uzun ömürler versin canimmmm
(1,041 puan) tarafından
Amin canım
+1 oy
tarafından
 Naçizane tavsiyem şu günü takip etmek yada şu ottan bilmem neyden fayda aramak yerine stres yapmayı bırakın. Stres denen nalet olacak şeylerin bile önüne geçiyo. Rabbim en kısa zamanda en hayırlı en güzel evladı nasip etsin size. Yüzünüz gülsün içiniz huzur dolsun umarım
tarafından
Meseleye şu yanından bak, ahirete vardığımızda orda bi şefaatçi sizi bekliyo olacak. Ayrıca cennette de evlat sevgisi yaşayabileceksiniz. Bi bakıma güzel bişey aslında
(1,449 puan) tarafından
Tek tesellim o.zaten rabbime.sukur oglum var canım Rabbım.uzun ömürler versin 2. Evliliğinde olsun istiyorum esim.inan hak.ediyor
(2,406 puan) tarafından
Canım benim üzgünüm bende aynı durumdyaım işte 3 sene oldu gelen giden yok malesef ama hak veriyorum ottur macun dur gerçekten bırakmak lazım takip etmicende doktor diyene kadar stres çok etkili ben sağlıköı olmama rağmen kafaya koydum ya olcak diye işte soğan kürğ hayıt vs denedim bak şimdi mahvetti bide onun için doktora gidiyorum ovulasyon testi desen çoğunlukla doğru bile değilbende denedim bir insan 31 gün boyunca yumurtlarmı mümkünmü yani :) doktorum bana çok kızmıştı delimisin sen dedi stresi bırak olur sağ solu dinleme gerçekten isteyen için ilişki yaşa dedi inşallah bakalım canım Rabbim hayırlısı versin hayırlı zamanı göstersin gerçekten dua da çok önemli ben hep çocuk olsun diye dua ettim oldu düştü şimdi akıllandım hep derim Allah hayırlı sağlıklı vatana hayırlı evlat nasip etsin diye dua ediyorum olmuyor demekki hayırlı yada sağlıklı değilki vermiyor Allah derim inşallah güzel haberler alırız bir gün
tarafından
Dua ederken inşaAllah denmez aklında bulunsun, bir iş yapmaya niyetlendiğin zaman inşaAllah denir. Yarın şunu yapacağım inşaAllah gibi. Bi de naçizane tavsiyem her ilişki öncesi besmele çekin, insana tuhaf geliyo böyle bişeyde besmele çekmek ama sanıyorum bi hadis vardı bununla alakalı. Ve dediğim gibi bebek düşüncesiyle değil, eşinle birlikte olma isteğiyle birlikte olun. Emin ol daha hızlı sonuç alırsın
(1,449 puan) tarafından
Tsk ederimm cnmm tek tek yazdım herseyi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 866 göst.
9 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde birbebekbiranne (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 579 göst.
28 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.
8 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,263 puan) tarafından soruldu

412,634 soru

12,422,937 cevap

45,311 kullanıcı