0 oy
220 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,124 puan) tarafından

• Kızlar ben kendimi şu sıralar çok saldım iki çocukla hayattan sogudum saçlarım omuzumda hemen uzasın istiyorum çocukların o kadar her şeyine koşuyorum ki kendime asla vakit ayırmıyorum saçımı kesip geçiyorum bakamadıgım için içimden gelmiyo hatta bugun yeni taşındıgımız apartmanda bi kadın gördüm çok güzeldi eşimden yardım istedi evle ilgili bir konuda çok kafama taktım yüzü güzel degildi kişisel fikrim  benim yüzüm güzel (fikrimce) ama saçları belindeydi yeni evlenmiş straplez bej renk crop giyinmiş altınada ispanyol paça salaş bir alt giyinmiş yüksek bel bende bu tarz giyyorum ama saçım kısa ve kilom var kendime yakıştırmıyorum :( kadın 1.68 lerde 60 kilo falandı tahmınımce benim boyum 1.70 kilom 70 of çok özendim kadına yaşıda benden baya büyük belliydi 27 vardı benim 22 ve o yuzden çok üzüldüm erken çocuk yaptım ve kilo veremiyorum sezeryan oldugu için o kadar göbegim var ki 2 hafta bir şey yemesem yine gitmiyo  benim acil hizli saç uzatıp ve kilo vermem gerekk nasıl yapabilirimm :'(
  • Dip not- ben böyle şeyleri kafaya takan birisiyim kıyaslama yapıyorum başkasıyla kendim arasında istemsizce eleştirilicek bir şey yok bence herkes yapıyordur istemesede kıskançlık değil özentiyim biraz ajhsha) 

6 Cevaplar

+1 oy
(14,491 puan) tarafından
Kendini salıp başkasıyla kıyaslama..

Salmamaya çalıs ama saldiysan kendini öyle sev..

Her zaman mükemmel görünmek zorunda degiliz..

Yada mükemmel olmak zorunda da değiliz..

Anneyiz diye kendimizi bırakmayalım tabiki ama oldu ya bıraktık kendimizi öyle de sevelm..
(2,124 puan) tarafından
Hahahaha yaaaa yerim seni bu delilikse bende varımm hhahshaha
(14,491 puan) tarafından
Kötü gorunsem kötü gorunuysn demez,
Çok güzel gorunsem bı kere dönüp kafasını görmez..
O yüzden kendime yapıyorum banane ya.. amaaaan hepsinin köküne kibrit suyu allasen..
:)))
(2,124 puan) tarafından
Hahahshah digmi ya bir de dışardaki adamlardan iltifat alıyorum eşimde tık yok yanında adam bana güzelsin dedi eşiyim ne diyorsun demedi adama
(14,491 puan) tarafından
Bu öyle degl.. bu zıplar..
Zıplamaya yer arar ama bu beni sevdiğini gostermiyo bana göre..
Çünkü ben hissetmiyorum ki..
O her şeyde kavgaya meyilli olduğu için sadece bir sebep ona..
(2,124 puan) tarafından
Ya evet ama bagzı erkeklerde öyle olabiliyo kavga etmek için sataşan vs. İnşalşah Allah eşlerimize hidayet verir
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Öncelikle seni çok iyi anlıyorum . Doğumdan önce öyle kıyafetlerim var ki elime bir alıyorum bebek kıyafeti gibi küçücük ilk doğum yaptığım sıralarda ben de başkalarına bakıp imrenirdim bakımsızlıktan ölüyordum içim içimi yiyordu…  Eşimde sporcu kaslı adamın 185 boyu var okula gidiyordu kendi kendime kötü hissediyordum kıskanıyordum yani . Sonra oğlum 18 aylık oldu daha yeni yeni kilo veriyorum ne diyet ne spor :D oğlumun peşinde koşturmaktan vallahi ölüyorum ama bakıyorum artık kendime de kendi kıyafetlerime olmaya başladım yenisi olsa bile kendime yakıştırıyorum artık psikolojik olarak çöküyorum bazen ama kendimi şuram böyle başkaları şöyle diye kıyaslamıyorum artık o dönemleri atlattım :) tavsiyem sen de kıyaslama benim boyumda 168 kilom da 68 ama hiç öyle durmuyor fiziğime uygun şeyler giyince gayet güzel oluyor sende bırakma kendini bak kendine maske yap mesela kendine saçlarına saat kaç olursa olsun güzel pijamalar al giyin 2 çocukla 22 yaşında ben olsaydım senin gibi hissederdim galiba çünkü o yaşlarda 3 yıl önce olsa bile kendime bakamıyorduk 2 bebek büyüteyim ama sen o olgunluğa ulaşmışsın aynaya bak motıve edici sözler söyle hiç dalga geçmiyorum çok iyi geliyor 

tarafından
Ben normal doğum yaptım ama önümde bir minik göbeğim mevcut belim çok ince bacaklarımda kalın benimde kim kardashian modundayım kız şuan ama hoşuma gidiyor :D ayy ne güzel büyütmüşsün imkanın varsa 4 yaşındakini anasınfına  2 yaşındakini sosyalleşmeye müsait bir çocuksa oyun gruplarına veya kreş gibi olan yerle oluyor ya 1 2 saatlığıne oraya gönder sen de biraz nefes alırsın en azından ben oğlum 3 yaşına gelsin yarım gün kreşe göndereceğim bizim de nefes almak hakkımız . Ne güzel çocukların büyümüş seneye hiç eziyetleri falan kalmaz küçüğün belki kalır o da gelip geçer hiç üzülme
(2,124 puan) tarafından
Ahh keşke cnm bir de oglum o kadar raydan çıktı ki sürekli git bu evden seni istemiyorum babamla kavga ediyorsunuz vs. Gibi şeyleri çok söylüyor şeker vermek istemiyorum eşim veriyo mesela yasaklı şeyleri o yuzden daha çol düşkün babasına ama köye taşındık burada kreşi bırak bir bakkal dahi 1 saat ötede inşalşah okullar açılınca eşim arabayla götürüp getiricek öyle söylüyo şuanlık bakalım ya banada söylermisin o kadar güzel nasıl zayıflayabildin belini nasıl incelttin bende istiyorumm
tarafından
Ben özel hiçbir şey yapmıyorum oğlumun peşinde gezmekten gitti ama sabah eşime sorayım spor yapma zamanın varsa söylediğim hareketleri yap o şekilde olabilir o sporcu olunca biliyor her şeyi bedava spor hocam var ama kullanmıyorum düşün haha :D üşeniyorum ben keşke üşenmesem şimdiye incecik olabilirdim
(2,124 puan) tarafından
Bende spor yaparsam bir gün aksıyo diger günler çöp oluyo pazartesi tkrr başlarım diyorum hahs sen ben misin :))) ya srnin spora ihtiyacın olmadan kiloların gitmiş ne şanslısınn
tarafından
Ama işte o bacaklar ö küçük alt göbek sporsuz hayatta gitmez ki :/ bende aynıyım valla
+1 oy
(11,098 puan) tarafından
Sen daha hayatının baharında niye saldın kendini peki içinden hiç mi bişey yapmak gelmiyo çocukların olabilir benimde var 27 yaşındayım çok sukurki bakimliyim kendimce kuaföre gitmeye vaktin mi yok al bi kutu boya sur al sana bakım yamultmadan düzgünce kes al sana bakım niye kaldı o kadar göbek mekik çok bak nasıl toplanacak gün içinde de sürekli korse giy bunatacak ama geçecek bak bizim şirine kadın 2 çocuk doğurdu bebek gibi 54 kiloya düştü bi yandan çocuğu emziriyo bi yandan zayıfladı sıkı bi diyet ve sporla incecik oldu sen hayatının baharın da genç bi kızsın daha ilerde yapamadigin hersey için pişman olursun bunu eşin için değil kendin için yap 
(2,124 puan) tarafından
Çok güzel yazmışsın cnm teşekkür ederim arkadaşınada helal olsun azmetmiş ve başarmış yaşım 22 ama hisettigim 40 resmen sürekli ne desem konuşsam gülsem giyinsem kımıldasam her kes bir şey söylüyo ve şu lafı çocuk ya ondam aa bilmiyo ya ondan bu yuzden yapmıyorum hiç bir şey mal gibi olanı biteni izliyorum artık tepki vermemeye çalışıyorum konuşmamaya evden çıkmamaya gerçekten hiç bir yere gitmemeye çalışıyorum insan gibi bir hayatım yok kendimi her şeyden kısıtlıyorum eleştirilmemek için elimde olmadan artık bunları düşünmelten yoruldum ;(
(11,098 puan) tarafından
Elestirilmemek için kendini salman doğru mu sence canım aksine kendine bak evine bak çocuğuna bak elinden geldiğince yap herşeyi ihmal etme güler yüzlü hanım hanimcik ol sen bi bakımlı olsan evin derli toplu sıcacık yemeklerin ocakta tuste eşin eve gelmiş güler yüzlü bakımlı bi kadın hem gözünü hem karnını doyuran hemde daha ne isterki çocuk değilsin 22 yaş çok küçük degi aklın başında ki evlenmişsin evini eşini yönetmeyi bil uyanık ol güzel ve cilveli ol hem kimse laf edemesin hem eşin gerektiği yerde seni savundun hemde hepsinden önemlisi sen daha mutlu olacaksın
(2,124 puan) tarafından
Hepsi için ugraşıyorum cnm aslında ama ev işine koştururken sürekli ben yaptıkca oglum kızım dagıtıyor ikisi birlik olup onlara koşuyorum sonra bir bakıyorum akşam olmuş kendim için hiç bir şey yapmamışım sürekli sonuç bu oluyor maalesef ne kadar zor bir şey bu annelik sürekli aglıyorum artık annem hiç bizi umursamazdı evi toparlamazdı hatta ben toparken bırak ya boşver diyo hep ben galiba annemden annelik görememişim ama annem gibide yapmıyorum şükür ki uğraşmaya uğraşıyorum yinede olmuyo hiç bir şey
(11,098 puan) tarafından
Kızım sen o yaşta niye 2 çocuk yaptın ki zorlanirsin tabi gönder kaynanana baksin gündüzleri bi kaç saat en azından temiz tutarsın yemeğini yaparsın akşam cocuklari uyuturken eşine giyinirsin
(2,124 puan) tarafından
Kayınvalidem annem ikisinde çalışıyor cnm
(11,098 puan) tarafından
Yavrum evini düzenini imkanını bilen sensin o zamanı yarat kendine bunu esin ya da başkaları için değil senin için söylüyorum bakımsız kadın ezik hisseder güçsüz hisseder yetersix hisseder kim ne dese suçlu hisseder en kötü de ne biliyo musun kocası şerefsizlik ten aldatır kadın mahfolmus hisseder kendine bak
+1 oy
(13,655 puan) tarafından
Emzirmiyorsan şok bi diyet yap verirsin hemen. Ben emziriyorum iki ayda 8 kilo verdim 
(2,124 puan) tarafından
Nasıl yapabilirim  artık fazla emzirmiyorum hatta kesmekte istiyorum cnm sorun olmaz benim için kızım yemek yiyor
(13,655 puan) tarafından
Telegramda Diyet grubumuz var istiyorsan katılabilirsin canım içtiğimiz yedigimiz öğünleri tabakları atıyoruz birbirimize motivasyon oluyor yaptığımız sporları paylaşıyoruz
(2,124 puan) tarafından
Ya telegramım yok ama açabilirim olur aslında çok sevinirimm
(13,655 puan) tarafından
Aç canım link atar eklerim gruba
+1 oy
(1,425 puan) tarafından
Kız ben 40 yaşına geldim kendimi salmadım aynaya bakıyorum her gün diyorum ki Allah'ım iyi ki beni yaratmışsın ne kadar güzelim Vallahi süsleniyorum pisleniyorum kocam da neredeyse 40 yaşına geldim o da bana diyor ki sen de çok süssün diyor bu kadar düz süslenme
(2,124 puan) tarafından
Ya ne güzell keşke bendede enerji olsa o kadar ;( çok bezdim artık ne zaman ölcem diye bekliyorum ;)
(1,425 puan) tarafından
Saçmalama tas gibi hatunsun valla salana salana yürü keyfine bak kokular sür ohhh mielt sana heveslensin
+1 oy
(2,310 puan) tarafından
Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur demişler bundan daha iyi bir cevap bulamadım sana karşı canım. Özeniyorsun hoşuna gidiyor ama yapmak için gayret etmiyorsun bu tamamen senden kaynaklı bişey ben kapalıyım ona rağmen bakımlı giyinirim kendime dikkat ederim açık olsam neler neler yapardım makyajımı saçlarımı VS sende başla bir yerden bakımsız olma hem kendin için hem eşin için. 
(2,124 puan) tarafından
Ya çok yerinde bir deyim oldu ;)) evet uygulaması çok zor ama niyet ettim artık inşallah sporla birlikte diyete başlıycm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hlal (247 puan) tarafından soruldu

407,229 soru

12,223,720 cevap

36,824 kullanıcı

...