+1 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 4 aylık bu zamana kadar hep mama destekli ilerledik Aptamil 1 ile bugün Bebelac Gold aldım kullananlar bilgi verebilir mi bu da aynı Aptamil gibi mi yapılışı kaç olcekse o kadar su mu koycam kutusunu okudum ama kafam karıştı bide kilo alımı nasıl içerik olarak falan

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben sma kullanıyorum her bir ölçek 30 ml e denk geliyor . Bebekse gold benim oğlumda kabızlık ve gaz yaptı , aptamil hiç kullanmadım . 
(45 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim Bebelac goldu kullanana çok denk geldim o yuzden onu aldım  3 saatte 120 ml içiyor nasıl sizce arttirmalimiyim
tarafından
Canım ben o ara hem emzirip hem mama kullanıyordum vallahi hiç bilmiyorum hatırlayamadım benim oğlum şuna 18 aylık oldu :)
(45 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın
-Reklam-
0 oy
(45 puan) tarafından
Arkadaşlar lütfen bı bakın aptamile geri mi donmeliyim
(45 puan) tarafından
Evet şuan için duruyor bı skntimiz yok 1 ay önce başladım ise 8 12 çalışıyordum şuan 8 4
(3,244 puan) tarafından
Hep mi annende kalıyor yada sadece iş saatlerinde mı
(45 puan) tarafından
İş saatlerinde canim 4 te çıkınca alıyorum eve geçiyoruz sabah 8 de işe gelirken birakiyorum
(3,244 puan) tarafından
Ay iyi gülüm benim
Vallahi dedim komple attı annesine
Geçen burada biri vardı
Çocuğu doğurup anasına veren baksın diye
Sırf doktor stresten uzak dur dedi diye
Hakkını helal et
(45 puan) tarafından
Ay olur mu öyle şey bu şekilde bile vicdan yapıyorum ama onun geleceği için çalışıyorum biseyde gözü kalmasın yoksa birakirmiyim helal olsun ne demek
0 oy
(2,269 puan) tarafından
Bebelac gold guzrl ama malesefki hic kilo yapmadi benm bebegime normal bebelaga gectim guzel kilo aldirdi.aptamil en iyilerden biri ama malum cok cok pahali sebebi budur diye dusunuyorm.bi deneyin bebeginjze olmazsa normal bebelaga gacersnz kabul ederse sorun olmaz.ve her mamada aynidir tek olcek 3ccye denk gelir canm.
(45 puan) tarafından
Teşekkür ederim  evet bı anlık gaflte düştüm bitince Aptamil alicam ya tok tutmadı sanki sabah 6.30 da uyandı normalde 7.30 ta ben kendim uyandiriyordum

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 503 göst.
0 oy
10 cevap 172 göst.
0 oy
10 cevap 304 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.

405,631 soru

12,153,502 cevap

36,579 kullanıcı