0 oy
518 göst.
Diğer kategorisinde (6,043 puan) tarafından
Cadde üzeri alta a 101 var arabalar bisiklet geçse adam geçiyor ses geliyor sıcak mecbur cam üsten aciyoriz çöp atyorlar bile ses geliyor ay valaha kendi evim olsaydı başka ev alırdım giderdim bune yaa sizinde öylemi 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir kere öyle yerde oturdum pişmanlık :) 
(6,043 puan) tarafından
İşte kira mecbur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki mahalle içinde ama gel gör ki tüm gün kaldırımda kadınlar oturuyor yüksek sesle konuşuyor mangaldi semaverdi dumanı hiç bitmiyor ufacık bi bahçeleri var insanların en az on on beş kişi sil tarafimda yirmi kişi sağ tarafta önde ise yine on on beş kişi ay sanki evin içinde gibi her konuşulani duyuyoruz sabah 12 bir çıkıyorlar saat gece 2 ye kadar en çok dumandan rahatsız oluyorum çok yüksek sesle konuşuyorlar hele çocukları söylemiyorum bile ne laf anlıyorlar ne söz 
(3,482 puan) tarafından
Ayyyy benimde komşular Kastamonu
Allah'ım bıktım artık
(6,043 puan) tarafından
bizim.burasi köy gbi çok sesiz sakin karsim mezarlık ama cadde yaa motor araba geçiyor ses var bide a 101 ekmek getryor bagryrolar falan sabah köru uyaniyorim
tarafından
Neresi orası öyle
tarafından
Arnavutköy Karlibayir
tarafından
Oofff sende canım ya oralarda yaşanmaz maalesef
0 oy
(29,291 puan) tarafından

Evet aynısı bende var dolmuş otobüs araba karman corman

(6,043 puan) tarafından
Ay senin ki daha kötü:)
(29,291 puan) tarafından
Ana yol bir nevi evet
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Benimde öyle.malsef kaç ay oldu taşinalı alta fırın resmen evde değirmen var sanki gece başlıyor sabah başlıyor ses yatak oda tam motorlar geçiyor bı sürat arblar tırlar geçince sanki evin içinde altmiz titiryor cam acamiyoruz daha çok ses anda bina karşıda cadde üstü kat sıcak kafam şisiti bu sene
(6,043 puan) tarafından
Sıcak olur altında fırın varsa ayy ben dayanamam valaha bizimde a 101 çok ses gelmiyor aşağıdan ama dışardan geliyro ya
(1,120 puan) tarafından
Hiç sorma bıide en üste oldgumuz halde sanki giriş katayiz  gibi ekmek makinesinin sesi ful yatak oda usta kata çok sıcak ciklmiyor
0 oy
tarafından
Benimki mahalle içi ama illallah ettirdiler çocuğu uyutamıyorum bile sürekli çocukların avazı çıktığı kadar bağırması ve gürültü patırtı gece de saat 3,4 lere kadar apartman kapısının sesinden sürekli irkilir bodrum kattayız 
(63 puan) tarafından
Aynı şeyleri yaşıyorum birgün sinir krizi geçirdim resmen ya
(6,043 puan) tarafından
Kızım artık erken uyanıyor yaa bizimde
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Bnimde aynn yaaaa
(6,043 puan) tarafından
He valah
0 oy
(2,055 puan) tarafından

Benim evim yol ortasında altta bim pazar hemen yanında çok işlek bir yer 

Ama gel gör ki benim evim arka cephede sessiz sakin:D

Karşıda park var rahat rahat balkonda oturuyoruz 

Yalnız bir dış kapıdan çıkıyorum sanki başka Dünya ses gürültü işlek:D

Diğer evim öyleydi ne tozu bitiyordu ne sesi

(6,043 puan) tarafından
Benimde karşımda iş makinesi falan calisyor baya onun seside var bide toz hep camlara yapsiyor maf edyor cami
0 oy
tarafından
Sattığım ev ana cadde üzerindeydi sabaha kadar araba, kamyon, tır sesleri çok kötüydü sürekli uyanirdi kızım. Allah'tan sattım şimdi mahalle arasından aldım rahatım. 
(6,043 puan) tarafından
Buda mahalede bir yol işte sürekli araba iş makinesi çalısyor çöp atyorlar ses geliyor konuşuyorlar ses geliyro
0 oy
(4,318 puan) tarafından
Gece 12 den sonra son ses müzik ve egzoz bağırtanlar dışında çok ses gelmiyor 
0 oy
(4,058 puan) tarafından
Bizim burdan da kamyonlar geçiyor:D Akşamları düz yol diye motorsikletle kendince hız şov yapanlr var. Bi yerden sonra alıştım artık. 
0 oy
(63 puan) tarafından
Benim ev cadde üstü değil ama okullar tatile girince durulmuyo çocuk sesinden normal.oynamiyolar çünkü çığlık ariyolar bebeğim de 11 aylık uykudan uyaniyo uyarıyorum ama anneleri bebeler evde durmuyo napiym diyolar bunu diyeceğine uyar mesela saat gece 1 e kadar çocuk dışarda durur mu herkes kolayını bulmuş biraz iç döktüm galiba :(
(6,043 puan) tarafından
Park braz daha asagya düşüyor ama kamyon sesi kepçe falan calisyor tak tak sürekli ses geliyor araba müzik acyorlar insan deli oluyor ya
0 oy
(217 puan) tarafından
Benim otoban göbeği yer adana motor sesleri arabalar korna pazar vs vs kafayı yememek mümkün değil 
(6,043 puan) tarafından
Oo senin daha kalabalik
0 oy
tarafından
Ana caddedeyim ama öyle aman aman ses yok
(6,043 puan) tarafından
Sabahları ve uyurken ses geliyor
0 oy
(4,883 puan) tarafından
Evlenmeden önce evimiz caddeydi ay Allah'ım gürültüden balkona oturamazdik geçen otobüslerin sesi arabaların sesi falan sırf bu yüzden sakin bir yerde site içerisinde oturuyorum kuş sesinden başka ses duymuyorum o kadar sakin şimdi kayinvalidemgile falan gidince o trafik gürültüde hemen başım ağrıyor 
(6,043 puan) tarafından
Bızim ön cephe konuşuyorlar bile ses geliyor
0 oy
(1,310 puan) tarafından
Hep düşünürdüm yol üzerinde oturanlar nasıl duruyor diye demekki duramiyormuş :)
(6,043 puan) tarafından
Yani kotu
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Evet maalesef...
0 oy
(46 puan) tarafından
Hiç sorma ya benimde alta bim var karşısında manav var bide tam BİM'in yanında trafik ışıkları var arabalar hepsi duruyor orda korna çalıp duruyorlar akşam saat 10 dan sonra ergenlerin son ses müzik açıp arabayla tur atması bide gıcık gıcık motorsiklet egzoz sesleri artık illallah bide yeni taşındım taşınmam şuan imkansız mecbur katlanıyorum 
(6,043 puan) tarafından
O motor dan ne ses geliyor bom dye ses bazen silah patlıyor gbi egzozmu o he ya burda da müzik acyorlar
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Benimde cadde üstü çok işlek. Bir cadde ve bu cadee köye gidiyo dediğin gibi ses çok var alta fırın var bazen ekmek kuyrukları oluşuyo arabalardan.cop kamyonu dahi gelse duyuyoru
(6,043 puan) tarafından
Ayy yok bu burasi çok işlek degl mahale arası ama ama fena ses var a 101 alta araba çekiyorlar falan

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 179 göst.
29 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde E.m.hs (311 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
13 Kasım 2022 Diğer kategorisinde amine.mm (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.
25 Nisan 2023 Diğer kategorisinde HopDedik (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (86 puan) tarafından soruldu

410,763 soru

12,360,153 cevap

41,420 kullanıcı