0 oy
816 göst.
Aile kategorisinde (145 puan) tarafından
Kızlar ilk önce şunu belirteyim son haftalarımdayım doğum yapacağım lütfen kırıcı olmayın zaten psikolojikmen çok kötüyüm Sorum şu bizim nakliye aracımız var eşin bir fabrikaya bağlı çalışıyor sabah 07.00'de gidiyor En geç 10 11 de işi biter bazen daha erken eve gelirdi uyurdu veya kahvaltı yapardı duşunu falan alır tekrar fabrikaya gidiyordu saat bir buçuk iki gibi öğlen ama eşim son bir buçuk aydır işi çok yoğun olduğunu bitmediğini söylüyor geriye 1 saati kaldığını o sıra zarfında eve gelmek yerine petrole çekip uyuyorum oradan fabrikaya gidiyorum diyor ama nedense eşim her zaman sabah 10.30 oldu mu en geç WhatsApp'a giriyor veya bana yazar Arar daha hiç girmiyor ve ben o süre zarfın arayınca da açmıyor öğlen en geç 12.30-1.00 gibi bana dönüyor ve bu her gün bunu yapmaya başladı Ben buna bunu takip edeceğimi söyledim bu sefer Mesela en basiti dün Affedersiniz ishal olduğunu Petrolde lavaboda 1 saattir olduğunu söyledi bugün az önce yine beni aramış uyuyordum geri döndüm baktım 10 24 en son WhatsApp'a girmiş dedim yine açmayacaksa var bir şey Harbiden öyle açmadı ta ki arkadaşına yazdım dedim bu Petrolde ne var nedense arkadaşlarına mesaj atınca bana 5-10 dakika içinde hemen geri dönüyor bunu da fark ettim aramış diyor ki başka bir yerde olduğunu söyledi her gün ben ona Petroldesin falan diyorum ya artık onu da demiyor bir şey diyor bir şey anlamayayım diye garibime giden telefonu yanında ayırmıyor Tuvalete bile giderken evdeyken uçak modunda sürekli müdürler aradığı içinmiş ama nedense iş vaktini Ben aradığımda telefonu arabada oluyor bir şey oluyor ya da ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama az önce mesela kavga ettik telefonda Çığlık Atıyor Yeter diyor bana şerefsizin çocuğu diyor senden bıktım diyor bana Böyle şerefsizlik ithamlarında bulunma senin kardeşindir ******** senin anandır babandır bana diyor bana bir daha böyle ithamlarda bulunma ben sabah kahvaltısı bile yapmadan kalkıp çalışıyorum ediyorum sen bana böyle laflar konduruyorsun Bir Çığlık Atıyor bir görseniz bir sesi yerde bir sesi gökte

27 Cevaplar

0 oy
(6,907 puan) tarafından
Bu şüpheler gerçekten birşeyler var diyor ama bunu takip edip yakala bişey dememeliydin teli uyurken falan alıp baktın mı hiç 
-Reklam-
0 oy
tarafından
düzenlendi
Canım hamilesinn strese girme .benimkide pek. Aramaz beni yani  gün içinde bir kez arar kısa keser kapatir bende takmam pek..anma essegin aklinada karpuz kabugu dusurulmez. Bırak ne *** yerse yesin çıkar kokusu eninde sonunda sfn düşünme bunları şuan kendine bak olurmu sen önemlisin..
0 oy
(5,956 puan) tarafından
Bir kadın şüphe duyuyorsa altından bi *** çıkıyor. Şüphe ediyorsan takip et saman altından yap bunu ona belli etmeden yap. 
0 oy
(1,726 puan) tarafından
Sen niye somut bir delil bulmadiktan sonra eşine bunu söylüyorsun yada ima ediyorsun ki . Adama surekli bu tarz konuşmaları yapıyorsan çileden cikmasi da normal. Bir de eşinin arkadaslarina da mesaj atman çok saçma. Yaz günü isleri gerçekten çok yoğun olabilir. Ama eşinde ailene filan küfür etmesi çok terbiyesizce. Ama aldatıyordur yada aldatmıyordur diyemez kimse.
0 oy
(529 puan) tarafından
Eşinin gunahini almıyorum insallh hc bsey yapmiyirdur ama aynı benim eşimin hareketleri bahaneleri bagirmasina sozlerine kadar hep böyle yapardı sonrası malum Rabbime bıraktım ben evlatlarim için sabr ediyorum perişan olmasınlar dye el kapılarında.
0 oy
(2,605 puan) tarafından

Canım kusura bakma da bu yazdıklarından sanki öyle gibi bağırarak suçunu bastırıyor gibi geldi umarım yoktur öyle bişey ;)

0 oy
(5,718 puan) tarafından
Smdi gözünle gormedigin için aldatma dyemezsin ama.kavga etmeden adama sık boğaz etmeden tatlı dile konuş mesela niye byle yapyon de Allah yardımcın olsun 

İlgili bir soru bulunamadı

397,956 soru

11,901,932 cevap

36,024 kullanıcı

...