+2 oy
873 göst.
Diğer kategorisinde (334 puan) tarafından
Kızlar 7 yıl çocuk için gitmedigim hastane kullanmadığım ilaç kalmadı en son tüp bebek yapmaya karar verdik ve doktor kızken geçirdiğin ameliyatta tüplerini bağlamışlar olur veya olmaz diyemeyiz Allah'ım ilk denemede nasip etti ve bir kızım oldu şuan 14 aylık bu bir hafta adetim gecikti ve bugün test yaptım hamileyim şok oldum çok karışık Bir Duygu yaşıyorum ya istememezlikten değil bunu belirtim bnde eşim de öyle bir durum olursa başımız gözümüz üstüne diyordk hep :))

25 Cevaplar

+1 oy
(5,751 puan) tarafından
Gözün aydın sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım 
(334 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
(5,986 puan) tarafından
masallh gozunaydin. merak ettim ama tuplerini nasil baglamislar ki ne aleliyati gecirmistin bekarken.? benim de tuplerim bagli da ben kendi istegimle baglattim. sezeryan sirasinda. 34 yastayken baglattim. 2 senedir bagliyim suan sukur bir problem yok ama tupler baglamak icin nasil bir hata ile yaptiklarini merak ettim
(334 puan) tarafından
Kızken yumurtalıklarımda kist çıktı ameliyat oldum dikiş atarken tüplerimide dikmişler bnm de 10 yıl sonra haberim oldu
(5,986 puan) tarafından
hayirlisi. gec olsun guc olmasin ama demek belkide boyle bisey olmasa tup bebege gerek bile kalmadan maddi manevi zarara ugramadan belkide hamile kalabilirdin. evet vazgecersen tup bebek ypabilirsin ama az ihtimalle tutar seklinde bilgi verdilar bana benim hem kesildi hem dikildi bilerek operasyonla o yuzden baya imkansiza yakin.
-Reklam-
+1 oy
(6,955 puan) tarafından

Bir tanıdığım kaç tüp bebek kaç aşılama yaptırdı sayısını bilmiyorum 18 sene sonunda tam umudunu kesmişken kendiliğinden hamile kalmış şuan 3 çocuğu var 

Gibisi fazla her çocuk ayrı bir mucize zaten
(334 puan) tarafından
Aynn bizde hiç beklemiyorduk Allah'ın mucizesi gibi ya
+1 oy
(17,749 puan) tarafından
Rabbım evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese nasip etsin inşallah seninde gözün aydın canım ❤️
(334 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
+1 oy
(1,694 puan) tarafından

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bana da dua eder misin bizde iki yıldır uğraşıyoruz<3

(334 puan) tarafından
Amin sağol Allah razı olsun Allah'ım tez zamanda sanada o duyguyu yaşatsın inşallah
+1 oy
(1,880 puan) tarafından
Gözün aydın 

Birbirinize haber mi ettiniz ne birdakiler hepsi hamile 
(334 puan) tarafından
Tşk ederim yok burda kimseyi tanımıyorum:))))
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Allah'ım hikmetine sual olunmaz vardır demek bir bildiği ve emin ol geciktiryorsa güzelleşiyordur elhamdülillah 

Hadi hayırlı olsun hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah ❤️ 
(334 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun cnm
(1,716 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah
0 oy
(6,896 puan) tarafından
Çok sevindim canım Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürlü kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim ol deyince oluyo işte 
(334 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun kardeşim
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Benimde 7 yıl sonra biz kzım oldu çok şükür yarın 1 aylık olcaz Allah'ın izniyle hayırlı olsun cnm tedavi olup çocuk getirenler 2ci kafya takilmadigi için kafa rahat olu veriyor hemen oluyor rahimde temizleniyor falan 
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Ya ne güzel Rabbim herkese evlat kadar güzel bir nimetten tattirsin çok mutlu oldum sağlıcakla kucağını aldigin günleri de görelim 
(334 puan) tarafından
Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Gonul istedi bir göz Allah verdi iki göz rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 
(334 puan) tarafından
Aynn öyle oldu ya:))amin Allah razı olsun
0 oy
(2,022 puan) tarafından

Kim bilir nasıl mutlu olmuşsun :-D

Hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah:angel:

(334 puan) tarafından
Çok mutlu oldum ya yemin ederim şu 7 yıl geldi aklıma neler yaptım neler olmadı ve bı mucize gibi ya
0 oy
(5,040 puan) tarafından
Öncelikle cok sevındım hayırlı olsun

Merak ettgm sey bekarken ıznın olmadan tiplerini mi baglamıslar
(334 puan) tarafından
Evet cnm yumurtalıklarda kist vardı ameliyat oldum dikiş atarken tüpleri de dikmişler bnm de 10 yıl sonra haberim oldu
0 oy
(435 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) darısı isteyen herkesin başına inşallah gözünüz aydın 
(334 puan) tarafından
Amin inşallah Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmışın
(435 puan) tarafından
Aminn insllah
0 oy
(8,662 puan) tarafından
Çok sevindim adına isallah saglıklı şekilde kucağina alırsın 
(334 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Allah analı babali büyütsün canım sağlıkla kucağına al inşallah 
(334 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun hepinizden
0 oy
(7,719 puan) tarafından
Çok güzel bir haber çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Sen kaç yaşındasın canım yaş ilerleyince zor olur derler kendiliginden ikinci kez olması mucize gerçekten 
(334 puan) tarafından
29 yaşındayım cnm
(7,719 puan) tarafından
He sen erken evlenmissin zaten yaşın küçükmüş
0 oy
(388 puan) tarafından
Maşallah canm Allah kavuştursun 
(334 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(29,056 puan) tarafından

Rabbimin mucizesi çoktur beklemediğin anda nasip eder sağlıkla kucağına alırsın insAllah 

0 oy
(739 puan) tarafından
Bende 2. İçin 3 senedir uğraşıyorum neredeyse. İlk defa günüm geçti. Bana da dua et ne olur hamile olayım 
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Allahim hic bir kadıni kucağı boş burakmasın tüm kadınlar anne olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ozgen (989 puan) tarafından soruldu
+9 oy
24 cevap 1,994 göst.
+1 oy
3 cevap 347 göst.
+1 oy