0 oy
304 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,669 puan) tarafından

Kızlar pazartesi gününden beri feci halde gribiz kızımla geçen gün kızıma ates serumu taktirdik dünde ben 1 haftadır da mide bulantım var ben gripten sanıyorum neyse dün yattım kalkamadım gece acile götürdü eşim sabah yedim bı daha akşama kadar yemedim 

doktor muayene ederken 3 kez hamile misin diye sordu dedim daha günüme var takvime göre 9 gün benim gecikmeli oluyor uygulama öyle hesaplıyor ama tahminen hafta sonu olmam gerekiyor . 

İşte ne belirti var diye sordu ama test yapmadı midem bulanıyor içim hiç bı sey almıyor halsizim dedim kasıklarda batma yada başka bı şey var mı dedi baş dönmesi kasıkta batma oluyor bazen dedim daha günün varmış dedi vitamin serumu taktı acaba ilaç vermek için mi sordu şüphelendi mi çünkü yüzümü gözümü çok inceledi derler ya belli olur yüzünden diye 

Evde test yapsam çıkar mı bekliyim mi geçmesini

Umut etmekte istemiyorum çünkü her ay hüsran 1 buçuk yıldır deniyoruz olmuyor :(

5 Cevaplar

0 oy
(769 puan) tarafından
Yapacakları ilaç ağırsa ondan sormuştur belkide canım öyle bakmayla anlayamaz hamile olduğunu. Adetine de daha varmış bence yapma varsa çıkmaz keşke acilde şüpheliyim kan testi de yapın deseydin
(769 puan) tarafından
Benimkide almam diye inat ediyor ama benim eczacı eve getiriyor. Yarın getirtecem
(4,669 puan) tarafından
Benimki de her ay hüsran diyor almak istemiyor da
(769 puan) tarafından
Ben bayadır yapmıyorum eşimin sağlık sorunundan dolayı ama bu ay da kararsızım. Yarına sabaha randevu aldım kan vereyim diye. Eşim de verme bari pazartesiye kadar bekleyelim diyor
(4,669 puan) tarafından
Bekle kuzum yine de dikkat et
(769 puan) tarafından
Tamam canım haber ver sende yaparsan
-Reklam-
0 oy
(4,669 puan) tarafından
Kızlar bilgisi olan yazabilir mi takvime göre 9 benim hesabıma göre 4 gün var evdeki testlerde çıkar mı 
0 oy
tarafından

Adet gününün geçmesini bekle bence

(4,669 puan) tarafından
Benim düzensiz oluyor  genelde kışın o yüzden telefonda takvim ona göre uzun vadeli hesaplıyor ama normal döngüye göre pazar günü olmam gerekiyor bekliyim de pazartesi yapayım bari
tarafından
Öyle yap daha net olur çünkü
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Kan verdiniz mı bende mıdebulantısıyla gıtöıstım hamıle çıktım  acıldekan vermıstım ilk başta midemi uşüttüm sandım
(4,669 puan) tarafından
Bende hastalıktan dolayı olduğunu düşünüyordum doktor öyle diyince kafam karıştı. Sabah kalktım inanılmaz midem bulanıyor ilk gebelikte böyleydi akşama kadar adam akıllı bı şey yiyemezdim hala açım o değil ben bilmeden antibiyotik de kullandım kötüyüm diye klavunat yazdılar
0 oy
(3,856 puan) tarafından
Belirtiler hamile belirtisine benzediği için soruyor ve ilaç ağır diye sorma gereği duyuyorlar dahada varmış gününe bir kaç daha bekle test yap en iyisi 
(4,669 puan) tarafından
Benim hesabıma göre geliyor genelde oda pazar günü
(3,856 puan) tarafından
Pazar günü yap canım sende olmadiysan
(4,669 puan) tarafından
Önümüzdeki Pazar günü canım bu hafta
(3,856 puan) tarafından
Bende geciksede yapsam diye bekliyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay bakalım ne olacak
(4,669 puan) tarafından
Rabbim hayırlısını versin inşallah canım bizde 2 Ci istiyoruz 1 buçuk yıldır deniyoruz olmuyor rabbim bize de nasip etsin hayırlısıyla
(3,856 puan) tarafından
Bizde ikinciyi istiyoruz 1 yıldır geçen ay kimyasal olarak oldu dahada bir şey yok inşallah ikimizde nasip olur
(4,669 puan) tarafından
İnşaallah canım benim haberleselim olursa nasıp.belki beraber kalırız ne güzel ilk kızımda burdan tanışıp beraber hamillelik geçirip hala görüştüğüm arkadaşım var :)
(3,856 puan) tarafından
Tabiki canım inşallah ikimizde hayirlisi olsun haberlesiriz tatlım
(4,669 puan) tarafından
İnşaallah canım :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
29 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azizeak (202 puan) tarafından soruldu

411,635 soru

12,392,060 cevap

43,869 kullanıcı

Kategoriler

...