0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (1,820 puan) tarafından
ya sürekli belki bu dikkatini çeker şu dikkatini çeker diye alıyorum , öyle renkli var müzikli var ama yok arkadaş illa şarj aleti, kablo , kova gibi şeylerle oynamak istiyor:)) 

10 aylık kızım 

6 Cevaplar

0 oy
(11,069 puan) tarafından

1 yaştan selamlar. Tv ünitesini karıştırmayı çok sever. Dünya oyuncak varken masa üstüne çıkıp aşağı atlamayı öğrenmiş yatakta zıplıyor heryere tırmanıyor Allah sabır versin bizlere :)

(1,820 puan) tarafından
kız dün bi oyuncak gördüm öyle ışıklı müzikli canlı renkli falan cok güzel ben bile beğendim:)) aha dedim bu kesin dikkatini çeker dedim eline vermiyorum atıyor Şarj aletine uzanmaya çalışıyor hala :(((
(1,279 puan) tarafından
Kız 1 yaşındaki bebek nasıl aşağı atlıyo benimkide 14 aylık çok korkak daha yeni yeni yuruycek gibi
-Reklam-
0 oy
(718 puan) tarafından

Çekmez kardeşim  :D o zaman bu oyuncaklar neden var bu insan yavrulari ne istiyor ne olsun istiyor:) 1.5 yaş sürekli oyuncak kutusu degistiriyoruz onu getir bunu götür ilgisini su aralar sadece yapboz lar cekiyor umarim vazgecmez  yapamadikca hirslaniyor yapinca mutlu oluyor simdi uyuyor sevgim kabardi bak :D

(1,820 puan) tarafından
ya bu bebekleri anlamak da zor hshshs
benimki yapboz icin daha küçük herhalde ya
(718 puan) tarafından
Küçük canim ama ahşap tan ikili parcalar oluyor oyle verebilirsin eline biz artik 7li 8li yapabiliyoruz kalin sayfali kitaplardan ver resimleri dikkat cekiyor guzel egleniyorlar
0 oy
(394 puan) tarafından
Çok normal canım benim oğlum 2.5 yaşında hala mutfakta  kaşıklar kepçeler tencerelerle oynar masaya koltuğa çıkıp zıplar 
(1,820 puan) tarafından
bende sanıyordum ki bebekler sakin sakin oturur oyuncaklar ile oynar diye:))
(394 puan) tarafından
Yok kız sakin sakin oturan bebek mi olur ben daha hiç görmedim :))
(1,820 puan) tarafından
hayallerim yıkıldı:))
0 oy
(4,696 puan) tarafından
3 yastan ayrın1 yastan ayrı haber verıyorum hiç değişmiyorlsr. 
(1,820 puan) tarafından
hshshs ona bi daha oyuncak yokk
(4,696 puan) tarafından
Al kız az bişey kuzenlerı gelınce oynuyorlar yıne kavga cııkıyor ama olsun :D
(1,820 puan) tarafından
benimki insanlara hiç alışkın degil ya eve halası yada kuzeni falan gelince çok huysuzlaniyor hiç durmuyor ya inşallah düzelir
(4,696 puan) tarafından
Düzelir canım büyüdükçe değişir
0 oy
(2,192 puan) tarafından
1yas oglum ne arabalar ne setler aldik.sonuc sark kablosu mutfak legenleri catal kadik tencereler sivi yaglar he bide ayakkabimtakj ayakkabilar daha cazip geliyor.yanj tek degilsn canm.
(1,820 puan) tarafından
iyi bari tek değilmişim:))
0 oy
(5,080 puan) tarafından
500 ml su sisesinin icine nohut koy ver eline oynasin canim o aylarda pek oyuncak ilgilerini cekmiyor
(1,820 puan) tarafından
bi deneyim canım inşallah dikkatini çeker
(5,080 puan) tarafından
Agzini sıkı kapat canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
24 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Damla berna (2,294 puan) tarafından soruldu
0 oy