0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (1,070 puan) tarafından

Kızlar ben düzensiz regl oluyorum geçen ay 43. günde regl oldum bu ay ise 37. gündeyim bu sabah erken gebelik testi yaptım ilk basta hiç bir şey yoktu 2 saat sonra baktım böyle  ikinci cizgi belirmis kuruma cizgisi olabilir mi ?

image

2 Cevaplar

0 oy
(4,551 puan) tarafından
2 saat sonra çıkan teste güven olmaz canım ilk 15 dk doğruluk için  önemli olan . Gerisi yanıltma kuruma çizgisi olabilir sızıp da böyle çıkmış olabilir. Bende istiyorum 1 buçuk yıldır artık iyice her şeyi var görüyor insan ama yok bence hayırlısı olsun hakkında 
(1,070 puan) tarafından
Hepimiz için hayırlısı olsun benim bir kızım var kardesi olsun istiyorum onda da bu şekilde öğrendim aslında
(4,551 puan) tarafından
Benim de bir kızım var 4 buçuk yaşında bizde 2 Ci istiyoruz nasipse öyle canım hepimiz hakkında hayırlısı olsun
He bilmiyorum eğer öyle diyorsan kan ver için rahat etsin
(1,070 puan) tarafından
1 hafta kadar bekleyip kan vericem inşallah sana da bana da nasip olur bir tane daha
(4,551 puan) tarafından
İnşaallah canım benim bende gribim kaç gündür dünde bugünde kafam kalkmıyor dün ateşim çıktı kafam kalkmadı acile gittim midem de çok bulaniyordu kasıklarım da hassasiyet var doktor da öyle diyince hamile misin dedi kafamı bulandırdi olmuyor diye umudu kesmiştim ben artık 1 buçuk yıldır hep hüsran bilemedim
(1,070 puan) tarafından
Test yaptın mı ya da kan falan verdin mi
(4,551 puan) tarafından
Bu ay yapmadım takvime göre 8 gün var benim de düzensiz oluyor takvim ona göre hesaplıyor genelde kışın üşüyoruz ya o zaman gecikmeli oluyor ama normal döngüye göre bu Pazar 7 temmuz da adet olmam gerek
(1,070 puan) tarafından
Benim de pazartesi olmam gerek olmazsam kan veririm
(4,551 puan) tarafından
Bende pazar beklesem mi diyorum
(1,070 puan) tarafından
Bekle istersen hem az kalmış
-Reklam-
0 oy
(407 puan) tarafından
Bir kaç gün sonra tekrar dene 

İlgili sorular

0 oy