0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (836 puan) tarafından
Kızlar dün yazmıştım 3lu testim riskli çıkmış diye gece hic uyuyamadım düşünmekten yapsammi yapmasammi diye sağolsun doktorum içimi rahatlatti riskleri anlattı 100/.0.5 ihtimal varmış inşallah bebişim iyidir nolur sizde duanizda banada yer verin şimdiden hepinize cok teşekkür ederim bizi anca biz anneler anlarız rabbim kimseyi evladiyla sinamasin inşallah

7 Cevaplar

0 oy
(536 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende yaptırmıştım seni çok iyi anlıyorum. 3 gün kendini yorma bol dınlen. İnşallah sonuçda iyi gelir
(836 puan) tarafından
Kasik ağrın falan çok oldumu canım şuan yatıyorum zaten hafif ağrılar oluyor arada doktor normal dedi aslinda ama cok stres yaptim ben galiba
(536 puan) tarafından
Oluyo ama ilk gündü sonraki günler daha hafifti
-Reklam-
0 oy
(908 puan) tarafından
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin korktuğuna uğratmasın inşallah
(836 puan) tarafından
Amin canım inşallah sonuçlarda temiz cikar inşallah hayatimda bu kadar çaresiz hissetmiştim bugüne kadar:(
(908 puan) tarafından
Hiç öyle düşünme Rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermez Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın iyi düşün iyi olsun ve olacak Allah'ın izniyle
(836 puan) tarafından
İnşallah canım çok sağol inşallah bebeğim iyidir:(
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Keşke yaptirmasaydin canım hata etmişsin bence. 

İnşallah sağlıklıdır bebeğin Allah korktuğuna ugratmasin
(836 puan) tarafından
Valla doktorum olumlu konuştu evet riski var ama düşük bir ihtimal inşallah sonuçlarda temiz cikar
0 oy
(5,147 puan) tarafından
Ikilin nasıldi ikilin iyiyse ucluyu onemsemiyor cunku doktorlar
(836 puan) tarafından
Malesef ikiliyi kaçırdım üçlü de yüksek riskli cikinca istediler o odaya girerken bile hep ikilemdeydim yapsammi yapmasammi diye inşallah sonuç temiz cikar
0 oy
(9,158 puan) tarafından
Aldırma gibi bir niyetin yoksa yaptirmasaydin keşke 
(836 puan) tarafından
İcim rahat etmiyordu bı türlü ya en azından Allah korusun bişey olursa bilincinde olurum herşeyin
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Keşke hiç 3lü de yaptırmasaydın allah korusun temiz gelmezse dahi sonuçların ki bence tertemiz sadece hamileliğin zehir olacak benim ikili testim riskli çıktı imza aldılar benden zeka geriliği olursa diye anmiyorswntez sıvısını istemmediğim için okadar stres oldum ki 10 gün boyunca hasta yataklara düştüm ki çok şükür bebeğim doğdu yanımda 19 günlük hiçbirşeyi de yok Allah'ın dediği olur biz aciz kullar testller yüzünden kendimizi harap ediyoruz 
0 oy
(1,240 puan) tarafından
2li3lu testler çoğu yanlıs çıkıyor keşke hıc yaptırmasaydınız ben yaptırmadım

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 478 göst.
16 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Papatya 5821 (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 214 göst.
+1 oy
7 cevap 171 göst.
0 oy