0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (744 puan) tarafından
4 gün sonra asimiz var sizce gereklimi yaptirdınızmı

15 Cevaplar

+1 oy
(647 puan) tarafından
Tabi yaptırdım diğerlerini yaptirdiysan bunu neden yaptirmiyorsun
(744 puan) tarafından
Yaptırmıcam demedim gereklimi dedim internette bunla ilgili cocu video gördüm o yüzden sordum
(11,221 puan) tarafından
İnterneti ya da buradaki görüşleri boşver. ağzı olan konuşuyor bu konuda. çocuk doktorunu dinle
-Reklam-
+1 oy
(744 puan) tarafından
İnsan gibi soru sormusum herkes bı ters ters cevaplar yazmış arkadaşlar adet gununuzmu nedir Soru sormaya çekinir olduk sizin gibilerden sordum sadece yaptırmıcam diye bişey demedim
(642 puan) tarafından
Haklısın vallahi
0 oy
(3,910 puan) tarafından
Gerekli tabiki ve yaptirdim ilk ogluma. Ikinciye de 4 ay sonra yaptiracagim. Gereksiz asi yok zaten...
(744 puan) tarafından
Valla sosyal medyada öyle demiyorlar ama bilmiyorum tabi
(3,910 puan) tarafından
Sosyal medyadakiler kac arastirma kac makale yazmis? Kabul gormus yazilari var mi tip camiasinda? Herkes bisey diyo, herkes bilirkisi prof. Ben zamaninda hepsini olmusum, ilk oglumu da ikinci oglumunda asilarini hep yaptirdim.
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Aşının gerekliyesi gereksizi mi olur Allah aşkına
(744 puan) tarafından
Valla oluyo sosyal medya kullanmıyormusunuz bu aşıyla ilgili videoları felan
(3,572 puan) tarafından
Kulaniyorum ama ben bir sağlıkçı olarak sosyal medyadaki kulaktan dolma ya da saçma sapan insanların önerilerini değil doktorların ve kendi bilgilerimin ışığında hareket ediyorum
0 oy
(210 puan) tarafından
Gereksiz olsa neden yapılsın ki
(744 puan) tarafından
Anlıyorum
0 oy
(778 puan) tarafından
Ewt bütün aşılarını yaptırdım ücretli olanlar hariç (2.5yasinda)
0 oy
tarafından
Yaptırmadım 
(744 puan) tarafından
Ay bi soru sordum ters ters cevap vermişler senin gibi yaptirdim veya yaptırmadım diyen yok
tarafından
Ben kızıma bir yasa kadar yaptırdım 18 ay 24 ay hiçbirini yaptırmadım kararsızdm o süreçte şimdi oğlum 4 aylık tek bir aşı yaptirmadim hepsine red verdim asi yaptıranlarin kendi tercihi buda benim tercihim nasıl ben onlara niye yaptırdınız demiyorsam onlarda bana bu soruyu soramaz iyice arstirmani tavsiye ederim burda bu konuda daha etkin araştırma yapmış arkadaşlar var özelden yazarsan isim verebilirim
0 oy
(1,448 puan) tarafından
Ben kızıma yaptrdim oglumada yaptırcam ama için rahai desen gram rahat değil çünkü yaptırmayan çok var hiç aşı yapmayn çok kişi var ve açıklamaları esiri kafa bulandırıcı 
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Her aşısını yaptırdım. Bu gün 2 yaşına girdi yarına aşıya gidicez.
0 oy
(11,221 puan) tarafından
sosyal medyaya göre sağlıkla ilgili karar verilmez. bebeğim 1 yaşına girecek. bugüne kadar hepsini yaptırdım zamanı gelince diğerlerini de yaptıracağım, doktoruma güveniyorum. bir şey olunca ona soruyorum. sosyal medyadaki herhangi bir sağlık görüşünü de ciddiye almıyorum. sağlık alanında hiçbir eğitimi olmayan insanlar çok yerli yersiz şeyler paylaşıyor. kimin doğru söylediğinden nasıl emin olacağız ki? bu yüzden doktorum ne diyorsa o
0 oy
(2,183 puan) tarafından
Ben iki çocuguma da tüm aşıları yaptırdım yine hamileyim yine hepsini yaptrcm 
0 oy
(2,235 puan) tarafından
Yengem çocuk doktoru. Kendi kızına bizzat bütün aşılarını yaptırdı. Ve bence aşı gerekli. 
0 oy
(3,311 puan) tarafından
Eğer için rahat değilse yaptırma çünkü bende ilk çocuğuma iki yaşına kadar hepsini yaptırdım ama çocuk sürekli hastaydı her hafta antibiyotik kullanıyorduk ona rağmen iyileşmiyordu iki yaşında konuşmaya başladı birkaç ay sonra kekelemeye başladı şimdi 4 yaşında ara ara kekeliyo yine ben aşıdan dolayı olduğunu düşünüyorum ve ikinci oğlum iki aylık aşı yaptırmıyorum bakalım şimdilik maşallah çok uslu ve ilk oğlum çok iştahsız oda aşıdan dolayı bence sende araştır birde 18 ay aşısı en tehlikeli aşılardan biriymis
0 oy
(10 puan) tarafından
Ben 18. ay  aşısına kadar hepsini yaptırdım özel olarak rotavirüs aşısını da yaptırdık ama takip ettiğimde aşıdan sonra çocuğumda ağır egzama ve kaşıntı oldu vb. şeylerde o yüzden 18. ay aşısını yaptırmadım. 
0 oy
tarafından
Oncekileri yaptirdiysan bunun gereksiz olduğunu sana ne düşündürüyor aşıya karşı mu şüphe var yoksa sadece 18.ay asisina mi  eğer aşıya karsiysan hiçbirini yaptirmaman gerekiyordu artık asiyla ilgili tereddutun varsa o ayri tabi fakat sadece 18 ay asisinda kafan karisiksa iç sesin sana doğruyu söyleyecek iç sesini dinle 
(744 puan) tarafından
Hepsini yaptırdım 18 ay aşısına şüphem var sadece
tarafından
Ama suda bi hata bütün aşılarını yaptırıp sadece 18.ay asisina şüphe duyman gereksiz sonuçta şuan hangi aşıyı yaptırıyorsan o asininda içeriğinde o var bi farki yok yani... bu arada ben aşı karsitiyim
tarafından
Yağmur oda benim gibi kararsızlık evresindeymis demekki Aybars da bende hepsini reddettim Hira 1 yaştan sonra yaptırmadım
tarafından
Sadece 18.ay aşısi için kararsız olduğunu anladım ben ona istinaden dedim ama tamamen kararsızsa o farklı tabi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 349 göst.
12 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Menis (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 178 göst.
28 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mertbgt (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 139 göst.
0 oy
2 cevap 138 göst.
22 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esssraa (18 puan) tarafından soruldu

404,590 soru

12,120,306 cevap

36,473 kullanıcı

...