0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (118 puan) tarafından
Arkadaslar daha önce kullanıyordum bi süre bırakmıştım burayı tekrar baska bi isimle giriş yaptım selemunaleyküm herkeze

Benim 1kızım var 6yasında 2 senedir bi bebek daha düşünüyoruz olmadı 1sene öncesi tedaviye başladım özel muanesi vardı doktorun rahim filmi cekildi ilaclar catlatma ignesi denedik olmadı ve bütcemi cok zorlamaya başlayınca bıraktım tedaviyi kafadan sildim olursa olur olmassada nasip degilmiş dedim gectim su ara tekrr kafa takmaya başladım konya merkezdeyim devlet hastanelerinde kadın doguma sıra bulmak cok zor nerdeyse imkansız özelde muane bütcemi zorluyor sizden gittiginiz bildiginz iyi bi doktor önerisi istiyorum özel hastene olur özel muaneye göre hastne daha uygun doktor önerisi istiyorum tekrr tedaviye başlamak istiyorum 2 bir bebegim olmasını istiyorum tabi nasipse saglıkla inş

2 Cevaplar

0 oy
(2,405 puan) tarafından
Akademi hastanesi Alanur Hanım da doğum yaptım ben doktorum çok tatlı iyi birisi tavsiye ederim. Gebeliğimin başında da Özel belediye hastanesi Hacer Yavşan'a gittim o doktoru da çok sevmiştim çok çok iyi birisi 
(118 puan) tarafından
Ne zmn dogum yaptın acaba muane ücretleri ne kadardı
-Reklam-
0 oy
(137 puan) tarafından
Emel ebru ozcimen 

Eğitim durumu olsun kişiliği olsun dört dörtlük bir doktor prof Dr zaten kendisi iki ay önce dogum yaptım Allah razı olsun ondan ilk cocugumda doktorun azizliğine  uğramıştım ama Emel Hanım da dogumum harika gecti
(137 puan) tarafından
Baskent hastanesi ben 20.000 e dogum yaptim
(118 puan) tarafından
Ben muane olacam canım gebelik istiyorum bi bakayım arastıryım cok saol
(1,066 puan) tarafından
Ne zaman yaptın canım doğumunu
(118 puan) tarafından
Kızım 6yasında 2ciyi düşünüyoruz 2senedir olmadı tedaviye başlayalım diye düşündüm kızımda tedaviye tam başladım o ay hamile kalmıştım
(137 puan) tarafından
Mayısın  ilk haftasında yaptim canim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 263 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde ❤İlk göz ağrım❤ (5,993 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 174 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde SL (1,387 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 357 göst.
0 oy
3 cevap 303 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fatma salihaNur (156 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,558 soru

24,387,656 cevap

349,101 kullanıcı