0 oy
401 göst.
Aile kategorisinde (159 puan) tarafından
Kızlar ne zaman eşimle bir etkinlik yapsak ailesi sanki kıskanıyor ne gerek var gibi laflar ediyorlar pikniğe gitsek abisi kardeşi bile bir tuhaf oluyor eşim kardeşimin düğünune geldi uzak bir yere gittik diye defalrca annesi arıyor kızıyor niye gidiyorsun gerek yoktu işini gücünü bırakıyorsun abisi gelmemiş sen niye gidiyorsun Kendi kızı evlenseydi kocama gelme gerek yok demezdi e buda benim kardeşim niye gitmiyelim istemiyorlar eşim ne benle ne çocuklarımla gezsin eylensin kaynım kendi eşini bir yere götürse kaynanam seviniyor eşime gördün mü ne güzel bir yere gitmiştiler diyor bize gelince ne gerek var yapma etme bir pikniğe gitmiştik eşim ordayız demişti kaynım şok oluyor sanki dünyada bir biz piknik yapıyoruz anlamıyorum neden böyleler

12 Cevaplar

+4 oy
(11,690 puan) tarafından

vardır bir karın ağrıları. senim yerinde olsam daha gözlerine soka soka yaparım bundan sonra. pikniğe mi gittiniz dünyanın en güzel pikniğini siz yapmışsınız gibi anlatırım. arada bir de kaynanaya ay çok sağol ne güzel evlat yetiştirmişsin bana çok iyi bakıyor diye yağlarken laf sokardım :)

bunu istiyorlar bence. 

sakın ola kötü gününü belli etme, böylesi senin kötü halini görünce halay çeker 

(159 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum canım yaptığımız her güzel şeyi paylaşıyorum patlasinlar :)))))
(11,690 puan) tarafından
demek ki bunu istiyorlar canım, o zaman durmak yok yola devam
-Reklam-
+2 oy
(2,289 puan) tarafından
Ben tek gelinm esimin erkek kardesi yok ama bunu bizde yasadik zamannda esim gerekn cevaplari verdi kurtuldk ama biz bisj yaotgmzda gezdigmzde yada cocuklarimkza eve bisj aldgmzda yuzleri dusuyor esimde farkediyor bunu ve hemen irdan cikinca bana gulerek bak goruon mu islerine gelmedi yine nasil kuduruyorlar diye.bence para harcamanz batiyordur.esinjz onlara para verse hayr demezler ama sana harcasq kiskancliktan ölurler seytan yavrulari.hepsinin kokune kibrit copu
+1 oy
tarafından
Klasik erkek ailesi eşinin tepki koyması gerekiyor burda herşeyi de bilmeleri gerekmiyor bence..
(159 puan) tarafından
Eşim ailesine kıyamıyor hayatta tepki kurmaz
+1 oy
tarafından
Esin ne diyor peki onlar öyle diyince
+1 oy
(11,210 puan) tarafından
Kıskanıyorlar daha beter yapın da çatlasınlar
+1 oy
(8,513 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Dahada gözlerine sokarım bi süre benim eşimin akrabalarıda öyleydi hata eşime çok yüz verme bunlara bile demişler ama şuan onlar aile dısında kaldilar eşim konusmuyo kimseyle 
+1 oy
(3,072 puan) tarafından
Benm kaynanam da öyle aman paraharcamayin biriktirin ne o gezme ne gerek var önce senin gbi dert ediyordum smdi hiç tinlamiuorm hatta inadına indana gidiyorum yiyorum da geziyordumda harciyorumda asla soyelmiyorm burdayiz şunu yapicaz gidicez diye eşim söyler ararlarsa faln ama cekememezlikvar burunları suratları 5 karış oluyor 
0 oy
tarafından
Bubdurumda esiniz sizin yaninizdayda insallah oyledir sizde nisbet yapın iyice kudursunlar boyle kaynanalarda ne icin yasiyolar anlamiyorum sen oglunu belli bi yasa getirmisssin etmissin evlendirmisssin artik senin oglunsa esininde kocası yani umursamayin ama insallah dedigim gibi esiniz etkilenmiyordur etkileniyorsa kayinvalidenizde acik acik konusun hem diger gelinine karai farkli size karsi farkliymis mesafe koyun gerekirse niye huzur bozuculuk yapiyolar 
(159 puan) tarafından
Eskiden etkileniyordu artık okadar değil canım ailen bana koca çocuklarına babalık yapmanı istemiyorlar diyorum susuyor farkinda galiba bende daha çok güzel şeyler paylaşıyorum patlasinlar
tarafından
Aynen oyle kudururlar zaten icten ice esinizde zamanla bilinclenmis ne guzel insallah huzurunuzu bozamazlar
(159 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Eşin net cevap verse söyleyenler hadi arsizlar söylüyorlar inadına inadına sinir et paylaş sürekli bir yerlere gidin birsy dediklerinde benimle gidecek tabiki kimle gidecek başka de kocam da kocam yap çay koyayım sana şunu seversin yapayım sana sürekli ama çıldırsınlar 
0 oy
(2,513 puan) tarafından

Canım eşinle bir yere gidince wpte durum yap sonra kendi ve eşinin telini uçak moduna al çatlayan çatlasın, ne insanlar var yarabbim yaa 8-):angry:

0 oy
(305 puan) tarafından
Amaann hangimizinki istiyoki ben hastanede yattım bir hafta eşim akşamları ugruyodu  eve geldim kaynanam mahvoldu oğlum yollarda dedi geçmiş olsun  demeden boşver hayatına bak onlarda konuşup dursun
0 oy
(8,356 puan) tarafından
Ağızlarının ortasına mic bidaha karisamazlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 118 göst.
16 Nisan 2024 Aile kategorisinde ptrck (787 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 821 göst.
29 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Tuqcee1 (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 263 göst.