0 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (3,563 puan) tarafından

image

Bu markayı kullanan var mı bir de kullanırken nelere dikkat etmeliyim

6 Cevaplar

0 oy
(4,591 puan) tarafından
Markasi ne canim 

Genel olarak toz haznesini en fazla 2 kurutmada bir temizle alttaki toz biriken yeride ayda bir firca ile temizle onun disinda su haznesini her kurutmadan sonra dök 

Benimki arcelik ben 3. Kademede calistiriyorum 

Hayirli olsun guzel gunlerde kullan
(3,563 puan) tarafından
Hoover marka canım görsel koydum şimdi
(4,591 puan) tarafından
Benimki 3. Seviyede 3 saat 40 dk yaziyor ama gic o kadar uzun surmedi genelde 2 saate kurutuyor
-Reklam-
0 oy
(3,996 puan) tarafından
camasir bittikten sonra bekletme canim hemen cikar . makinenin kapagi hep acik kalsin . toz haznesini devamli temizle birikmesin
(3,563 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(35 puan) tarafından
Toz ve su haznesini her yıkamadan sonra temizleyin, boşaltın. Ayar kısmında ne ayarlar var bilmiyorum ama benimkinde dolap kuruluğu ayarı var onda kurutuyorum. 3.30 saat yazıyo başlatırken ama çamaşır miktarına göre süreyi azaltıyor. Kalın ve çok olursa çamaşırlar uzun sürüyor evet. Az olursa 1 buçuk saatte ortalama bitiyor. Çamaşır bitince bekletirseniz çok kırışıyo, hemen çıkartırsanız kırışmadan çıkartmış olursunuz. 
(3,563 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(35 puan) tarafından
Rica ederim  :)
0 oy
(135,868 puan) tarafından
toz biriken yeri her kurutmadan snr temizle suyu beklet 2.kez kurutmayi calistircan zaman suyu bosalt
biz şimoşla jübilemizi yaptık ☺️☺️☺️ sana darisi
tarafından
Yok anam benim daha çok var sen bir tane daha getirde
ben istemem
(1,011 puan) tarafından
Suyu niye bekletiyoruzki
burdaki servis boyle soyledi
0 oy
(1,747 puan) tarafından
Bundan kullanıyorum 2 senedir memnunum toz haznesini sürekli bosaltiyorum zaten kendisi filtreyi temizleyin diye uyarı veriyor WiFi ile uygulamaya bağlı olduğu için, alt kısımdaki filtreyi 5 6 yıkamada bir temizliyorum gidere baglatmadigimiz için su kapaktaki haznede birikiyor onu da saf su olduğu için ütü yaparken kullanıyorum. Ben hepsi birarada programını kullanıyorum 2 saat sürüyor ama çok camasir yoksa daha kısa sürüyor. Ama dikkat etmen gereken en önemli şey bittiği gibi hemen çıkarıp sıcakken katlamak. Yoksa çok kırışıyor o şekilde makinede beklerse. Ama sıcakken hemen katlarsan da bir cok şeyi utulemekten kurtulursun ☺️ hayırlı olsun☺️
(3,563 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(1,011 puan) tarafından
Karışık ta kurutuyorum. 3saat suruyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 263 göst.
+1 oy
2 cevap 81 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Birhilall (1,530 puan) tarafından soruldu
0 oy