0 oy
307 göst.
Aile kategorisinde (321 puan) tarafından
Merhaba kizlar ben 5 senelik evliyim 4 yaşında bir oğlum var 2 gorumcem var bekar ve 5 eltiyiz biz eşimle çocuğumla bir yere yanlış gidemem peşimize takilacaklar 1 kaynana 2 gorumce eşimin yanına oturamaz arabada 2 kişilik olmasına rağmen küçük gorumcem oturacak orda ayakları camdan yukarı verecek sigara içecek ben mülteci gibi geziyorum eşimle yani ayrıca kaynanamla kaynatam küs bu yıllardır böyle asla anlasamazlar kaynatamda kaynanami bana yıkıyor eşinin annesi bakmak zorundasın nefsini köreltiyorsun ogluyla yuvanin selameti için mecbursun diyor gorümcelerim bekar bu arada biri 42 yaşında küçüğü 22 yaşında üniversite okuyor koca delisin geçen sakarya ya abimin oğlu evlendi oraya da geldiler İzmire abime gittim oraya da geldiler küçüğü bir surat bir surat sanki ben davet etmişim gibi kızlar bunalimdayim iyice ya

6 Cevaplar

0 oy
(10,687 puan) tarafından
çekilecek çile değil. eşine rest çekeceksin başka türlü olmaz
(321 puan) tarafından
Söyledim zaten ben onlarla bi yere gitmek istemiyorum memlekete gideceğim bu ay sonu eşimle diyor gelir alırım seni dedim yok peşine takilacaklar sen gelme ben kendim gelirim dedim:(
(10,687 puan) tarafından
bu duruma çözüm bulmazsan ben eve dönmüyorum de bence. bu kadar olmaz yani
(321 puan) tarafından
Eşimde arada kalıyor ama bu durumu çözmemiz lazim kimse kirilmadan
(10,687 puan) tarafından
herkes yerini bilecek canım. sen eş olarak bir yerde duracaksın o anne olarak bir yerde dhracak, görümceler desen aynı. herkes yerini bilecek. bilmiyorlarsa da kırılsınlar.
-Reklam-
0 oy
(801 puan) tarafından
Bir yere gidince neden onların haberi oluyor bu 1

Burda kocan masaya yumruğunu vurup gelmeyin lan demiyor bu 2 

Nefsini oğluyla koreltiyorsan ogluda senle koreltiyor bu 3
(321 puan) tarafından
Helal bacım çok güzel dedin haber vermezsen öğreniyorlar o yılan dilini çıkarıyor kaynanam eşimde annesi saygısızlık yapmıyor huzursuzluk çıksın istemiyor olan bana oluyor bacim
(801 puan) tarafından
Asıl huzursuzluk kendi evinde kocanın haberi yokbi kavgada sen çıkar bence
(321 puan) tarafından
Nasil kocamın ağzına ederek mi
0 oy
(949 puan) tarafından
İki kız anne yaşasın yani evlerinde kocası madem anlasmiyor kaynananla gecimine yardım etsin sizin bakmanız çok saçma.bizde de adetten kaynana yada büyük biri varsa o oturur öne ama gorumcemlerm varken hep bana sen geç derler.cok saçma sanki rakabet var
(321 puan) tarafından
Neyle gidecekler canim kaynatam arabayla götürmüyor biz arabayla gidiyoruz ondan takılıyor Allahın cezası
(949 puan) tarafından
Tamamda bacım Allah'ın her günü cikacaklar mi gezmelerini gün içinde otobüslerle yapsinlar herkes öyle yani ortak gideceğiniz akraba bişey olur birlikte gidersiniz de sürekli de ilmaz
(321 puan) tarafından
Gün içi yada akşam olsun bedava buldu mu giden takılırlar kaynamam yeterli gezmek yemek içmek olsun hastalığı kalmaz ama normalde ben çok hastayım gece öldüm az daha ben çok fenayım bu kelimeler hiç ağzından eksik olmaz
(949 puan) tarafından
İşte bunu siz dile getirmedikce düzelmez maalesef canm
(321 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(1,265 puan) tarafından
T9vbe ya tövbe her yere gelsin ozaman 
(321 puan) tarafından
Bi gün tuvalete de davet edecek zaten
(1,265 puan) tarafından
Hahhaha sasirmadim
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Tövbeler olsun çekilecek çile değil . Her yere sizinle gelmek nedir kocan masaya yumruk vurup rahat bırakın diyemiyor mu okurken bunalıma girdim 
(321 puan) tarafından
Bacım sen okurken ben yaşarken bunalıma girdim eşim huzursuzluk çıkmasın diye katlanıyor olan bana oluyor eşimle o yüzden bir ÿere gitmiyoruz
(2,104 puan) tarafından
Çıkarsa çıksın valla böyle de çekilmez ki anam benim evim ayri çok karışırdi görümceyle kaynana habire benim adami doldurur laf sokardi çiçek alsın kiskanirlar görümce evli bide dedim ya söyle yada ben ağızlarına edeyim olay daha büyüsün bı doldurdum eşimi bı kavga o zamandır karisamiyorlar
(321 puan) tarafından
Helal olsun aslında böyle şeylere gerek kalmasa herkes sınırını bilse ne iyi olur
(2,104 puan) tarafından
Aynen hala arada yapıyorlar bı ediyorum ağızlarına hop çene kapaniyor
(321 puan) tarafından
Allah hepimize yardım etsin canim
0 oy
(2,313 puan) tarafından
Valla çekilecek dert değil o nedir öyle fino k.öpeği gibi peşinden geliyorlar kocana resti çek 
(321 puan) tarafından
Kız güldürdün beni fino köpeği haha:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 88 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Yasemincee (1,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 641 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beratcinar (2,970 puan) tarafından soruldu

401,989 soru

12,034,307 cevap

36,262 kullanıcı

...